mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 no pa še js dam svoj post,mam aprilio rs50,polini kit 80ccm(gus),dellorto 19+130 diza,polini športne filter+športna kuplonga od top performansa,pa 14 zobnik vspredi,končna 135km/h(no joke) prodajam by the way :rolleyes: ej ti si iz brežic :huh: si za en krog :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Tle! :P zbiljaki :) kolk pa mora bit objav :whistle: prek polovice si že :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kit_80ccm Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 ej ti si iz brežic :huh: si za en krog :kva2: lih nebi,sem motor zrihtu za prodajo,hvala za ponudbo,sem naredu izpit zdej za avto pa motor težji tak da mi ni več do vožnje zdej ko je mrzlo,se rajš u avto vsedem,če bi reku kaka 2 mesca prej bi se lahk zmenla :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 zbiljaki :) prek polovice si že :whistle: no lepo slišat d napredujem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 lih nebi,sem motor zrihtu za prodajo,hvala za ponudbo,sem naredu izpit zdej za avto pa motor težji tak da mi ni več do vožnje zdej ko je mrzlo,se rajš u avto vsedem,če bi reku kaka 2 mesca prej bi se lahk zmenla :rolleyes: oki ni panike pa velik sreče za volanom :worship: (kontra evolucija:človek je biv prej na šterih pol se postavu na dve nogi) če razumš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2007 kolk pa mora bit objav :whistle: Nebi vedu točno, 500 al 1000.Res nevem zdele iz glave :) zbiljaki :) Tam samo kofetkamo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...E=01&HID=17 BLAAA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...E=01&HID=17 BLAAA hvala za link to sm iskov pa nism najdu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 no pa da dam svojo 100. objavo v to temo B) mfink sj boš že jutr vajenec če bo šlo tk ko dans :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Ni kej :wub: Hehe, nevem kak to iščete, js sm najdu 3 sekunde za tem ko sem prebral tvojo objavo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2007 Ni kej :wub: Hehe, nevem kak to iščete, js sm najdu 3 sekunde za tem ko sem prebral tvojo objavo :) Ja ti si uber g33k :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 no pa da dam svojo 100. objavo v to temo B) mfink sj boš že jutr vajenec če bo šlo tk ko dans :D čestitam za tvojo 100-to objavo :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Ja, mi velik pomeni da mi ti g33k to rečeš hehehehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2007 Ja, mi velik pomeni da mi ti g33k to rečeš hehehehehe Jest nism g33k :D Grem mau counter-strike igrat...brb :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 :rolleyes: A 1.6 to? Js sm frendu sheku acc za steam za Source hehehehe. Se še spomnem gesla, čeprov sm nazadnje to lih eno leto nazaj uporablu al še več :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2007 :rolleyes: A 1.6 to? Js sm frendu sheku acc za steam za Source hehehehe. Se še spomnem gesla, čeprov sm nazadnje to lih eno leto nazaj uporablu al še več :) Igram 1.6 ja, že 5 let,no začel sm z 1.3 :) včasih sm bolj resno igrov, zdej pa sam še ob večerih kšno urco za fun igram, da se s kolegi mal na publicu zajebavamo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Tle! :P Jah sam tis 125 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2007 Jah sam tis 125 :D :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 ??? ne jokat :o :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 ohoho v tejle temi se pa že več piše ko v 125-kah :worship: najt :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 lahko noč cpi :D Dobr daj popovdne šola :D se da saj dl bit pokonc pa s tem tud dl spat haa =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 pr kolk si ze mojstr, 500 ? gremo spamat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 (popravljeno) pr 500 misim da ja spammer :) Popravljeno December 19, 2007. Popravil cpi50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 kaj pa je zdaj to učeri je tema ful laufala dans pa nč? :glare: ajde kdor ma za opisat svojo makino naj kr napiše :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 sj taveči nabijači smo še tu :grim heh dans sm pa js mal burnoute delu na ledu :) ka je carsko ej sploh ni treba spredne bremze prtisnt kr samo zdrsi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se