Jernej125ccm Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 kaj mate tako dobre ženske tam da jejo klobase pijejo laško? :eek: pr ns pa pijejo samo banditosa pa jejo zelo na drobno narezano poli salamo, pa jejo najdražjo čokolado, da jim omenš odojka je pa prec fujjj, mučenje živali,... :glare: bičizzopet se mi odojk po glavi vrti :kva1: Na primorskem imamo še boljši punce.Jejo PRŠUT(lačen :whistle: ),pijejo pa vse sorti od vode do vodke :blush: Ravno danes je imel sosed rojstni dan in smo šli k nejmu in jedli(ne ravno odojka pa vendar...) jagenjčka. :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Ti pošljem po pošti kakšno kos mesa za obirat. :P
mfink Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 (popravljeno) Na primorskem imamo še boljši punce.Jejo PRŠUT(lačen :whistle: ),pijejo pa vse sorti od vode do vodke :blush: Ravno danes je imel sosed rojstni dan in smo šli k nejmu in jedli(ne ravno odojka pa vendar.. .) jagenjčka. :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Ti pošljem po pošti kakšno kos mesa za obirat. :P qul sej na primorskm so pa res zlo fajn punce, najbl je pa zvečer ob plažah :rolleyes: hodš po plažah z svojo lubljeno osebo :rolleyes: noč sije in se blešči od morja :rolleyes: ljubljeno osebo pogledaš v oči :rolleyes: in zagledaš odsev luči :rolleyes: se plbližaš :rolleyes: in vidš gostilno :kva1: :naughty: in maš prec dve lubice oz. 3 (kelnarco,laško flaško,pa punco) tak si jst predstavlam ronmantiko na primorskm :rolleyes: aja pa ostanka jagnčka pošl po hitri pošti, k hočm še gorkega Popravljeno Maj 14, 2008. Popravil mfink
Roky Objavljeno Maj 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 qul sej na primorskm so pa res zlo fajn punce, najbl je pa zvečer ob plažah :rolleyes: hodš po plažah z svojo lubljeno osebo :rolleyes: noč sije in se blešči od morja :rolleyes: ljubljeno osebo pogledaš v oči :rolleyes: in zagledaš odsev luči :rolleyes: se plbližaš :rolleyes: in vidš gostilno :kva1: :naughty: in maš prec dve lubice oz. 3 (kelnarco,laško flaško,pa punco)tak si jst predstavlam ronmantiko na primorskm :rolleyes: aja pa ostanka jagnčka pošl po hitri pošti, k hočm še gorkega Očitno sem živel v sprenevedanju, sem vseskozi mislil, da sijeta luna in sonce...
mfink Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Očitno sem živel v sprenevedanju, sem vseskozi mislil, da sijeta luna in sonce... ja živev si v zmoti :winkiss:
NejcZ Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 O ti [piiiiii] [piiiiiii] [piiiiiiii] kje smo dans lazkli z šolo, js sm mis da bom znoro :D No ja, potrugi strani pa itak rabm kondicije mau hihi
Jernej125ccm Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 qul sej na primorskm so pa res zlo fajn punce, najbl je pa zvečer ob plažah :rolleyes: hodš po plažah z svojo lubljeno osebo :rolleyes: noč sije in se blešči od morja :rolleyes: ljubljeno osebo pogledaš v oči :rolleyes: in zagledaš odsev luči :rolleyes: se plbližaš :rolleyes: in vidš gostilno :kva1: :naughty: in maš prec dve lubice oz. 3 (kelnarco,laško flaško,pa punco)tak si jst predstavlam ronmantiko na primorskm :rolleyes: aja pa ostanka jagnčka pošl po hitri pošti, k hočm še gorkega Očitno sem živel v sprenevedanju, sem vseskozi mislil, da sijeta luna in sonce... ja živev si v zmoti :winkiss: BWAHAHAHAHAHA :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ... Mater sta zabavne ko se kregata.
Jernej125ccm Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 (popravljeno) qul sej na primorskm so pa res zlo fajn punce, najbl je pa zvečer ob plažah :rolleyes: hodš po plažah z svojo lubljeno osebo :rolleyes: noč sije in se blešči od morja :rolleyes: ljubljeno osebo pogledaš v oči :rolleyes: in zagledaš odsev luči :rolleyes: se plbližaš :rolleyes: in vidš gostilno :kva1: :naughty: in maš prec dve lubice oz. 3 (kelnarco,laško flaško,pa punco)tak si jst predstavlam ronmantiko na primorskm :rolleyes: aja pa ostanka jagnčka pošl po hitri pošti, k hočm še gorkega Mater ja, crkavam od smeha(sem pričakoval nekaj drugega ne pa gostilno).Možakar ti si legenda neglede na vse :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Maj 15, 2008. Popravil jernej50ccm
fbevc93 Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 to je pa štos v tem stilu : VPRAŠANJE NA FORUMU Oglašam se vam prvič, ker bi želel vaš odgovor na mojo hudo osebno travmo, ki me preganja. Živim namreč že nekaj let s punco, ki jo zelo ljubim in zadnje čase imam občutek, da me vara. Ne odgovarja mi na GSM, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vprašam s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam. Domov večkrat prihaja pozno ponoči in taxija, s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne vidim, čeprav slišim motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride peš. Veliko ji zvoni telefon in če se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine. Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelo močno razburila, češ da posegam v njeno privatnost, zato sem se odločil, da končno pridem zadevi do dna. Včeraj zvečer je šla zopet ven prijateljicami in odločil sem se, da jo ob prihodu nekje skrit počakam in preverim, kako in s kom se bo ponoči pripeljala domov. Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj časa čepel, sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na več koncih pojavila rja. Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo premažem s silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja širila še drugam?? Zahvaljujem se za vaš čimprejšnji odgovor.
50ccm Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 to je pa štos v tem stilu : VPRAŠANJE NA FORUMU Oglašam se vam prvič, ker bi želel vaš odgovor na mojo hudo osebno travmo, ki me preganja. Živim namreč že nekaj let s punco, ki jo zelo ljubim in zadnje čase imam občutek, da me vara. Ne odgovarja mi na GSM, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vprašam s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam. Domov večkrat prihaja pozno ponoči in taxija, s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne vidim, čeprav slišim motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride peš. Veliko ji zvoni telefon in če se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine. Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelo močno razburila, češ da posegam v njeno privatnost, zato sem se odločil, da končno pridem zadevi do dna. Včeraj zvečer je šla zopet ven prijateljicami in odločil sem se, da jo ob prihodu nekje skrit počakam in preverim, kako in s kom se bo ponoči pripeljala domov. Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj časa čepel, sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na več koncih pojavila rja. Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo premažem s silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja širila še drugam?? Zahvaljujem se za vaš čimprejšnji odgovor. :krneki: llloooool!!!^^
fbevc93 Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 mene pa slikca zejbava :topic: kera slikca to ? (sm raj sem napisu da nebo rokymetla hud :krneki: )
50ccm Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 kera slikca to ? (sm raj sem napisu da nebo rokymetla hud :krneki: ) ma una slikca ko mas tam nazacetku ko mas ti tvojo runerco
Roky Objavljeno Maj 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 ma una slikca ko mas tam nazacetku ko mas ti tvojo runerco Lol, lahko bi jo v Photoshopu mal raztegnu ane? ctrl + t je komanda za resizat fotke pa zravn shift držiš, da lepo šir sliko :D
fbevc93 Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 sliko lah brez problema razširiš tud v navadnem slikarju :whistle:
mfink Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 (popravljeno) beeeeeeeee laškotov pouna pizzda wiiiiii nč grem jst spat, ajd se čohamo sutra ajd (kelnarca je dobra, biggg joške) ajda cpi, jernej, 50ccm,k0ci,roki (girkl) vi se pa itak qul Popravljeno Maj 15, 2008. Popravil mfink
50ccm Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 ma ce nikol slike nemorm dost raztegnt pol je pa prc prevelka... pa nej bo tko ko je :whistle: :headbang:
fbevc93 Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 beeeeeeeee laškotov pouna pizzda wiiiiiinč grem jst spat, ajd se čohamo sutra ajd (kelnarca je dobra, biggg joške) ajda cpi, jernej, 50ccm,k0ci,roki (girkl) vi se pa itak qul nč ne razumem ampak ziher je kul :whistle: :grim
mfink Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 nč ne razumem ampak ziher je kul :whistle: :grim :OK:
50ccm Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 kam ste usi zginl :whistle: zgleda da ste vsi na cest al pa u gostiln :worship: - pohvalno :worship: ..pride kdo ju3 na motokros u prilipe al pa na rally impulca-studenec?
Roky Objavljeno Maj 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 kam ste usi zginl :whistle: zgleda da ste vsi na cest al pa u gostiln :worship: - pohvalno :worship: ..pride kdo ju3 na motokros u prilipe al pa na rally impulca-studenec? Jest sm pjen bwahahha .D
NejcZ Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 opa opa mfink 1574 cpi50 1126 NejcZ 889 Tretji sm hihi
fbevc93 Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Jest sm pjen bwahahha .D a finka oponašaš :D opa, stran 500 :) :naughty:
mfink Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Jest sm pjen bwahahha .D jst sm biv pa 3 dni :closedeyes: bo treba mal nehat :unsure:
mfink Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 ej a mi lahk kdo na hitr pove kolko mora bit predužig pr apn6, pa kje mora bit bat
_LuX_ Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 vem da je 4mm ali 2lističa papirja, kje more bit bat pa nwm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se