Skoči na vsebino

50,75,80ccm javite se...

Priporočene objave

Objavljeno

can't can't denide I'am looking for same fun,

can't can't denide I'am looking for same love,

can't can't denide I'am looking for same fun,

can't can't denide I'am looking for same FUCK :evilgrin:

:music1: :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010

Objavljeno

Ki ste usi?!?

HAAAAAAAAAAAAAAAAALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooo.

Mfink zate vem kje si: :drunk:

Pogrešam vas :cry: :winkiss:

Objavljeno

jz sm tle gledam usak dan ce bo kdo se kej napisu pa od nobenga nc :S ...Sola se zaklucuje tko da pocas bi se lah kej dubil na racelandi al bi sli pa na kako turco a:D?

Objavljeno
jz sm tle gledam usak dan ce bo kdo se kej napisu pa od nobenga nc :S ...Sola se zaklucuje tko da pocas bi se lah kej dubil na racelandi al bi sli pa na kako turco a:D?

zle je še mal kriza u sql.. potem nek v juniju se bi pa lahk kej zmenl.. :whistle:

Objavljeno
zle je še mal kriza u sql.. potem nek v juniju se bi pa lahk kej zmenl.. :whistle:

Za ene bo še junija šula :whistle:

Objavljeno
Za ene bo še junija šula :whistle:

js pa upam da te 4 teste ta tedn pišem pozitivn pa sm pol rešen :D da se ne bo treba konc junija matrat :whistle:

Objavljeno
js pa upam da te 4 teste ta tedn pišem pozitivn pa sm pol rešen :D da se ne bo treba konc junija matrat :whistle:

Jest pa 3 :whistle: pa en predmet je pa že popravc :BUA:

Objavljeno
Jest pa 3 :whistle: pa en predmet je pa že popravc :BUA:

aja matematkas anlgca al fizka:D?

Objavljeno

Js mam tud že vsaj enga popravca :headbang:

pa še 4predmete za zrihtat :headbang:

Objavljeno
Js mam tud že vsaj enga popravca :headbang:

pa še 4predmete za zrihtat :headbang:

:OK:

Objavljeno

jz pa nasreco 0 popravcov 1 seminarsko kemijo prasan pa matko pisemo pa ce bo posrec bom prov dobr :evilgrin:

Objavljeno

Mi še fisko zvemo u četrtk, to upam da bo 2, matematko še pišemo v petek, moram pisat pozitivno (čeprav mam čez celo leto ocene 3332513 pač hoče vse pozitivno, jbiga), pa sm konec :) Računam na to da bo vse brez problemov :yea1:

Objavljeno
aja matematkas anlgca al fizka:D?

Zadno -_-

Objavljeno
Zadno -_-

frend je meu tut lani :whistle: na isti soli

Objavljeno

Jaz bom pa prav dober morda tudi odličen :yea1: ,

sam ne morš bit v osnovni zadosten,to s olahko samo ta trdi :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: (imam dva sošolca ki bosta zadostna)

Objavljeno

sam ne morš bit v osnovni zadosten,to s olahko samo ta trdi :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: (imam dva sošolca ki bosta zadostna)

Jest sem srednja šola :whistle: ne pa OŠ :P

Objavljeno

v oš si prav dober brez učenja, če se ti da še pa učit tu pa tam pa si kamot odličn...

Objavljeno

Tak je, povej jim.. zdej vi ki ste na OŠ še nevete kak vam je fajn hehe

Objavljeno

Ja OŠ je res THE BEST.Lahko se zajebavaš in še prav dober si zraven na easy :zzz: ,tako da ti učiteljice ne morejo nič reči,ker

veljaš kot priden učenec. :lol: Sam kaj ko sem 9 razred in bo kmalu vsega konec. :cry:

Objavljeno (popravljeno)

v OŠ brez kakšrnih koli problemov in skor čist brez učenja(nemorš rečit brez, kr mal si morš pogledat) si lahk odličn.. SŠ pa je že sranje :rolleyes: edin malca mi je bol ušeč v SŠ :P

Popravljeno . Popravil tomazin
Objavljeno
v OŠ brez kakšrnih koli problemov in skor čist brez učenja(nemorš rečit brez, kr mal si morš pogledat) si lahk odličn.. SŠ pa je že sranje :rolleyes: edin malca mi je bol ušeč v SŠ :P

no tak strah bau bau pa nevem ka se use pa tut ni sredna sola :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!