tomazin Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 (popravljeno) ja fuul :lol1: mmm zle pa jem še tople krofe iz Trojan :D Popravljeno Junij 19, 2008. Popravil tomazin
k0ci Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Koci vi ste mel kakga tuk dobrga razrednika da ste lah tuk sprical? :blink: ...mi nemornmo nc mamo za kemijo nebom imena govoru ja ne vem kam ti hodš, na ŠČNM ? mi smo meli Tomiča (fizko uči)
fbevc93 Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 js sm mrtu dobesedno.. nevem kak bom ustal zjutraj.. še morm na šolo PM :rolleyes: ker komad priporočate da ga pojemo na avtobusu zjutraj? mora bit tak čimjači ne, da vsi čudno gledajo ko že tak fušamo nenormalnoo :D kero domačo, slovensko... poznaš skupino Mi2 ? :D to se mi na vsakem izletu tak deremo na busu da nas na cestniskih postajah tak čudno gledajo :D
50ccm Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 ja ne vem kam ti hodš, na ŠČNM ? mi smo meli Tomiča (fizko uči) Hodm na ŠCNM ja tehniško.. ja sej tomič je uredu :whistle: na tej sol so res zakon fiziki
AKG Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 js sm mrtu dobesedno.. nevem kak bom ustal zjutraj.. še morm na šolo PM :rolleyes: ker komad priporočate da ga pojemo na avtobusu zjutraj? mora bit tak čimjači ne, da vsi čudno gledajo ko že tak fušamo nenormalnoo :D Predlagam tega muhahahaha :D Kliknzi bitte
NejcZ Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 hahahahaha kaki carrrrrrr :worship:
knezo Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 zdravo Mam en velik problem,imam leovincija v6 doma in je tut ze na motorju.Zdaj pa nede vč kot 55km/h in do 8 tistoč obratov :wacko: :wacko: .Zdej pa nevem kaj je to blokada ali kaj.Pa tut so mi govorili da mi bo šel 15% več kot do zdej LEOVINCE V6 JE PA NOV!!Prosim da mi poveste kj je problem??...(Pospeski so v kurcu) :wacko: :wacko: :angry: :angry: :angry: lp knezo in hvala v naprej!!
50ccm Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 zdravo Mam en velik problem,imam leovincija v6 doma in je tut ze na motorju.Zdaj pa nede vč kot 55km/h in do 8 tistoč obratov :wacko: :wacko: .Zdej pa nevem kaj je to blokada ali kaj.Pa tut so mi govorili da mi bo šel 15% več kot do zdej LEOVINCE V6 JE PA NOV!!Prosim da mi poveste kj je problem??...(Pospeski so v kurcu) :wacko: :wacko: :angry: :angry: :angry: lp knezo in hvala v naprej!! mas blokade se not druge? oz. si devu kej vn?
Roky Objavljeno Junij 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 zdravo Mam en velik problem,imam leovincija v6 doma in je tut ze na motorju.Zdaj pa nede vč kot 55km/h in do 8 tistoč obratov :wacko: :wacko: .Zdej pa nevem kaj je to blokada ali kaj.Pa tut so mi govorili da mi bo šel 15% več kot do zdej LEOVINCE V6 JE PA NOV!!Prosim da mi poveste kj je problem??...(Pospeski so v kurcu) :wacko: :wacko: :angry: :angry: :angry: lp knezo in hvala v naprej!! Pa si zbil tisto "podložko", ki je notri - tam kamor pride izpuh nataknjen na izpušni kanal? :hmm:
knezo Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 am tam celo avspušno cev mam...in kamor priterdim dušilec mam še eno tenko spužvo tisto se da lahk dol sam pol je takšen zvok da gate para :evilgrin: ...pa nism se probo pelat :wacko: nwm mogoče to?? drugače nimam nobenga dela da bi lahko snev dol. lp knezo
_Fingi_ Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 spredej, tm k pride na cilindr bi mogl neki bit... na auspuhu
knezo Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 ja nč cev je cisto prazna...sam vtaknes u cilinder pa z fedri zašpanaš in to je to...nwm naj mi negdo cisto use razlozi kr js nwm kaj točno mislte.Hvala lp knezo
knezo Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 ja počaki...nism trenutno doma... :wacko:
knezo Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 hei ludi...mam en dišilc mal je...sam nwm kk ga naj vn dobim (čisto na začetku cevi je)...nwm kak bi ga dol dobu?? lahk mi pomagate lp knezo
-baSe- Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 hei ludi...mam en dišilc mal je...sam nwm kk ga naj vn dobim (čisto na začetku cevi je)...nwm kak bi ga dol dobu?? lahk mi pomagate lp knezo Bi lahko bol razumlivo povedal kaj zelis oziroma kaj te tezi? jaz nism nic zastopil samo da bi nek dusilc iz nekje vn uzeu al kako? :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes:
knezo Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 sori... na zacetku cevi k pride z cilindra je en dev ki luknjo zapre (jo zmansa),a je to blokada??Pa kako jo naj vzamem ven?? :naughty: (bolj razumljivo??) :whistle: lp knezo in hvala :OK:
k0ci Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 ja to je blokada ja, dobi jo ven nekako ne, ali je stolčeš z šraufencigerjem, ali pa jo z fleksarco odžagaš
Roky Objavljeno Junij 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 sori... na zacetku cevi k pride z cilindra je en dev ki luknjo zapre (jo zmansa),a je to blokada??Pa kako jo naj vzamem ven?? :naughty: (bolj razumljivo??) :whistle: lp knezo in hvala :OK: To je to, ja. Privarjena je mislim, da samo z enim zvarom. S šraufencigerjom pa kladivom si pomagej ampak PAZI, da ti tista "podložka" ne pade notri v resonančn lonec...
k0ci Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 ne bo padla not ker je narejena v obliki lijaka, tko da ni šans da not pade
NejcZ Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 Uu, danes pa jutri delam v Zrečah na bazenu :) Upam da bo gužva, da bodo bejbe kake :D
knezo Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 hvala...z enim varom je pritrjena :worship: . lp knezo
knezo Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 stari ka leti z leovincijem v6...koncno mam v 200m Pospeski nenormalni... se enkrat hvala... lp
fbevc93 Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 Uu, danes pa jutri delam v Zrečah na bazenu :) Upam da bo gužva, da bodo bejbe kake :D hehe to me spominja na eno pesm :D Nikol se nisn kaj preveč sekiral kaj bo jutri al pa dan potem šola šla je kolko tolko vredi dnar pa tudi ni bil glih problem. Našo sn si v Sotelskem kurirji fino službo za poletne dni bil sn bademajster na bazeni čuval deco, da se ne ftopi. B)
50ccm Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 stari ka leti z leovincijem v6...koncno mam v 200m Pospeski nenormalni... se enkrat hvala... lp pa je se en srecen :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se