NejcZ Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Ti fajter..ne bodi preveč glasen :D BTW, je na netu kaki opis, kak bi si sam naredo boksarsko vrećo? Ker tako ko js hočem je ni za prodat hehe, oz je ona za v" fitnese", samo ta tolko dnara da še skutera lahko kupm :D :krneki: Popravljeno September 3, 2008. Popravil NejcZ
mfink Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Ti fajter..ne bodi preveč glasen :D BTW, je na netu kaki opis, kak bi si sam naredo boksarsko vrećo? Ker tako ko js hočem je ni za prodat hehe, oz je ona za v" fitnese", samo ta tolko dnara da še skutera lahko kupm :D :krneki: si kasko? si kasko? :fight1: bdw: 50ccm mene boš po vsej verjetnosti vidu v rumenm meganm kupe (zadej ma lexsuke) pa v oazi, pa peronu :whistle:
fbevc93 Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 boksi rajš v žive vreče :D fink se javi :P
mfink Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ajde, če me prefuka mi da 5 eur :whistle:
NejcZ Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Rad bi si naredo eno, najmanj 180 centi, čim širšo, pa pritrditev bi mel na treh koncih vsaj. Teža pa Cirka 100kil. Oz potem še več, da se nebo preveč premikala pri brcanju :rolleyes: ajde, če me prefuka mi da 5 eur :whistle: Sm koj za prjatlki fajt :D Pa lahko grema kak češ, samo da nebo kdo jokal potem :D
mfink Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Rad bi si naredo eno, najmanj 180 centi, čim širšo, pa pritrditev bi mel na treh koncih vsaj. Teža pa Cirka 100kil. Oz potem še več, da se nebo preveč premikala pri brcanju :rolleyes: kaj pa bo vreča dej dej dej :rolleyes: prid raj h nm na kmete boš z bičeško kosiv, bale nametow, v host metre zlagow,...... dej dej kakšn fitns jst 2 ure bale nametavam, pol jih pa še na kuzuc zlagam, pa sm svukan ku prasc drgač sm pa tut dost v fitnesu cajta prebu, največ na benču Popravljeno September 3, 2008. Popravil mfink
50ccm Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Mam fink tut jz jutr popoudne :whistle: ... am no u peronu se najbrz nebomo vidla u oazi pa :whistle:.... aja fink to z balam itd. mas prov ce delas doma neki dobrga nardis pa se nabildas se 100 krt bols ne pa fitnes usaka vaja posebi za usako mišico:krneki: Popravljeno September 3, 2008. Popravil 50ccm
NejcZ Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Kaki fitnes lolj, to mam zgolj kot neki za sprostit. Tak ko motor :krneki:
mfink Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Mam fink tut jz jutr popoudne :whistle: ... am no u peronu se najbrz nebomo vidla u oazi pa :whistle: ok jst bom ob 11 naprej v oazi, častim pijačo :whistle: Kaki fitnes lolj, to mam zgolj kot neki za sprostit. Tak ko motor :krneki: beee nisi resn :krneki: :D
50ccm Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ok jst bom ob 11 naprej v oazi, častim pijačo :whistle: beee nisi resn :krneki: :D ja 11 nevem ce bom ze k mam sele ob pol 12 avtobus :whistle: no morm pogledat kdaj se mi sploh sola zacne
mfink Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Mam fink tut jz jutr popoudne :whistle: ... am no u peronu se najbrz nebomo vidla u oazi pa :whistle: .... aja fink to z balam itd. mas prov ce delas doma neki dobrga nardis pa se nabildas se 100 krt bols ne pa fitnes usaka vaja posebi za usako mišico:krneki: to to ti si dec :OK:
NejcZ Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ok jst bom ob 11 naprej v oazi, častim pijačo :whistle: beee nisi resn :krneki: :D Ne skrbi, brez skrbi da sem že vse delal kar si ti prej naštev. mam pol familije z Luč, to pa veš kak je.. kmetija varjanta :D
mfink Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ja 11 nevem ce bom ze k mam sele ob pol 12 avtobus :whistle: no morm pogledat kdaj se mi sploh sola zacne ja jst bom v oazi če boš mu cajt prid. šola mislm d se ti pa ob 1.00 začne
50ccm Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ja jst bom v oazi če boš mu cajt prid. šola mislm d se ti pa ob 1.00 začne No enkrt se bomo že trofl če ne jutr :whistle:
mfink Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Ne skrbi, brez skrbi da sem že vse delal kar si ti prej naštev. mam pol familije z Luč, to pa veš kak je.. kmetija varjanta :D ja sej problem je tu k kdr delaš tut fajn pijš ^_^ pa pridš čist dizzy domu :whistle: me mat zmeri spat tera :D drgač pa kdr sm šu bale nametat nism nikul pršu trezn domu :whistle: Popravljeno September 3, 2008. Popravil mfink
k0ci Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 hehe, a je kdo od vaj slišu dns kšn motor pred šcnm, je kolega šel pred šolo z gsxr 600 brez lonca, je mel direkt cev in pod stopalko ven spelano, gp style, baje se je drlo ko svina
50ccm Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 hehe, a je kdo od vaj slišu dns kšn motor pred šcnm, je kolega šel pred šolo z gsxr 600 brez lonca, je mel direkt cev in pod stopalko ven spelano, gp style, baje se je drlo ko svina Stari to sm pa res slisu okol 12? :whistle:
Gixxer Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Ce rabi kdo mogoce kake ucbenike, 1. - 4. letnik, naj pove. Vecina je prakitcno novih, tud DZ-ji so zelo malo al nic reseni...so pa drgac za gimnazijo. Vec na PM. Pa pardon ker je oglas, samo mogoce pa vseeno kdo rabi :)
NejcZ Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Daj mi skeniraj stran od matematičnega delovnega, kjer je naloga 395 in pa 397. Rabm :D Prosm :P
fbevc93 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 dans pr šoli viden tomos replica z motosvet nalepko na blatniku :whistle: lastnika pa ni blo na spregled :P @gixxer : mas mogoče učbenik za fiziko (mehanika in toplota) ? O:-)
tomazin Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 ja čigav misliš da je a? :D
50ccm Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 ja čigav misliš da je a? :D Dej vidva nejca pa tomazin najta tega fazana(BFLORCA) pa ga mal sfazanirita pa za rundo pa to,, dokler je se fazan :P :kva2: :yea1: :whistle: se u mojm imenu :P O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se