mfink Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Ka bi ti rad vidu da se tle pol jz pa fbeuc pa dmandro pa fink sami pogovarjamo :whistle: ? kje si ti kej? nikjer te ni videt. kdaj boš daw za rundo :whistle:
50ccm Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 kje si ti kej? nikjer te ni videt. kdaj boš daw za rundo :whistle: ju3 zju3 mam frej prve 2 ure bom u oaz peronu al pa harliju :whistle:
mfink Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 (popravljeno) ju3 zju3 mam frej prve 2 ure bom u oaz peronu al pa harliju :whistle: peron :OK: harly :BUA: dans sm mu popoldne sql pa sm se ga v peronu nažru pa pol sploh nism do šole pršu ^_^ sm šu spat v sošulcowo sobo v dijaškem domu, pa brez zajebancije Popravljeno September 11, 2008. Popravil mfink
50ccm Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 peron :OK: harly :BUA: dans sm mu popoldne sql pa sm se ga v peronu nažru pa pol sploh nism do šole pršu ^_^ sm šu spat v sošulcowo sobo v dijaškem domu, pa brez zajebancije :whistle: Ah jz sm meu itq sm 3 ure.. breskrbi enkrt bomo se trofl bos dau za rundo
mfink Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 :whistle: Ah jz sm meu itq sm 3 ure.. breskrbi enkrt bomo se trofl bos dau za rundo ok bom daw
NejcZ Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 sm si vzel danes zadnje 2 ure fraj.. petk pa to.. tak da prletim zle f celje z tmossakijem :winkiss: Mogoče srečam koga :)
tomazin Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 (popravljeno) že špricaš :nono: :P Popravljeno September 12, 2008. Popravil tomazin
NejcZ Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Če ste vidl dva Tomosa se ganjat po parku... js pa kolega :krneki:
NejcZ Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Samo ti si bil kasneje ko je večina že šla domov al kdaj si bil?
tomazin Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 od prbližn pol 2 do 3 ;) tak da sm biu pred tabo vrjetn ne
NejcZ Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Jap.. od 3 dalje sma bla :)
tomazin Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 smo se potem glih zgrešil :D
NejcZ Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Sm mislu poklicat sam nismo dolgo ostal, tak da bi blo brezveze ne :)
pkoco Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 oprostite če sm vas kaj zmotil sm spomnil sem vas drugače pa mene to nč ne moti :worship: :worship:
tomazin Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 oprostite če sm vas kaj zmotil sm spomnil sem vas drugače pa mene to nč ne moti :worship: :worship: mi vemo, nas ni treba nič spominjat Sm mislu poklicat sam nismo dolgo ostal, tak da bi blo brezveze ne :) drugič poklič da ga gremo mal divjat po Celu med avti pa to ;)
NejcZ Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Ti kuj sam divjaj tak haha :D Samo to je podn, kak so eni glasni v parku tam... samo pogledaš ga pa ti zateži ka maš za gledat, pa srat še pol... enkrat bom enga napoku pol pa bo mir :krneki:
tomazin Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Ti kuj sam divjaj tak haha :D Samo to je podn, kak so eni glasni v parku tam... samo pogledaš ga pa ti zateži ka maš za gledat, pa srat še pol... enkrat bom enga napoku pol pa bo mir :krneki: ja v celi opremi pridet pa jih s škorni nalamat orng.. prejš petek se jih je 5 spravl na enga.. z železnimi drogi pa so ga čist razbil.. kr tak mal, kr jim je blo dougcait, tak so ga lamal da so železn drog na njem zvil :headbang:
NejcZ Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 (popravljeno) Ja sej pravm da so fukjen, zato sm js raje vedno tih, kao pičko stisnem... brezveze. Samo nism pa neki potrpežljiv pa enkrat bom znoro pa pokno enga tam...Kolega je bil dans nasekan, pa je sam Zdravo reko enemu, je že zatežil na polno... res so adijo čist :headbang: Pa to če vidiš da enga lamajo raje vmes stopte če ste z kolegi pa razterejte folk.. čeprav naj se nebi vmešaval, samo vseeno.. Popravljeno September 12, 2008. Popravil NejcZ
tomazin Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 niti en se ni vmešu, vsi so sam gledal.. potem ko so pa oni šli je pa tak pou parka šlo do unga ko so ga razbil prej pa nobenga bliz :slap: ja ti se kr mešaj vmes, js se ne bi.. to je sama mafija čefurjev s hudinje :slap:
NejcZ Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 (popravljeno) A z Hudije so bli? Poznamo tiste tudi :)... mogoče veš kdo je bil? Js se tud nebi raje mešal, razen eć bi šlo za znanca/kolega.. pol pa valda, pa magari jih potem še js zraven fašem :) Načeloma pa je tak da če ne delaš problemov jih nimaš. Meni ni še noben nikol težil tak med šolo, al pa v Celju.. Popravljeno September 12, 2008. Popravil NejcZ
tomazin Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 js nwm točn kiri so bli kr me niti ne zanima, sej tak eno in isti delajo skos sraje ne.. :whistle:
NejcZ Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 To je tud res ja... mene osebno tak boli kurac.... samo mi pa res najeda ko gre kdo za brezveze komu srat tak iz dolgcajta. Ko bi ga enkrat poknu, da bi se mu sanjalo.. :headbang: :trance_33_sleep:
mfink Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 mene seboj vzamte, bom vzev gozdni traktor(un k je za šlajsat) pa samo progazit sve. nemogoče je d pride v traktor je čist povn zaščitnih mrež. al pa če balerko prklopm pa jih zbaleramo :whistle: v kocke (tak kot pri san andreasu)
tomazin Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 :lol1: mal preveč gledaš filme pa špilaš igrce :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se