Skoči na vsebino

50,75,80ccm javite se...

Priporočene objave

Objavljeno
Keš keš... pa še to nč za bejbe, tak da ni take sile haha :D

ja zka si pa pol zapravu če ne za njih :D

Objavljeno (popravljeno)

Ožji krog sošolcev pa kolegov še starih.. sej sm pa neke nove spoznal (Bejbe to), tak da se bom probo kej zment za naslednjič ne.. :worship:

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
Ožji krog sošolcev pa kolegov še starih.. sej sm pa neke nove spoznal (Bejbe to), tak da se bom probo kej zment za naslednjič ne.. :worship:

ka v gostilno ste šli al ki si keš zagonu..? :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Ma ja.. ko smo meli on ogled sejma kao, pa mnde nism bil pol minute tam haha, pa smo šli na par rund :P Samo mi je škoda dnarja. Moram zaj kako najdit punco da bo častla kej...

Objavljeno

jao greš enkrat na pjačo pa ti je škoda.. ka mi gremo med malco vedn nekam na pjačo pa še po pouko.. :D

Objavljeno

Lej, to ni enkrat, to je 30€, vsako uro med poukom niti ne štejem, ker tist je tak po par€ in se ne pozna :D

Objavljeno

ja tulk pa zapraviš če greš konc tedna mal vn.. :rolleyes:

Objavljeno

Ja sej to ti pravim.. konc tedna bo spet, da pa bo še dvakrat med tednom tolko, bo pa že izpod kritike :D Mal bom v minusu... :whistle:

Objavljeno

BTK, to mam na drugem računu, onega k je za zapravljanje je samo še 70€ gor :D

Objavljeno

boš pa tam mal dvignu pa bo :D btw, kupi kdo samsung sgh-d600 :D

Objavljeno

Nič ni vredn, oz zlo mal, tolk da se ne splača prodat... mej ga, ti mogoč kdaj prov še pride.

Objavljeno

na bouho ga bom še dau če se slučajn kir najde.. drugač ga bom pa obdržau rajš, kr je še drugač čist super.. sam sm se ga naveliču tk da bom kupo n82 zej :D

Objavljeno (popravljeno)

Jaz ma onega SE-ja k750i že več ko mesec na servisu haha :D So kr majstri mamo jim.. :worship:

Dobro da mi družbo dela n95.. to kup, ne pa neki n82 :D

Objavljeno

n82 je bolša ko pa n95 ;) n95 je sploh tak cigu, pa nekvalitetno ohišje, pa še vsak drug jo ma :D

Objavljeno (popravljeno)

Cigu? Poglej dimenzije, pa potem govori. Nekalitetno ohišje? Nimam nobenih problemov...nikakršnih sploh. Samo mam raje onega SE ko ga ni škoda :D

Objavljeno

95n ma moja sestra velko dodatkov in vsega sm za mene je tega vsega preveč in se mi vidi zelo nepraktična za svoj prvotni razlog zakaj je narjena(telefoniranje).preveč ma nekih tipkic v katerh se sploh ne znajdem in sem skoraj prestrašen ko mam mobitel v rokah da nebom kaj narobe prtisnu :alien1: :alien1:

Objavljeno

pa še to obliko ma da bi lahko spadala med prenosne račenalnike ne pa mobitele.

mobitel je stvar ki je dokaj majhna praktična in za v žep ne da si morš pas na kavbojkah zategnit ko daš notr.Sej za kake poslovneže al pa ljudi ki rabijo vse te funkcije je dobra

za klasične ljudi je pa boljši kak slabši mobitel :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno

mobitel je stvar ki je dokaj majhna praktična in za v žep ne da si morš pas na kavbojkah zategnit ko daš notr.Sej za kake poslovneže al pa ljudi ki rabijo vse te funkcije je dobra

No sej tuk velka pa spet ni... Eni pač dajo velik na to :whistle: ... men je čis ql 6120 sam da mam mp3 gor pa je to to :worship:

Objavljeno

Mobitel ni ni večji od preprostih mobilnikov. Kak mm debelejši, to pa je tudi vse. Meni bi bil carski, smao ekran občutljiv na dotik mu manjka, drugače je pa majka.

Objavljeno

eh ekran občutliv na dotik tut ni neki vreji.. dans sm šou gledat N82.. je ful lepa črna, tak da bom kr črno vzeu :D

Objavljeno

Si kr đek ja :D jaz pa zaj ex-yugo pjesme nalagam na n95, čeprav že tak ma fotr neki gor haha, malo za po busu šjarat :D

Objavljeno
95n ma moja sestra velko dodatkov in vsega sm za mene je tega vsega preveč in se mi vidi zelo nepraktična za svoj prvotni razlog zakaj je narjena(telefoniranje).preveč ma nekih tipkic v katerh se sploh ne znajdem in sem skoraj prestrašen ko mam mobitel v rokah da nebom kaj narobe prtisnu :alien1: :alien1:

ma a ti sploh veš kaj vse lahko delaš s tem telefonam, to skor ne rabš compa pol

tako rekoč maš najmanj 3 naprave v eni GPS, digitalc, mobitel

men je važn da ma WLAN, grem v kafič pa lahko na netu preberm novice pa maile prečikiram, in mi zato pol doma ni treba na compu tega počet, pa med poukm grem lahko na net ko se dolgočasm

Objavljeno

Ampak pa priznaj da je zlo nepraktičn za net.. za tiste strani k niso optimizirane za fone :) se kr zamudiš hehe... js ga praktično za klicat uporabljam pa nič drugega :D

Objavljeno
Ampak pa priznaj da je zlo nepraktičn za net.. za tiste strani k niso optimizirane za fone :) se kr zamudiš hehe... js ga praktično za klicat uporabljam pa nič drugega :D

ma da bi brskov po netu ni, ker so prevelike strani, ravn tolk da mal 24ur.com prečekiram al pa grem na youtube

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!