pkoco Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 bom dal za pijačo pa ja bom šu isto na centr ko pridem v novo mesto sm rečte kje da se srečamo pa kdaj pa bom :worship:
fbevc93 Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 fazani tišina. to tak vete da krstijo lahko samo 3 pa 4 letnik? da nebote glasn drug let.. :) tiho ti :P to si si pa itak zmislu :grim kdo od vaju s tomazinom bo dal zdej za rundo ? :whistle:
NejcZ Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Vpraši koga hočeš boš vidu da krstijo smao tretji in četrti...za rundo boš dal ti jesihar :D
tomazin Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 tiho ti :P to si si pa itak zmislu :grim kdo od vaju s tomazinom bo dal zdej za rundo ? :whistle: dej butn me na hodniku če me vidiš ti, če veš kir sm.. js te zgleda ne prepoznam nikjer :D
mfink Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Tud une 5minutne izkoristš sigurno. Kadiš pa definitivno marliče? al bo kr muratti? tut 5 min izkoristm kadim pa west blue če pa teh ni pa marliče al pa west silwer
mfink Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 bom dal za pijačo pa ja bom šu isto na centr ko pridem v novo mesto sm rečte kje da se srečamo pa kdaj pa bom :worship: oooo ti si tapraw :worship: ok ko boš na centru powej. mene boš pa vidu s tanowo rs-ko (aprilia rs 125)
pkoco Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 oooooo rs..........125 svaka čast
pkoco Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 sem pa nekadilec ampak nimam nč proti kadilcem da neboš zameru :unsure: :unsure:
fbevc93 Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 dej butn me na hodniku če me vidiš ti, če veš kir sm.. js te zgleda ne prepoznam nikjer :D ja kak naj te js vem keri si ti... :D čupo si na oranžno prebarvi, pol bom zihr vedu :P
tomazin Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 pogledi moj album člana, sej sm še kr isti :D
NejcZ Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Sej tak ne moreš falit.. pička največja, šminker, nič ga ni skupaj :D
tomazin Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Sej tak ne moreš falit.. pička največja, šminker, nič ga ni skupaj :D ja ja :wub:
mfink Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 sem pa nekadilec ampak nimam nč proti kadilcem da neboš zameru :unsure: :unsure: jp aprilia :naughty: nene ni panike, mogoče pa še boš hehe :whistle:
AKG Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 tut 5 min izkoristmkadim pa west blue če pa teh ni pa marliče al pa west silwer A ti še kej o teb povem? :D Hahaha tipičn vajenc
fbevc93 Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 pogledi moj album člana, sej sm še kr isti :D Sej tak ne moreš falit.. pička največja, šminker, nič ga ni skupaj :D ok bomo vidli če ga jutr kje med malco najdem :naughty: lahk mu pa motor prevržem pol pa sam počakam da on najde mene :D :fight1:
mfink Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 A ti še kej o teb povem? :D Hahaha tipičn vajenc ajd dej še kej povej :lol:
mfink Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 ti fink si na parkingu? jp all thw time parking, peron al pa oaza
AKG Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 (popravljeno) ajd dej še kej povej :lol: Zelo rd spoznavaš nov folk predvidevam. Iz višjih letnikov so, bolj je. :D Sm pa tja kšno uro zaliješ da greš na pijačo. Popravljeno September 25, 2008. Popravil AKG
mfink Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Zelo rd spoznavaš nov folk predvidevam. Iz višjih letnikov so, bolj je. :D Sm pa tja kšno uro zaliješ da greš na pijačo. damn ti pa res vse veš :D dej povej kakšn folk še sovražm, pa kake pičke mam rt :whistle:
AKG Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 damn ti pa res vse veš :D dej povej kakšn folk še sovražm, pa kake pičke mam rt :whistle: Najbrž da vse k so prot teb oz. majo mal drgačn pogled na svet. Pičke pa itak opasne crne al pa slatke plave. Če mi še poveš kok časa treneraš ti lahko napovem kok boš kej zajeban pa kdaj boš po pički dobu
tomazin Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 ok bomo vidli če ga jutr kje med malco najdem :naughty: lahk mu pa motor prevržem pol pa sam počakam da on najde mene :D :fight1: nwm če bom še kj z motorjem hodu.. razn če bo kj bol topl :D
mfink Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Najbrž da vse k so prot teb oz. majo mal drgačn pogled na svet. Pičke pa itak opasne crne al pa slatke plave.Če mi še poveš kok časa treneraš ti lahko napovem kok boš kej zajeban pa kdaj boš po pički dobu prvo si še kr zadu sovražm skine,faking hewi metalce pa teške emote pičke si točnu zadu sam zadno si se pa zajebow, jst nebom nikol po pički dobu :D
AKG Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 prvo si še kr zadu sovražm skine,faking hewi metalce pa teške emotepičke si točnu zadu sam zadno si se pa zajebow, jst nebom nikol po pički dobu :D Enkrat boš tok dobu da ti zase ne bo jasn. Pa točno ti povem možne scenarije. Enmu starejšmu boš dopizdil (kšnmu takmu k jst k ne mara ufuravanja) in te bo odlomu tok da se boš za neki časa umeru.
mfink Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Enkrat boš tok dobu da ti zase ne bo jasn. Pa točno ti povem možne scenarije. Enmu starejšmu boš dopizdil (kšnmu takmu k jst k ne mara ufuravanja) in te bo odlomu tok da se boš za neki časa umeru. si kasko?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se