sharka Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 jao jst pa jutr bajlo pišem...celice pa to...pou snovi pa še zmer ne znam al pa use pomešam ..kr neki uglavnem :?
mfink Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Nevem fazanka s tehnične je... fazanka? mogoče tjaša si prepričan tjaša(1let.tehnične) al anja(3.let.tehnične)
sharka Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 ej a je že kdo kdaj kej naročou na Army shopu? Ker ne dobim potrdila da je naročilo sprejeto.
50ccm Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 fazanka? mogoče tjašasi prepričan tjaša(1let.tehnične) al anja(3.let.tehnične) ja skor preprican tjaša.. torej :whistle:
andro007 Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 ej a je že kdo kdaj kej naročou na Army shopu? Ker ne dobim potrdila da je naročilo sprejeto. Jest ja...pa nism dubu od februara še neč...tak da tisto ni neč :closedeyes:
pkoco Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 :kva2: kak bo šele pol ko boš u srednjo pršu :krneki: ma nč jutri sm vprašan zgodovino pa sm se uču pa mam vsega poln kurac že po eni uri učenja :headbang: :headbang: :headbang:
sharka Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Jest ja...pa nism dubu od februara še neč...tak da tisto ni neč :closedeyes: Sam to pa men ni jasn...majo kao ene akcije skos pa novosti na strani da bi pa kdo naročila pogledou ne to pa ne :headbang:
andro007 Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Sam to pa men ni jasn...majo kao ene akcije skos pa novosti na strani da bi pa kdo naročila pogledou ne to pa ne :headbang: Ja :closedeyes: jest sem naroču ene hlače pa ni neč še do zdej...tak da nebo najbrž sploh :headbang: mogoč čez 10let ko se bojo spomenli na to :headbang:
sharka Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 eh jst bom pa še do jutr počakou če nič ne bo grem pa takoj napisat mail če misljo kej poslat al pa nej kar zaprejo vse skup :fight2:
mfink Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 (popravljeno) ja skor preprican tjaša.. torej :whistle: aha..................dej še to povej sm se pogovarjov v telovadnci al pred telovadnco? ne drga pa "najlepše so kelnarce, to vsak pijanec ve............" :lol: ko iz une pesmi Popravljeno Oktober 15, 2008. Popravil mfink
pkoco Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 problem je edino ki so včasih kelnari
mfink Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 jah kurc..........................pa mal zamižiš pa je :whistle:
pkoco Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 mah glavno da je pijača če je pa še kelnarca je pa še bulje
fbevc93 Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 NejcZ a si bil ti kej tam gor na tribunah danes ko so mel on dan dprtih vrat? bol proti koncu druge ure :whistle:
tomazin Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 (popravljeno) mi smo mel na urniku 6 uro športno.. pa je blo vse prpravlen notr pa smo splezal tam dol pa šli tam mal na bobne špilat pa si kulije pa te stvari nabral iz vrečk ko so ble prpravlene na stolih :lol1: :D pol je pa učitl pršu pa smo mogl it na sprehod hehe Popravljeno Oktober 21, 2008. Popravil tomazin
Jernej125ccm Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Jao ta tema postaja Novo Meščani javite se :closedeyes: .Pizda odkar sem na gimnaziji sem živčna razvalina in PIFLAR,tako da ni časa ne za motor(no,zjutraj se vozim v šolo :whistle: ) in ne za forum.Jebena šola.Ju3 pišemo spis od Antigona,vprašan sem italjanščino 100% ker ima neki sistem računanja in pa možnost obstaja da bom tudi glasbo(nimam pojma-nota kaj je to? :D) in matematiko(2ab+4fuklvbb/4mater jim pip=???).Tako da...U KURCU SEM AAAAA!!!!Nikoli nisem kadil ampak zgleda da bom začel,kar se dogaja z mano :unsure:
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 NejcZ a si bil ti kej tam gor na tribunah danes ko so mel on dan dprtih vrat? bol proti koncu druge ure :whistle: Težko da sm bil js.. ti samo iši kdo je najbolj nabit, tisto sm jaz hahahaha. Sej ne :D Sm pa vidu da neki talenta pride na Lavo hehe... samo to je še kurc ne, še kake 2 leti pa bo godno za parjenje... še bo fino :P
tomazin Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 :lol1: mrga :D ja no.. vse je blo zlo malo še :P
tomazin Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Jao ta tema postaja Novo Meščani javite se :closedeyes: .Pizda odkar sem na gimnaziji sem živčna razvalina in PIFLAR,tako da ni časa ne za motor(no,zjutraj se vozim v šolo :whistle: ) in ne za forum.Jebena šola.Ju3 pišemo spis od Antigona,vprašan sem italjanščino 100% ker ima neki sistem računanja in pa možnost obstaja da bom tudi glasbo(nimam pojma-nota kaj je to? :D) in matematiko(2ab+4fuklvbb/4mater jim pip=???).Tako da...U KURCU SEM AAAAA!!!!Nikoli nisem kadil ampak zgleda da bom začel,kar se dogaja z mano :unsure: :lol1: pa ti boš ja umru do konc leta če se že zdej tak sekiraš :slap: je težk ja, sam tak problem pa spet ni.. če maš kej možganov v glavi.. :whistle:
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Če misliš kadit raje daj travo, z čiki maš sam strošek.. k ti bo dopizdl en đoint pa je to to :D Samo dobronamern nasvet od kolegov hehe, da nebo kdo mislil da js kadim karkoli.. čist ko suza ;)
tomazin Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 ti še kadit ne rabiš pa si že tak :P
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 dans sm res cel sfukan, u šol mi je tako z glavo delalo da adijoo. svašta.. še u fitnes nism šol dans, pol tak veš da je res hudo :D
AKG Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Če misliš kadit raje daj travo, z čiki maš sam strošek.. k ti bo dopizdl en đoint pa je to to :D Samo dobronamern nasvet od kolegov hehe, da nebo kdo mislil da js kadim karkoli.. čist ko suza ;) Ahahaha đabe ti vutra res. Spušil boš eno baso pol boš pa cel dan v pizdi k boš domov pršu pa sam spat. K se boš pa ob 11ih zbudu se boš pa tepu po glavi ker se nisi učil. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se