mfink Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 (popravljeno) heheheeheheheheheheh zdej si me pa do solž nasmejov :worship: 1. am6 agregati majo max končno 140.(pa še to če zmečeš v motor okol 5.000 eur, pa vse high end predelave, pa krajšo blajarco, pa menani vsi notranji prenosi,.....kr dvomem da v vaših krajih sploh poznajo.) 2. wtf je kiton k0ci zdej je pa že cajt de ukrepaš. Popravljeno November 29, 2008. Popravil mfink
666 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 a ni bil slovenski rekord postavljen z gilero dna? :hmm: 70ccm GILERA DNA ( roba ) - 145km/h 80ccm APRILIA RS ( ljutomer :worship: ) - 156km/h
tomazin Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 ne razumeš da je v tistih rovtah vse mogoče :lol1: tam gre še flexer ziher 120km/h :kva1:
mfink Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 heheheeheheheheheheh zdej si me pa do solž nasmejov :worship: 1. am6 agregati majo max končno 140.(pa še to če zmečeš v motor okol 5.000 eur, pa vse high end predelave, pa krajšo blajarco, pa menani vsi notranji prenosi,celo elektriko z navitjem +cdi,.....kr dvomem da v vaših krajih sploh poznajo.) 2. wtf je kiton k0ci zdej je pa že cajt de ukrepaš.
mfink Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 ne razumeš da je v tistih rovtah vse mogoče :lol1: tam gre še flexer ziher 120km/h :kva1: jp seriski hehee pa z lipnikom gre 220kmh na uro heheheheee. če pa še luč zamena pa še ventilčke na gumah pride pa do 299 pol začne pa že blokada zabijat. :naughty:
sharka Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 ne razumeš da je v tistih rovtah vse mogoče :lol1: tam gre še flexer ziher 120km/h :kva1: men gre flexer 134 ker sm mu avspuh menjou :naughty: plus športna balanca pa gre še ene 5kmh več :whistle: :lol:
666 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 heheheeheheheheheheh zdej si me pa do solž nasmejov :worship: 1. am6 agregati majo max končno 140.(pa še to če zmečeš v motor okol 5.000 eur, pa vse high end predelave, pa krajšo blajarco, pa menani vsi notranji prenosi,.....kr dvomem da v vaših krajih sploh poznajo.) 2. wtf je kiton k0ci zdej je pa že cajt de ukrepaš. 1.najbrš še v naših krajih sploh še nise bija. rekord v sloveniji je trenutno iz prlekije, vse predelave ki si jih našteja so pri nas že v praksi preverjene+ home made predelane 2.s kiton=z večjin oz. menjanim cilindrom
666 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 toliko o tem kdo se tu obnaša kot otroci. razumete zdaj???????????????????????????? :yea1: :yea1:
sharka Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 1.najbrš še v naših krajih sploh še nise bija. rekord v sloveniji je trenutno iz prlekije, vse predelave ki si jih našteja so pri nas že v praksi preverjene+ home made predelane 2.s kiton=z večjin oz. menjanim cilindrom ahahhaha še vedno ne veš kaj je tukaj narobe :lol: naj te razsvetlim kitoM ne kitoN :D
mfink Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 aha sm pogruntov d je kiton kit. kiton=kit mislm :rolleyes:
666 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 evo vam link da ne boste mislili da lažem http://1r10607.spts.si/babicteo/
tomazin Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 toliko o tem kdo se tu obnaša kot otroci. razumete zdaj???????????????????????????? :yea1: :yea1: ja razumemo. ti :)
sharka Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 ej 666 zakaj na tistem linku ki si ga dal piše: 80ccm APRILIA SR ( ljutomer ) - 156km/h to je pol skuter
mfink Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 evo vam link da ne boste mislili da lažem http://1r10607.spts.si/babicteo/ ja ja ja ti si daw link od skuter tuninga govoriš pa o rs-ki :worship: ah kaj čmo razlagat škoda besed
666 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 aha sm pogruntov d je kiton kit. kiton=kit mislm :rolleyes: moja napaka kitoN=kitoM. če mogoče nite sklanjate ne veš: kdo ali kaj? KIT ................. s kom ali s čim? S KITOM
666 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 to kaj je napisano da je sr je v resnici rs tam na linku je napaka. človeka z rs-ko osebno poznam
mfink Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 jp jst ga tut moja staramama s taško za pomfri se fura z rs-ko po ljutomeru, sam veš zdej ji je mak križ zjebov pa bul tešku gor sedi. :whistle: pa sej si ti narobe besede zlagov. kit, z kitom, in ne z kiton k0ci dej hitru pejt na motosvet!!!!!! ki mi bo ta mulc živce požru
666 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 jp jst ga tut moja staramama s taško za pomfri se fura z rs-ko po ljutomeru, sam veš zdej ji je mak križ zjebov pa bul tešku gor sedi. :whistle: pa sej si ti narobe besede zlagov. kit, z kitom, in ne z kiton k0ci dej hitru pejt na motosvet!!!!!! ki mi bo ta mulc živce požru a zej si pa še fošen ka je rekord z ljutomera ka so privas ne zmožne tak moped predelate kak prinas. pa če bi kerega mogli doj zbrisate sta to ti pa tomazin ka sta zečela gučate o tomos 125 to pa je tema 50,70,80 nepa 125. če ne razmeš slovensko je to ne moj problem
tomazin Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 (popravljeno) če ne razmeš slovensko je to ne moj problem :lol1: dej froc pejt spat no ;) Popravljeno November 29, 2008. Popravil tomazin
mfink Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 (popravljeno) a zej si pa še fošen ka je rekord z ljutomera ka so privas ne zmožne tak moped predelate kak prinas. pa če bi kerega mogli doj zbrisate sta to ti pa tomazin ka sta zečela gučate o tomos 125 to pa je tema 50,70,80 nepa 125. če ne razmeš slovensko je to ne moj problem pobčk beš v gostilno pa si naroč šalčko topuga mlekca. ti neizkušnc pa ne men razlagat o čem se pogovarjamo v tej temi. če je naslov teme 50,70,80 javite se, je normalnu da se bomo pogovarjal o motorjih v katere bomo/smo presedlal. glede slovenščine mi pa samo nehi razlagat kr dobr veš da ti en trot zabit, lažniv, šalabajzarski (po možnosti še busanc). pa bejš se učit d boš slovenščino za 2 spacov. koci pa počist te svinjarije kr nečm da je to v tej temi Popravljeno November 29, 2008. Popravil mfink
666 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 pobčk beš v gostilno pa si naroč šalčko topuga mlekca. ti neizkušnc pa ne men razlagat o čem se pogovarjamo v tej temi. če je naslov teme 50,70,80 javite se, je normalnu da se bomo pogovarjal o motorjih v katere bomo/smo presedlal. glede slovenščine mi pa samo nehi razlagat kr dobr veš da ti en trot zabit, lažniv, šalabajzarski (po možnosti še busanc). pa bejš se učit d boš slovenščino za 2 spacov. koci pa počist te svinjarije kr nečm da je to v tej temi toliko o tem kdo so otroci in kdo bi mogel letet iz foruma ker žali ostale člane
tomazin Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 toliko o tem kdo so otroci in kdo bi mogel letet iz foruma ker žali ostale člane buci buci :naughty:
mfink Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 dej ga še mal mogoče bo jokow :kva1:
666 Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 pobčk beš v gostilno pa si naroč šalčko topuga mlekca. ti neizkušnc pa ne men razlagat o čem se pogovarjamo v tej temi. če je naslov teme 50,70,80 javite se, je normalnu da se bomo pogovarjal o motorjih v katere bomo/smo presedlal. glede slovenščine mi pa samo nehi razlagat kr dobr veš da ti en trot zabit, lažniv, šalabajzarski (po možnosti še busanc). pa bejš se učit d boš slovenščino za 2 spacov. koci pa počist te svinjarije kr nečm da je to v tej temi vsaj še nesen totalke nareda s tzr-ko.sej jst sm ga tut razbu. sm totalko naredu z nim. citat z netloga
NejcZ Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 666 legenda si haha :D :D pejd raje spat predno še kako bolj fukjeno napišeš :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se