k0ci Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Za delfinčke pa koničke :D ?...al kaj so ble tiste značke :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno December 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: Sej pravim, adijo pamet :D
k0ci Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 jim oprostimo, ko imajo lih NEK zraven :whistle:
Roky Objavljeno December 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2008 jim oprostimo, ko imajo lih NEK zraven :whistle: Hahaha, a mislš, da kej zeleno lulajo, če NEK odlaga odpadke kje v bližini? :D
k0ci Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 to ne vem, sam si videl kolikšna jabolka imajo tam v nasadu zraven elektrarne :eek: ziher si BIO pridelana
Roky Objavljeno December 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2008 to ne vem, sam si videl kolikšna jabolka imajo tam v nasadu zraven elektrarne :eek: ziher si BIO pridelana Hahahaha, funny :D Nism vidu, ampak je smešno :D Ma glavno, da raceland stoji pa če takoj eno jabolko 5kg tehta :D
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 pa tiste jabolke iz Krškega so najbolj dobre! :P
Brejker Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 pa tiste jabolke iz Krškega so najbolj dobre! :P Ja super so... ponoč se kr svetjo k majo tok fosforja not B)
50ccm Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 :whistle: Sej nism tuk bliz NEK.... Ja nevem mi smo mel neko plavanje u 3tjm razredu. Za neke značkice :whistle:
NejcZ Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 (popravljeno) To smo mi tud mel, ko smo bli ono kao z šolo v naravi..samo to sam tisti tedn :D Da bi med šolo hodli plavat pa hmm, pr izbernemu predmetu šport za sprostitev smo šli parkrat ja :D Zaj v SŠ pa tak nič, vsak drugi mesec hodimo enkrat na tedn v fitnes, pa še tam nas na ročke na pustijo, tak da brezveze.. :) Popravljeno December 2, 2008. Popravil NejcZ
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 js mam pa zdej lepo zdravniško opravičilo za športno pa je tud fajn:D
Brejker Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 To smo mi tud mel, ko smo bli ono kao z šolo v naravi..samo to sam tisti tedn :D Da bi med šolo hodli plavat pa hmm, pr izbernemu predmetu šport za sprostitev smo šli parkrat ja :D Zaj v SŠ pa tak nič, vsak drugi mesec hodimo enkrat na tedn v fitnes, pa še tam nas na ročke na pustijo, tak da brezveze.. :) Sam če mi je pa kkšna naprava res ušeč v fitnesu je pa un za veslat :rolleyes: đabe 20min tist gonš :evilgrin:
sharka Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 sej drugač mamo navadno telovadbo samo zj mamo 2 mesca plavanja pol pa mrzla voda + fajn zaspan= šok terapija
_LuX_ Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Ja sej ma to pri nas ekonomska pa gimnazija tud, ker majo premejhno telovadnico
mfink Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 hehee jst sm že kr une acrebis ščitnike za ročke naroču :naughty: une z železm notr daw bom pa 50 eur :whistle: pr jakatu možetu, če kdo rab naj powe.
mfink Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 aja ej nejcz kolk maš ti zdej sestro staro? :whistle:
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 a na skuterja boš to dau :huh: aja ej nejcz kolk maš ti zdej sestro staro? :whistle: bol mala je hehe :rolleyes:
mfink Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 a na skuterja boš to dau :huh: bol mala je hehe :rolleyes: ne ščitniki bodo šli na tomosa hehe sm že zgodi začev :rolleyes: pol s sestro nebo nč? :unsure: kurc bomo pa še mal počakal :whistle:
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 ne ščitniki bodo šli na tomosa hehe sm že zgodi začev :rolleyes: pol s sestro nebo nč? :unsure: kurc bomo pa še mal počakal :whistle: aja lool :D js mam tut zdej take lepe ščitnike, ane nejc? :D
mfink Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 če mam njegove lol :P hehe, brez železa ane?
sharka Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 jst sm imel UFO ščitnike na moji pa mi je kolega enga odtrgal ko je padu :headbang:
pkoco Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 ej ja bi ene acerbis če lahko kje se pa to nabavi :naughty: :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se