dejko39 Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 (popravljeno) lol dej s kaki bedni uletiš notr(satann).k si pa ti mel učasih frčija si pa biu jebač al ka.pa sej si zdej tut frajer avaka čast ej. Popravljeno December 20, 2008. Popravil dejko39 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 lol dej s kaki bedni uletiš notr(satann).k si pa ti mel učasih frčija si pa biu jebač al ka.pa sej si zdej tut frajer avaka čast ej. Sam res... kaj je tle narobe... tema gre prosto pot noben itq nima izpita za več ko 125, kar nas je tle u tej temi tko kr aktivnih.... O motorjih se pa pač učimo sej tut ti nis mogu vedt usega pr 16ih :whistle: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
9Sammy5 Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 dej mulc ne bit pameten. drugače pa jas vozim cbr 600 če bi kaj rad vedel sam res stari ak je tema za skutere pa mopede kaj se maš za javljat :headbang: ja ka pa pol v tej temi drkaš?? :glare: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
9Sammy5 Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Pizda sm si kr oddahnu ko je dohtar reko da ne rabim špegl za furat.. :D Sm že mislu da bom z avtom mogu z očali strašit hehe :D Koda se neda vozit z očali :naughty: :rolleyes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Itak da se da.. samo smotano je :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 (popravljeno) pkoco? kaj ma to veze z mano zak se tu moje ime omenja pa še to satan ja tudi lahko rečem da vozim r1 drgač pa si na forumu še novinec zt nam tu nimaš kaj pametovat lahko sm mi tebi :winkiss: :winkiss: :winkiss: Popravljeno December 20, 2008. Popravil pkoco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 ti satan, al kaj si že, ajde gremo derkat z 125ccm motorji :naughty: ti zreihtej ene rs-ke pa gremo ajde. se grem stavt da nimaš pojma kaku se vos motorje :rolleyes: ajde da vidmo če tut taku vozš kukr govoriš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 (popravljeno) ej fantje dans sm zmonterov arisal 44 kit na frčota :naughty: mal mi je blu čudnu kr ni blo nč dihtenge za glavo cilindra, pol sm pa z hermetikom zapacov glavo pa drži ko prasica v frčota sm daw; arisal 44, delotro16, neke druge lamele, užig sm nastav na 1,8, pol sm še mal glavo znižov,.... še avspuh športn pride :worship: frčo je močan ku prasica (ga nesmem še tiščat kr se ulavfeva) :naughty: pa še tamočna blajerca je not pa semeringe pa nekatere ležaje sm zamenov, pa olje sm tut daw drugu ampak ziher bodo posnetki drag race z peđojm spedfajtom 2 Popravljeno December 20, 2008. Popravil mfink Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 A zej si se že frčota lotu :D še akrapoviča mu daj pa bo največji šmex na vasi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 (popravljeno) A zej si se že frčota lotu :D še akrapoviča mu daj pa bo največji šmex na vasi :naughty: nee kašn akrapovič :D naročen je avspuh tehnišen next evo tak je http://trgovina.cilinder.si/product_info.p...d069f4abc56528e pa frčl ma čez cev tank nalepko "najhitrejši na vasi" :naughty: drgač je pa mat črne barve, z metalik modrimi dodatki (balanca,lite feltne,.......) pa florostenčno zeleno cevko za benz ma :OK: pa ful hudo stransko tačko. pa zadej lepo kromerani montizerji :OK: zdej pridejo še neonke, mini led žmigovci, zelene ročke,... bom slikow Popravljeno December 20, 2008. Popravil mfink Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 dej mulc ne bit pameten. drugače pa jas vozim cbr 600 če bi kaj rad vedel uh poglej ga đeksona cbR ko ma, to je lih tko kot boga za jajca prijet anede........a maš majhnega pa se morš zato kurčit z cbRko okol da te sploh kera povoha :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 uh poglej ga đeksona cbR ko ma, to je lih tko kot boga za jajca prijet anede........a maš majhnega pa se morš zato kurčit z cbRko okol da te sploh kera povoha :) :whistle: Ta je bla pa nizka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 :whistle: Ta je bla pa nizka :D ampak resnična :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 hvala bogu da si to koci lahko privošči ja mu bi dal opozorilo če bi bil moderator al pa bi ga sm opozoru :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SATANN Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 uh poglej ga đeksona cbR ko ma, to je lih tko kot boga za jajca prijet anede........a maš majhnega pa se morš zato kurčit z cbRko okol da te sploh kera povoha :) kaj pa ti debil veš o meni ( perverzneš smrdljiv ) pofukan ma goni se v 3pm. drgač pa tisti ki ste pametni da se ne spoznam bla bla bla.... v motociklizmu sem že od majhnih nog ( pr 3 letih mini moto ) in tako se je to nadaljevalo. ti mfink pa ne bit pameten da se ne znam vozit. sem pral malo nazaj po tej temi pa sem zasledil da te je eden razkrinkal da si baje naredil totalko z tzr 50. 125 je prešvoh za dirkat ( če bi šli na pisto ) :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 uh poglej ga đeksona cbR ko ma, to je lih tko kot boga za jajca prijet anede........a maš majhnega pa se morš zato kurčit z cbRko okol da te sploh kera povoha :) ni pa fer da lahko moderatorji žalijo ostale člane ko pa člani nekoga žalijo pa je oh in stoh :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 kaj pa ti debil veš o meni ( perverzneš smrdljiv ) pofukan ma goni se v 3pm. drgač pa tisti ki ste pametni da se ne spoznam bla bla bla.... v motociklizmu sem že od majhnih nog ( pr 3 letih mini moto ) in tako se je to nadaljevalo. ti mfink pa ne bit pameten da se ne znam vozit. sem pral malo nazaj po tej temi pa sem zasledil da te je eden razkrinkal da si baje naredil totalko z tzr 50. 125 je prešvoh za dirkat ( če bi šli na pisto ) :evilgrin: 1. mislim da vohaš sam sebe, svetujem da se umiješ ker pomojem te je babica pri porodu nazadnje, ko si dohtarju iz rok padel na glavo 2. sem včeraj dvakrat bil na tvoji mami, pa je rekla da sem boljši od tebe :whistle: ni pa fer da lahko moderatorji žalijo ostale člane ko pa člani nekoga žalijo pa je oh in stoh :whistle: daj drugič si malo preberi ozadje vsega tega in kako je on žalil druge člane, pa potem govori kaj je fer in kaj ne seveda da ga nisi poprau ker si noob ...in... ta tema je za en kurac vi pa ste sami pedri ki nimate pojma o motorjih in se hvalite s temi tomosi ( kurci ) 125 ki so 4t pa nikan ne idejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 to je po mojem mnenju dovolj za izključitev :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 tale satann pa 666 se mi zlo podobna zdita :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 tale satann pa 666 se mi zlo podobna zdita :whistle: niman jas nič s satanon pa ne ven kdo je to :nono: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 daj drugič si malo preberi ozadje vsega tega in kako je on žalil druge člane, pa potem govori kaj je fer in kaj ne dobro no se poravičujem ker si nesen prebra za nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Satan je začeu z minimototom pr 3h letih... če ma zdj cbr je 20+ .......Kaki minomototi so bli ped 20imi leti? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SATANN Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Satan je začeu z minimototom pr 3h letih... če ma zdj cbr je 20+ .......Kaki minomototi so bli ped 20imi leti? :unsure: ne bit ti pameten ker nimaš pojma. pol mi pa povej kako je rossi v svoji mladosti lahko vozil mini moto pa je tudi že 20+ :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SATANN Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 1. mislim da vohaš sam sebe, svetujem da se umiješ ker pomojem te je babica pri porodu nazadnje, ko si dohtarju iz rok padel na glavo 2. sem včeraj dvakrat bil na tvoji mami, pa je rekla da sem boljši od tebe :whistle: daj drugič si malo preberi ozadje vsega tega in kako je on žalil druge člane, pa potem govori kaj je fer in kaj ne ...in... daj ti frajer pofukan ki ti je mama kurva ti sploh nimaš pojma. tukaj si frajer v resnici pa beračiš po mestih in prosiš za denar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 1. mislim da vohaš sam sebe, svetujem da se umiješ ker pomojem te je babica pri porodu nazadnje, ko si dohtarju iz rok padel na glavo 2. sem včeraj dvakrat bil na tvoji mami, pa je rekla da sem boljši od tebe :whistle: daj drugič si malo preberi ozadje vsega tega in kako je on žalil druge člane, pa potem govori kaj je fer in kaj ne ...in... hehhehehehehehehehee k0ci careee :worship: se vid da si podgurc :worship: ti satan al kaj si že, jst te z mojo tzr-ko zadej pustim ko zajca :winkiss: gremo na raceland probat :whistle: daj ti frajer pofukan ki ti je mama kurva ti sploh nimaš pojma. tukaj si frajer v resnici pa beračiš po mestih in prosiš za denar ti vidm da pa zelo rad o sebi govoriš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se