666 Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 pa kaj je z vami nimam jas nič z satanom ali kaj vam je :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 A si mogoče že zlišu komad: the number of the beast? Naj ti namignm... six six six dumass Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 A si mogoče že zlišu komad: the number of the beast?Naj ti namignm... six six six dumass nisem še slišal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 ja mislim da 666 res ni satann sm ne morm pa nč trdit :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 ja tu sploh ni problem ugotovit. banaš satanow IP pa vidš če bo 666 še gor, če nebo 666 več gorej pol je tu ena oseba :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Glede nato da je reku florc njemu prek msnja... dvomm da bi meu satan ze kr njegov msn tko hitr :whistle: ... ker pa je to 666 ga mA :whistle: .. Zajeb.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 kolikokrat še naj povem da jas nimam nič s satanonn ali kaj je z vami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2008 Hm...Po dolgem času mal pokukam v tole temo in kaj vidim? Samo sranje. Si bom danes vzel malo časa, prebral zadnjih nekaj 10 strani...pričakujete lahko, da bo kdo izključen oz. če na hitro pokukam, ne samo nekdo, ampak ene par. 666: tudi zate bom preveril, če ima slučajno SATAN enak IP kot tvoj account...Veš kaj sledi, ane? Fantje, razočaran sem nad tole temo. Odprl sem jo v smislu dobrega namena, da se boste lahko spoznali med seboj, navezali kakšne prijateljske odnose (tudi sam sem spoznal nekaj zelo zelo dobrih prijateljev preko motosveta) vi se pa takole nedoraslo svojim letom obnašate... Žal nimam časa, da bi neprestano spremljal temo in izključeval tiste prepotentneže, ki mislijo, da se svet okoli njih vrti... Me pa zanima na kakšnem nivoju mislite peljati temo dalje? V smislu kreganja ali kako drugače? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 (popravljeno) Hm...Po dolgem času mal pokukam v tole temo in kaj vidim? Samo sranje. Si bom danes vzel malo časa, prebral zadnjih nekaj 10 strani...pričakujete lahko, da bo kdo izključen oz. če na hitro pokukam, ne samo nekdo, ampak ene par. 666: tudi zate bom preveril, če ima slučajno SATAN enak IP kot tvoj account...Veš kaj sledi, ane? Fantje, razočaran sem nad tole temo. Odprl sem jo v smislu dobrega namena, da se boste lahko spoznali med seboj, navezali kakšne prijateljske odnose (tudi sam sem spoznal nekaj zelo zelo dobrih prijateljev preko motosveta) vi se pa takole nedoraslo svojim letom obnašate... Žal nimam časa, da bi neprestano spremljal temo in izključeval tiste prepotentneže, ki mislijo, da se svet okoli njih vrti... Me pa zanima na kakšnem nivoju mislite peljati temo dalje? V smislu kreganja ali kako drugače? jaoo hvala se si tut ti fajn :winkiss: :D sam res. spustil smo se čist na satanow nivo :trance_33_sleep: tema je v pizdi, sam še kregamo se. pejte mal brat strani okol 100. tistu so bli cajti :worship: hehe pa tistu k smo se hotl it z mino kameno lice ^_^ tu so bli cajti Popravljeno December 22, 2008. Popravil mfink Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 uuuu zdej je pa šefe Roky a.k.a zajebani gor pršu in bo use u red spravu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 ne sej drgač je dobra tema sm včasih malo zaide :alien1: :alien1: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Hm...Po dolgem času mal pokukam v tole temo in kaj vidim? Samo sranje. Si bom danes vzel malo časa, prebral zadnjih nekaj 10 strani...pričakujete lahko, da bo kdo izključen oz. če na hitro pokukam, ne samo nekdo, ampak ene par. 666: tudi zate bom preveril, če ima slučajno SATAN enak IP kot tvoj account...Veš kaj sledi, ane? Fantje, razočaran sem nad tole temo. Odprl sem jo v smislu dobrega namena, da se boste lahko spoznali med seboj, navezali kakšne prijateljske odnose (tudi sam sem spoznal nekaj zelo zelo dobrih prijateljev preko motosveta) vi se pa takole nedoraslo svojim letom obnašate... Žal nimam časa, da bi neprestano spremljal temo in izključeval tiste prepotentneže, ki mislijo, da se svet okoli njih vrti... Me pa zanima na kakšnem nivoju mislite peljati temo dalje? V smislu kreganja ali kako drugače? še posebej koci :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 (popravljeno) pa kaj ni dougčas če se mal ne krega tu pa tam? :P Popravljeno December 22, 2008. Popravil tomazin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Roky, kr pust temo taka kot je, če se bo pa ponavljalo to od tega SATANA al 666 al kdorkol je pisal se bomo pač drugače zmenli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 evo lejte kakšnu ozadje mam pa jst :naughty: ozadje.bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 lepo lepo :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 kaj je zdej to neka fora čvekalnica al kaj :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 kaj je zdej to neka fora čvekalnica al kaj :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ej pokco dej prlet drug let na centr, bomo šli kej pit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AKG Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Dej ti men povej kje si bil v soboto???? :D Jest sm dal pa posebej hladit eno pivo zate :) Težava s prevozom da se milo izrazm. Sm mel resn namen pridt, tud devile sm mel že kuplene (vsakih po 1 škatlco). Na žalost se ni izšlo, jbg :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Hm...Po dolgem času mal pokukam v tole temo in kaj vidim? Samo sranje. Si bom danes vzel malo časa, prebral zadnjih nekaj 10 strani...pričakujete lahko, da bo kdo izključen oz. če na hitro pokukam, ne samo nekdo, ampak ene par. 666: tudi zate bom preveril, če ima slučajno SATAN enak IP kot tvoj account...Veš kaj sledi, ane? Fantje, razočaran sem nad tole temo. Odprl sem jo v smislu dobrega namena, da se boste lahko spoznali med seboj, navezali kakšne prijateljske odnose (tudi sam sem spoznal nekaj zelo zelo dobrih prijateljev preko motosveta) vi se pa takole nedoraslo svojim letom obnašate... Žal nimam časa, da bi neprestano spremljal temo in izključeval tiste prepotentneže, ki mislijo, da se svet okoli njih vrti... Me pa zanima na kakšnem nivoju mislite peljati temo dalje? V smislu kreganja ali kako drugače? Sej je čist ql tle sm spoznav finka tomazina nejca tko tut že.... sm kaj najde se pač usake tuk časa kak idiot :krneki: ... zaktere boš pa ti poskrbu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2008 Roky, kr pust temo taka kot je, če se bo pa ponavljalo to od tega SATANA al 666 al kdorkol je pisal se bomo pač drugače zmenli. Saj bi, ampak vsakič, ko pokukam v to temo je vse več žaljenja. In to odriva nove obiskovalce in bralce, da bi se pridružili debati, seveda pa si vsi želimo, da nas je čimveč, kajne? Da se izmenjujejo izkušnje, mnenja, da se spoznava novo ljudi. Ne pa, da se žalimo med seboj, čeprav se nekateri v živo sploh ne poznamo. Težava s prevozom da se milo izrazm. Sm mel resn namen pridt, tud devile sm mel že kuplene (vsakih po 1 škatlco). Na žalost se ni izšlo, jbg :) Aaaa, no gremo po praznikih na kšn kofe, pa nadoknadimo :beer2: Sej je čist ql tle sm spoznav finka tomazina nejca tko tut že.... sm kaj najde se pač usake tuk časa kak idiot :krneki: ... zaktere boš pa ti poskrbu :whistle: Pa mi nebi bilo treba za njih poskrbeti, če bi se vsak pri sebi zamislil zakaj je pravzaprav tu na forumu pa, če bi malo ignoriral provokacije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 (popravljeno) No Roky to maš pa tut prov sm to ni kr tako :whistle: Popravljeno December 22, 2008. Popravil 50ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 evo lejte kakšnu ozadje mam pa jst :naughty: Letos bo taka slikca z VSAJ 6imi :rolleyes: nujno :evilgrin: Glede na to, da sm še vedno na motosvetu se mi dobr piše :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Letos bo taka slikca z VSAJ 6imi :rolleyes: nujno :evilgrin: Glede na to, da sm še vedno na motosvetu se mi dobr piše :smoke: ja glede nato da nismo newem kaj narazn bi se lahko kdaj kje dobil z rs-kam. recimo v ljubljani. sam rs-ko še kupm pa bo :whistle: ej prosm da mi kdo razloži keri letnki so mel mašino rotaxs 122 pa keri 123 pa k majo tisto "pumpo" v avzpuhih tut tanove rs-ke? (tisto pumpo k neki pline naprej žene, pa nevem kaj še..........podobn ku turbina) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Še nisi poštuderu svojga stila vožnje? Neki se je sušljalo o SM... Bomo Bomo! Z anzerom sva se že menila :rolleyes: za turco v Železnke (da mi mal razkaže,...) Bolš če se nek dobimo in šele pol nekam pičimo skupy. :naughty: ne kaj posebno delć. Če kkšn ve za lepo turco nekam u 3pisanemarjetice... Si predstavlaš da ns kkšn jery sreča, a? 6+ komadou RSk. Ma to je pogled_nadebudni dirkači s svojimi "prdulicami" (12k še useen ni mal) :yea1: S5 mal filozoferam :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se