NejcZ Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Frajer.. povej kje pa kdaj pa se bomo zmenli.. takle ne bo več jebanja folka tule :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SatannSeVraca Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Frajer.. povej kje pa kdaj pa se bomo zmenli.. takle ne bo več jebanja folka tule :) pridi danes v ljubljano k polnočki :naughty: :naughty: kdo pa koga jebe tukaj??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 No samo že vnaprej povem če se bo nadaljevalo tako obnašanje kot je bilo prej. Prej al slej se vse zve, pol pa nebomo več prijazni. Samo dobronamerno opozorilo. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SatannSeVraca Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 No samo že vnaprej povem če se bo nadaljevalo tako obnašanje kot je bilo prej. Prej al slej se vse zve, pol pa nebomo več prijazni. Samo dobronamerno opozorilo. :photo: no te pa mi ti povej od kod sem če si že tako brihten :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Pojma nimam.. pravim da se vse zve če je treba. Če se boš normalno obnašal tak nimaš kaj skrbet :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SatannSeVraca Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Pojma nimam.. pravim da se vse zve če je treba. Če se boš normalno obnašal tak nimaš kaj skrbet :) sej pa se normalno obnašam ali kaj je s tabo :headbang: če sem pod tem imenom že slučajno koga žalil ???? :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SatannSeVraca Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 grem zdaj jas še malo na iglo. ayd za danes :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Pod prejšnjim si.. verjemi da se tuki marsikej zapomne... sej rpavm samo opozorilo, normalno se obnaš pa bo kul. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 no te pa mi ti povej od kod sem če si že tako brihten :headbang: :headbang: a ti jaz povem a :) , trenutno si iz banovcev :lol1: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 a ti jaz povem a :) , trenutno si iz banovcev :lol1: :devil: AHAHA :lol1: :lol1: Mater sedaj pa je čas da se poslovim in odidem...spat?!? NEEE... VNNN GREMO VNNN :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 evo nov comp že laufa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Js mam pa mišo novo.. rabm še eno hudo podlogo.. kua nj nabavm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 js mam kr brez podloge :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Predlagal bi kakšno podlogo od Razor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 (popravljeno) js mam kr brez podloge :whistle: Js sm tudi zdej mel, ampak se znuca tud les, tak da bom eno kvalitetno podlogo vzel :) Predlagal bi kakšno podlogo od Razor. Jap, te tud gledam zdej.. http://www.mimovrste.com/artikel/213001741...dition#pictures Popravljeno December 25, 2008. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Js sm tudi zdej mel, ampak se znuca tud les, tak da bom eno kvalitetno podlogo vzel :) vem ja.. mam že čist znucan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Js tud.. mojo novo kvalitetno mišo pa hočm izkoristit čist, zato pa ji bom podlogo nabavo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 pridi danes v ljubljano k polnočki :naughty: :naughty: Če bi si želel koga za telesni kontakt iz foruma... Zagotovo nebi drezal v NejcZja :slap: @Satann: Kako lahko hodiš k polnočnici, ko imaš tak nick da vsakega kristjana zvije v želodcu, ko prebere besedo satan (v nekemi nicku-nekega "človeka")?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 ma sej ta satan nima kaj delat pa malo folk zajebava če bo še kaj jebal ga je treba sm blokerat pa je :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Blokirat ga pomoje nebo treba. Glede na njegove izjave, ga je malo strah kako naprej. Čeprav so takšne ki se 100% naslanjajo na njegovo prejšnje blabetanje, uporaba smilejov: :headbang: :headbang: Kukr da smo vsi zabiti, ko ga ne razumemo kaj hoče povedat, pa tko... Pomoje se bo kr ufuru. Mogoče clo začel motor vozit (ko si bil satan star 3leta minimotoji sploh še niso bili v takšnem razmahu kakor so bili pred naprimer dvemi leti .) ) @k0ci: Čist informativno... Kok folka pa maš iz "banovcev" a je ful poseljen kraj al sam sm pa tja kakšen prišlek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 ja ne vem točno kok sem jih do zdej, sej nobenga nisem permanentno, satan je trenutno za 1 teden banan, ponavadi tak za dan, dva, tri, odvisn od pizdarij k jih delajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 25, 2008 Če bi si želel koga za telesni kontakt iz foruma... Zagotovo nebi drezal v NejcZja :slap: @Satann: Kako lahko hodiš k polnočnici, ko imaš tak nick da vsakega kristjana zvije v želodcu, ko prebere besedo satan (v nekemi nicku-nekega "človeka")?! Dej mi tole obrazlož oz. mi dej razlog :D Jest ga skoz jebem... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Dej mi tole obrazlož oz. mi dej razlog :D Jest ga skoz jebem... :D pa ti se res z življenjem igraš, k še nisi vidu nejczja, sama mišica :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 25, 2008 pa ti se res z življenjem igraš, k še nisi vidu nejczja, sama mišica :lol1: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se