fbevc93 Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 ali upa kdo :naughty: : Sankanje the movie, bratranec in jaz na sankah po gorjancih :) tam pr 0:35 ja tabolš ko se sam belo pokadi pa kocija ni več na sankah :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 tam pr 0:35 ja tabolš ko se sam belo pokadi pa kocija ni več na sankah :D :P jp hudu :worship: boš vidu bo hmal replika :naughty: uršna sela stajl hehehehe k0ci dodej me kot frenda na netlogu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 evo mene nazaj iz bordanje smo šli na powder pa je res zakon. edin zadnjo furo sem zgubu eno plato z navojem pr vezeh tko da se mi je pašček odpeu :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 Je pa all mountain tok da mal pogrešam prožnost ja. Tak bord je pol idelan za powder kakor si povedal, za halfpipe in Big airke :evilgrin: Pri jibu je pomembna prožnost ja :closedeyes: Za raile, lesene klopce,... Sm že prjavln za v Verono Bike Expo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 Nejc pravi (22:32): finki ma malega .dejan pravi (22:32): haha :P haaa otroc kire debate :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 uršna sela stajl hehehehe Tu mam jz mal šume in mali vinograd.Sam je blo v pizdi vino,pa se mi ne da več obdelavat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 evo ta stran je glih za 666 :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 evo ta stran je glih za 666 :P :D zakaj pa ?? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 zakaj pa ?? :whistle: Sej se mi je zdel :D.... če že med 666-666 nevidš povezave je tut med 666-satan nemorš :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Pol pa hitr pisat, da se nebo ustavl na 666!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Sej se mi je zdel :D .... če že med 666-666 nevidš povezave je tut med 666-satan nemorš :whistle: :whistle: :whistle: spet misliš da mam kaj s satanom. pa naš že nekdo pogleda ip od mene pa od satana pa naj pove če sta ista ip-ja ali različna pa bomo te vidli :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Pol pa hitr pisat, da se nebo ustavl na 666!!! tebi pa je blo že velikokrat povedano da če nimaš kaj za povedat si idi v svojo temo nabijat :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 (popravljeno) spet misliš da mam kaj s satanom. pa naš že nekdo pogleda ip od mene pa od satana pa naj pove če sta ista ip-ja ali različna pa bomo te vidli :whistle: Ojej... no dej, ne misli da smo vsi tak leseni hehe.. govori to ti tvoji mamici :D Zaradi mene lahko zz 100 ip-jev pišeš, prek nevemkakih prkksijev, karkol.. ;) Vidi se pa po pisavi pa odnosu da si konj (in seveda ista oseba) :) Pa brez zamere :) ;** Popravljeno Januar 15, 2009. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 tebi pa je blo že velikokrat povedano da če nimaš kaj za povedat si idi v svojo temo nabijat :headbang: Ja madona se mi pa kr smiliš ko misliš, da se mora vedno vse okol tebe vrtet. K da bom z vsakim postom nate ciljal?! 666 kot cifra (the number of the beast_en komad-ni pomembn) in ne kot uporabnik 666 :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 (popravljeno) pa ni mu potegnal da smo na strani 666 :kva2: :slap: Popravljeno Januar 16, 2009. Popravil BFlorc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 pa ni mu potegnal da smo na strani 666 :kva2: :slap: ajaaaaaaa, se opravičujem če sem koga užalil ker sem mislil da ste spet začeli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 (popravljeno) emm eno vprašanje......................MA KDO BAT ZA 125 KITAJCA? :unsure: kurba sm kupu mašino od kitajca za 20e pa je zaribana pa nucam bt. mašina bo šla na gištel od ctx-a Popravljeno Januar 18, 2009. Popravil mfink Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Jz mam doma nov v škatli bat za tomos e90 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 jst nucam bat za 4t 125cc "krosko". premer je okol 52mm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 hehe zdej sm dobu šeno kitajsko krosko 200ccm :worship: pr tem je pa gištel v pizdi, mašina je pa še dobra. zadna nihajka(vilce) majo lufta(plešejo desno-levo) kaj naj nardim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 a bi pasala zadna nihajka od kitajca 125? bo treba probat. mislm da ma iste zadne vilce :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 to gre vse.. križ kraž tak ko kralj matjažž :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 to gre vse.. križ kraž tak ko kralj matjažž :D ja upam da se bo dalo zamenjat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 hehe zdej sm dobu šeno kitajsko krosko 200ccm :worship: pr tem je pa gištel v pizdi, mašina je pa še dobra. zadna nihajka(vilce) majo lufta(plešejo desno-levo) kaj naj nardim? puše zamenjaj, pa če ma plastične daj delat kovinske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 puše zamenjaj, pa če ma plastične daj delat kovinske Se strinjam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se