mfink Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 puše zamenjaj, pa če ma plastične daj delat kovinske thx sm razdru tastar gištel pa so kovinske puše not :worship: bom zamenow jutr. p.s a ma kdo kakšno gumo za prodat? 14 col? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 hehe zdej sm vse zamenov. puše za montizer pašejo od renault katre. :worship: p.s kako naj ojačam zadne vilce? iz kere strani zgorne al spodne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Lahko takole... a moraš potem amortizer gor monterat. Tele crosske majo pa ročičevje za mono amortizer, če se nemotm... Tko, da nevem :rolleyes: http://www.motosvet.com/album/view.php?cid=60608 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Lahko takole... a moraš potem amortizer gor monterat. Tele crosske majo pa ročičevje za mono amortizer, če se nemotm... Tko, da nevem :rolleyes: http://www.motosvet.com/album/view.php?cid=60608 nee to je preveč kompliceran zame. jst mislm sam mal železja gor navarit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Dei kkšno sliko nihajke... Da ti mal pomagamo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Dej povejte mi kakšno spletno stran(italjansko)z rabljenimi motorji,nekaj v stilu (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com). Ker se odločam za nakup 125 u Italiji(bližin meje...). LP Jernej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) www.subito.it :winkiss: Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil Brejker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 www.moto.it Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) Dei kkšno sliko nihajke... Da ti mal pomagamo .) bom daw. dans sem se zajebavov z napeljavam. :rolleyes: celo elektriko na motorju razdrt pa na novu napelat, vse konektorje dt,izolerat, lotat žice,.... pol sm mogu še vse zajle pravilnu razpelat pol sem delov distančnik da je akumulator držalu stran od avzpuha, vse šravfe sm zamenjov pa daw še podloške,...... pol sm že zadne vilce bolj pršvasov na grušt,...... zadno gumo sm še zamenow posla za dobrih 5 ur. jutr sam še olje zamenam pa bo ku majka Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil mfink Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 posla za dobrih 5 ur. Matic je pa priden :rolleyes: Njenjenjenjenje ne :P Faca :worship: Moj fotr se pa boji elektriko vn uzet pr vespi... ker misli, da je nebo znal nikoli več sestavt nazaj :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 nič problem ni to, zapomnit si moraš le kam se položijo kabli, najbolje da prej malo poslikaš, saj en ženski del konektorja ima le enega moškega, torej ni šans da kaj zabrkaš, vsak konektor je drugačen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 (popravljeno) Hja dopovej to njemu :rolleyes: Jest mu kažm kko mam na chopperju vse lepo naštiman. Sam bom moral itq na novo vse napeljat, ker polovico stvari nerabim: ala-centralno zaklepanje, žmigovci, hupa,.. Daljinski vžig bom pa pustil :rolleyes: Link: (se pa sliš fotra zravn: Ti to nemorš vrjet, da to užge :slap: ) Popravljeno Januar 23, 2009. Popravil Brejker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SATANN Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 DOBER VEČER :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 Nič več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Gre kdo kej na kope čez viknd :whistle: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Gre kdo kej na kope čez viknd :whistle: ? :yes: petek, sobota, nedela bom tam ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 (popravljeno) :yes: petek, sobota, nedela bom tam ;) Kaj res :whistle: jz tut :naughty:... dej se vidmo kej na bordu bom^^ lah daš pa cifro pa se zmenmo zakako pivo :trance_33_sleep: Popravljeno Januar 29, 2009. Popravil 50ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 ja res ja, upam da bo vredo vreme :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Da me boš poznov kej:D... drgač je ql gor ?... nism še biu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 ja kaštivnik je kr uredu.. ka pa bordaš al smučaš? mene boš prepoznau na smučkah pa rumen kombinezon :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Jst sm pa kupu nov bord Artec 3.1 tastarega sem pa za 10€ več prodal kot sem ga kupil :worship: Zj pa čez vikend mal stestirat v park... :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Jst sm pa kupu nov bord Artec 3.1 tastarega sem pa za 10€ več prodal kot sem ga kupil :worship: Zj pa čez vikend mal stestirat v park... :010 Zakon.... Tomazin mene bos pa prepoznau po bordu s kitaro gor kapo z dvem kitkam.. pogosto natleh... banger bunda... upam da se srečamo pa gremo mal pit zvečer :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 lahk me pa pokličeš 051 207 202 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 ja dobr glej okol, tist k ne zna smučat, v pederskem rumenem kombinezonu... to bo dejč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 ja dobr glej okol, tist k ne zna smučat, v pederskem rumenem kombinezonu... to bo dejč :D :whistle: ... jz tut bordat se še učim :D ampak sej bo počas ^^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se