tomazin Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 če je savinčan ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 Dam dam.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Februar 4, 2009 Deli Objavljeno Februar 4, 2009 :whistle: ... kaštivnik je sedežnica?.... Stari tam uni jurčki tko zategnejo sm mislu da mi bo kej udtrgal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Februar 4, 2009 Deli Objavljeno Februar 4, 2009 ja tam ko je nova sedežnica ja :whistle: ja mal pa res cukne na začetku :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 ej nejc a to ti prodajaš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 jao finki kake maš :D ko bi ti moje bejbe vidu bi se tak skupi speko ko bi vido kaki šrot maš ti :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 hm.. sam nikol te ni videt z nobeno :rolleyes: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 baba je ko šporhet, fajn je da ga maš, čudn bi pa zgledal da bi ga okol vlaču sabo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AKG Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 A si se kdaj uprašu zakaj je v prodaji samo okol 10% ženskih smuči? A si že kdaj vidu da bi v kuhni snežil? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 jap jap:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 hm.. sam nikol te ni videt z nobeno :rolleyes: :P :grim :P čeprav js še njega nism nikol zapazu.. ne izstopa iz povprečja :P tomažina pa vidiš takoj :D si bil učer mogoče pred tušom med malco ? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Ja mene bolj malo vidiš ker nism gimnazija ne.. := Pa smotan si.. to najbl :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 :grim :P čeprav js še njega nism nikol zapazu.. ne izstopa iz povprečja :P tomažina pa vidiš takoj :D si bil učer mogoče pred tušom med malco ? :? sm biu ja :D ja kok pa te tak izstopam ? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 ja najjači šminker daleč naokoli ne.. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 ja najjači šminker daleč naokoli ne.. :worship: hahah :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 matr je glup vreme jooooj pa še u sredo mamo športni dan upam da ne bo dežja :rolleyes: ps: kam je pkoco zginu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 ej fantje mene zanima kako nastavt števc od kolesa? kr gre na motor (ko dobim balanco) pa nwm kako bi ga nastavu za 12 col? sicr nism tut še nč probavow. vprašam čist informativnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Ja mene bolj malo vidiš ker nism gimnazija ne.. := Pa smotan si.. to najbl :D to mi vsi pravjo ja :D kdaj maš pa kej malco? mogoč mamo skup kdaj pa bom mal bol okol pogledu :P ja najjači šminker daleč naokoli ne.. :worship: ja sej to je to ja :D ej fantje mene zanima kako nastavt števc od kolesa? kr gre na motor (ko dobim balanco) pa nwm kako bi ga nastavu za 12 col?sicr nism tut še nč probavow. vprašam čist informativnu zmeriš al pa začunaš obseg kolesa pa to vpišeš not v šteuc :) simpl k pasul :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 pa se da vpisvt to v vsak števc? k jst bi kupu tega http://www.bolha.com/oglas382484993/kolesa...ma-sport-bc-500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 pa ja se da ko boš nabavu povej ti pošljem program za to računat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 (popravljeno) kr pošl, sm mu že napisov na mail če ma še števc aja kaku ga boš pa poslow? Popravljeno Februar 7, 2009. Popravil mfink Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 dej mejl ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 dej mejl ;) zero.fink@gmail.com thx :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 sem poslauuu <3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 (popravljeno) from mozirje.. with love <3 lool back from US with love :wub: ej a si ti napisow program? c++ to pa jst znam :D Popravljeno Februar 7, 2009. Popravil mfink Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se