NejcZ Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 nism js.. oni Zok je.. sej ni problem nardit.. pač spomnu sm se da ga mam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 emmm mam en problem, pa bi prosu če mi lahku kdu pomaga! tu sm zastopu da moram nakazat dnar? sam nwm kulku? mi lahku en pomaga? evo slikce za pomoč nwm kaj nardit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 a mi lahk plisss kdo pomaga :winkiss: k moram do jutr vedt da grem plačat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 evo dans sm zmonterov 85 kit na mojo kurnco :worship: ga še ulavfevam in moram rečt da hriba sploh ne čut (dost :whistle: ) obrate pa hoče prec nabit :worship: premer bata se je povečaw iz 39 na 50mm :evilgrin: sam še malossi multivar 2000 naročim pa bo trgalu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 evo dans sm zmonterov 85 kit na mojo kurnco :worship: ga še ulavfevam in moram rečt da hriba sploh ne čut (dost :whistle: ) obrate pa hoče prec nabit :worship: premer bata se je povečaw iz 39 na 50mm :evilgrin: sam še malossi multivar 2000 naročim pa bo trgalu :whistle: kaj pa si dal za aspuh gor?? pa kolko pričakujep končno?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 (popravljeno) kaj pa si dal za aspuh gor?? pa kolko pričakujep končno?? avspuh je čist odprt sama lukna čež, tak da ropota dobr. (pr 4t se avspuh skor nč ne pozna) sej zdej mam že predelanga: večje dize polini športni filtr polini valčki (lažji) polini fedrci za kuplengo (trši) odprt homemade avspuh bgm cdi (elektronka za višje obrate) arisal 85ccm alu ,......... pride še malosi multivar 2000 pa now jermn končno sploh ne prčakujm nevem kakšno okol 80 bo čist qul. (sicr 80 je šu že prej v dolino na povnu) Popravljeno Februar 11, 2009. Popravil mfink Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 avspuh je čist odprt sama lukna čež, tak da ropota dobr. (pr 4t se avspuh skor nč ne pozna) sej zdej mam že predelanga: večje dize polini športni filtr polini valčki (lažji) polini fedrci za kuplengo (trši) odprt homemade avspuh bgm cdi (elektronka za višje obrate) arisal 85ccm alu ,......... pride še malosi multivar 2000 pa now jermn končno sploh ne prčakujm nevem kakšno okol 80 bo čist qul. (sicr 80 je šu že prej v dolino na povnu) koliko približno pa ima KM, pa kolko te je stala predelava če ni skrivnost :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 evo dans sm zmonterov 85 kit na mojo kurnco :worship: ga še ulavfevam in moram rečt da hriba sploh ne čut (dost :whistle: ) obrate pa hoče prec nabit :worship: premer bata se je povečaw iz 39 na 50mm :evilgrin: sam še malossi multivar 2000 naročim pa bo trgalu :whistle: iz 39 na 50? :slap: :OK: Ql :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 koliko približno pa ima KM, pa kolko te je stala predelava če ni skrivnost :unsure: ej nwm kolk me je stalo, kilometrow ma pa okol 4.000k iz 39 na 50? :slap: :OK: Ql :grim ja normalnu, če je je orng :evilgrin: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 konje je milo, ne kilometre haha :D ti lolek moii :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 konje je milo, ne kilometre haha :D ti lolek moii :wub: aja upss :o se oprostitureram :wub: ja nwm okol 7hp na zadnm pciklu naj bi blu hvala da si me popravu...............tigrčk moj :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 hihi ni pence :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 bi ti daw jst penco :devil: :wub: veš kam :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 na bradavičke? :wub: :grim :grim pa popek.. pa glavc..ekhmmm.. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 pedra ena :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 pa ka ste res čisto vsi pijani ? :D :D zadetki eni :P js sm se šele zdle dost streznu da sm lahk do računalnika prišu :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 pedra ena :D ti si peder.. najprej nedosegljiv pol se pa javo nisi.. :doze: :cry: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 če prvo sm furo v avtošoli, potem sm biu pa u fitnesu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 jao jao Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 kje ste ga pa pil spet? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 ma js sm bil vsepovsod :whistle: sej dans tui priem, samo mam šele pol po 11, pol 12 cajt... boš zun kej? aja, dans je kej na bowlingu pol, veš kej? včeri je bla ona danijela, si mogo karto kupit da si notri prišo tak da pol nismo šli ne.. upam da dans ni neččč :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 ne nikamor ne grem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 (popravljeno) pičkec en :D včeri je blo lih zate... ene 3 pičke so me klicale najmanj če grem v tisto luknjo od leplaca :D tja bi mogo it bi si hitr najdu eno k si taki šmeksi :P mnde je blo nabito u pizdu mater haha :D Popravljeno Februar 14, 2009. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 ja sej, u tist leplac pride 50 ludi pa je nabit čist :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se