mfink Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 (popravljeno) bomo že neki ^^ jp zdej še ulavfevam Popravljeno April 8, 2009. Popravil mfink
50ccm Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 No fino... ej ka pa za mirno peč je kak zborčk na cikavi al kako?
mfink Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 No fino... ej ka pa za mirno peč je kak zborčk na cikavi al kako? ja zjutrej ob pol 9 na cikavi je zbor, sam jst nwm če pridm. kurnca je zjebana, z aprilio pa negrem
Brejker Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 jo mam že 2 dni. je letnik 2006, nov bat in cilinder, rave ventil, nova zadna guma, nove ploščice, brez katalizatorja,.......... sem zelo zadovoljen z njo :worship: voz se fenomenalnu :worship: vsaj men osebno gre tanova aprilia lažje v ovink ku tastara (vrjetno zaradi velikosti) in kot se pri apriliji spodobi so že nastali prvi problemi. ne dela mi zadni desni žmigovc pa guma je spustila(prva) :fredy: zdej me pa zanima kaj naj z žmigovcm nardim kr nima žarnice. je na led diode. Uvau. Si se pa izprsil Si sam našparou? Dei sliko gor v 125 sekciji!!! (fotografije motociklov) Oh yeah. Welcome in the CLUB :worship:
mfink Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Uvau.Si se pa izprsil Si sam našparou? Dei sliko gor v 125 sekciji!!! (fotografije motociklov) Oh yeah. Welcome in the CLUB :worship: ja kaj pa mislš dnarja mi je pa še ostalu od prejšnga motorja k sm ga razbu, pa od šihta k sm delow. slikce pridejo :evilgrin: speed is in my bl00d! :evilgrin:
9Sammy5 Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Aloo Ja prodajam svojga ljubega - GILERO RST 50, 2007 letnik. Barva je črna, pa namontirane ma nosilce za kufr... Lepo je ohranjena, sm pazla na njo Cena je 1900, možno 1800 evričkov ampak sam za VIP :evilgrin: :naughty: :winkiss: Kdu če znat še kaj, pa za fsa vprašanja naj se mi javi preko PM pa se bomo dalje menli Uživajte, pa izkoristite sončne dane :naughty: :krneki: Ajtttt B)
50ccm Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Tle pr skutrjih je tuk tem za zapret
mfink Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Aloo Ja prodajam svojga ljubega - GILERO RST 50, 2007 letnik. Barva je črna, pa namontirane ma nosilce za kufr... Lepo je ohranjena, sm pazla na njo Cena je 1900, možno 1800 evričkov ampak sam za VIP :evilgrin: :naughty: :winkiss: Kdu če znat še kaj, pa za fsa vprašanja naj se mi javi preko PM pa se bomo dalje menli Uživajte, pa izkoristite sončne dane :naughty: :krneki: Ajtttt B) hey :winkiss: a maš kakšno slikco pa ne od motorja.......................ampak od tebe k slučajn na centr hodš?
9Sammy5 Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 hey :winkiss: a maš kakšno slikco pa ne od motorja.......................ampak od tebe k slučajn na centr hodš? A-a..nism na centru :krneki: Ti si? Mam sliko da
mfink Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 A-a..nism na centru :krneki: Ti si? Mam sliko da škoda ja jst sm na centru ja dej kakšno slikco prlep, da če te vidm da te pozdravm pa na kakšno pijačko povabm ^_^
fbevc93 Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 jo mam že 2 dni. je letnik 2006, nov bat in cilinder, rave ventil, nova zadna guma, nove ploščice, brez katalizatorja,.......... sem zelo zadovoljen z njo :worship: voz se fenomenalnu :worship: vsaj men osebno gre tanova aprilia lažje v ovink ku tastara (vrjetno zaradi velikosti) in kot se pri apriliji spodobi so že nastali prvi problemi. ne dela mi zadni desni žmigovc pa guma je spustila(prva) :fredy: zdej me pa zanima kaj naj z žmigovcm nardim kr nima žarnice. je na led diode. sam u levo se voz alo alo alo kje pa je nejcZ :unsure: morm mu povedat da sm ga zanč na busni vidu
9Sammy5 Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 škoda ja jst sm na centru ja dej kakšno slikco prlep, da če te vidm da te pozdravm pa na kakšno pijačko povabm ^_^ Sej je slika na profilu :evilgrin:
tomazin Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 sam u levo se voz alo alo alo kje pa je nejcZ :unsure: morm mu povedat da sm ga zanč na busni vidu sej ga nemorš zgrešit.. se neki špana okol pa misli da je močn..
Roky Objavljeno April 15, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 15, 2009 jo mam že 2 dni. je letnik 2006, nov bat in cilinder, rave ventil, nova zadna guma, nove ploščice, brez katalizatorja,.......... sem zelo zadovoljen z njo :worship: voz se fenomenalnu :worship: vsaj men osebno gre tanova aprilia lažje v ovink ku tastara (vrjetno zaradi velikosti) in kot se pri apriliji spodobi so že nastali prvi problemi. ne dela mi zadni desni žmigovc pa guma je spustila(prva) :fredy: zdej me pa zanima kaj naj z žmigovcm nardim kr nima žarnice. je na led diode. Osnova motocikla je ista kot pri starejših letnikih tako kot tudi agregat. Kakšen handling ima motor je pa veliko tudi odvisno od nameščenih pnevmatik.
50ccm Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Osnova motocikla je ista kot pri starejših letnikih tako kot tudi agregat. Kakšen handling ima motor je pa veliko tudi odvisno od nameščenih pnevmatik. Ej roky tle je ful tem zazbrisat usak ko pride že novo odpre :trance_33_sleep:
mfink Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Sej je slika na profilu :evilgrin: nice maš netlog?
9Sammy5 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 nice maš netlog? mam...9motoristka5
Gasperr Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 eo glih dans naredu zavarovanje+tehnični+registracija 80€ :krneki:
sharka Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 hahahha dons da kolega nou cilinder u skuter pa dvakrat zakurbla skuter še vžgau ni pa takoj ribne jao :wacko: :lol: ampak mislm da je že dobil počen cilinder tako da bo probal reklamirat ker ne more kr tko počt če skuter sploh vžgal ni...
Gasperr Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 hahahha dons da kolega nou cilinder u skuter pa dvakrat zakurbla skuter še vžgau ni pa takoj ribne jao :wacko: :lol: ampak mislm da je že dobil počen cilinder tako da bo probal reklamirat ker ne more kr tko počt če skuter sploh vžgal ni... to morš met pa res srečo :krneki:
Jernej125ccm Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 eo glih dans naredu zavarovanje+tehnični+registracija 80€ :krneki: 80?!? Mene je prišlo use skupaj 40€
Gasperr Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 80€ ja..zavarovanje 46.47€ pa tam ko ti da prometno sm plaču še 32€(tehnični+registracija,prometna)....
Jernej125ccm Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) 80€ ja..zavarovanje 46.47€ pa tam ko ti da prometno sm plaču še 32€(tehnični+registracija,prometna).... Zavarovanje 20€ in uno tudi 20 Mater kaj se mi je danes zgodilo: Z možakarjem sva se zmenila za ceno neke stvar(dobro če vas zanima je to MF Cobra) in mi je rekel, da je cena 60€ in poštnino plača on. Danes pa dobim listek s pošte, in gor piše 70€. Jebemu mu jih bom napel . Baraba Popravljeno April 21, 2009. Popravil jernej50ccm
zziga Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 ja verjetno je dal 80€ ker ni uveljavlal unga popusta al pa kej takega.
Gasperr Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 ja verjetno je dal 80€ ker ni uveljavlal unga popusta al pa kej takega. popusta nisem uveljavljal ker ga nisem imel sajsem dal motor pisat na mene da se mi bo do naslednjega leta nabral popust in ga bom lahko koristil za ''večji'' motor. :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se