Skoči na vsebino

50,75,80ccm javite se...

Priporočene objave

Objavljeno

jas mam zdej 19000km-danes in včeraj -200km-novihwhistle.gif

Objavljeno

kdo je se takrat jezu da so tanove tablice prevlke :lol:

js bi reku da mamo še srečo :D

post-20050-126546439408_thumb.jpg

Objavljeno

hehe :D Ang?

Objavljeno

eh, js mam še vedno uno ta staro rumeno :D

Objavljeno

@RS50Black a maš še zmer 1. akumulator ?? Dele 1 tedn nism pržgou motorja in je že prazn akumulator..

Objavljeno

kak pa to :O

jaz sm na einšpricu po treh tednih pržgal (pozabu umes) pa je kresnu. mal se je matral sam je.

Objavljeno

@RS50Black a maš še zmer 1. akumulator ?? Dele 1 tedn nism pržgou motorja in je že prazn akumulator..

ne.prvo sem mel orginalnega pa je lani crknil,potem pa sem dal noter od brata ki je mel tzr letnik 06-80cc pa njemu ni več obračal pa mam zdej noter akumulator star 4 letacool.gif

Objavljeno

ne.prvo sem mel orginalnega pa je lani crknil,potem pa sem dal noter od brata ki je mel tzr letnik 06-80cc pa njemu ni več obračal pa mam zdej noter akumulator star 4 letacool.gif

a bo čez počitne kej lepš vreme ? glare.gif

Objavljeno

kurba je nasulo snega... spet bom kidal :glare:

jz že... :headbang: Upam da bo saj za počitne kej bol :D

Objavljeno

jas mam počitnice komaj za 1 tedentrance_39_thumbdown.gif ,samo upajmo da bo sneg šel dol počasigrim.gif

Objavljeno

saj mi mamo tut 1 teden. ti maš še nasledn tedn ane?

jz jih mam že drug tedn :D

Objavljeno

saj mi mamo tut 1 teden. ti maš še nasledn tedn ane?

jas še mam zdaj 1 teden šoletrance_39_thumbdown.gif pa potem počitniceworship.gif

Objavljeno

jas še mam zdaj 1 teden šole:BUA: pa potem počitniceworship.gif

sam k je tok snega

:BUA:

Objavljeno

sam k je tok snega

:BUA:

pa še več ga bo :ninja: februarja še ne bo furabilno pjebi.. pr nam je skor pol metra snega :whistle:

Objavljeno

luči podobne ko na mitoju lonec podoben novi rs-ki 125 worship.gif

heh luči sm mislu originalne od tzr narisat pa so zgleda res mal na mitota izpadl :D

Objavljeno

Doma mam frčija pa mam en problem. Zadnje cajte (sploh od kr je bl mrzlo) motor zlo trokira dokler se ne ogreje. Čudi me da tega včasih (tud pozimi) ni bilo. A je možnost da je diza zamašena ??  Ker občutek je tak glede na to da trokira in spet ne. Sam zakaj pol k je topu dela normalno?? A je mogoče kriv zračn filter ?? Sej bom ju3 pogledu, sam da mau prašam da vidm kaj bi lohka blo...

Objavljeno

Doma mam frčija pa mam en problem. Zadnje cajte (sploh od kr je bl mrzlo) motor zlo trokira dokler se ne ogreje. Čudi me da tega včasih (tud pozimi) ni bilo. A je možnost da je diza zamašena ??  Ker občutek je tak glede na to da trokira in spet ne. Sam zakaj pol k je topu dela normalno?? A je mogoče kriv zračn filter ?? Sej bom ju3 pogledu, sam da mau prašam da vidm kaj bi lohka blo...

A ve kdo ?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!