fbevc93 Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Ko nabavim nouga lahko on kaže tote zobe sm vozo pa se bom...Aja pa k bo topleje se mi2 enkrat dobima nekje na Ptuju vela ka oš pa nabavo ? ..lah še js zram uletim, nism daleč doma . . hh pa še moja tzrka je s ptuja doma
Stirkac Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 ka oš pa nabavo ? ..lah še js zram uletim, nism daleč doma . . hh pa še moja tzrka je s ptuja doma uuuu..Ti si iz Kozjanskega...Od kod natančneje..Js bom vrjetno kupo Yamaho Dt tam doli...(Koprivnica) Ja Komot se zmenmo tule na forumu pa se malo vozimo...:naughty::naughty::naughty:
rs125black Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Ko nabavim nouga lahko on kaže tote zobe sm vozo pa se bom...Aja pa k bo topleje se mi2 enkrat dobima nekje na Ptuju vela ja nekje v kurbenhaus bova šla pogledat če je kej nouga
rs125black Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 uuuu..Ti si iz Kozjanskega...Od kod natančneje..Js bom vrjetno kupo Yamaho Dt tam doli...(Koprivnica) Ja Komot se zmenmo tule na forumu pa se malo vozimo...:naughty: ja pa se dobimo na vrhu triglava lahko pa se res 1x bi dobli pa šli na furo to bi blo zakon
Stirkac Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 ja pa se dobimo na vrhu triglava lahko pa se res 1x bi dobli pa šli na furo to bi blo zakon Ja js grem v Sredo po motor :kva2: ...tk da od Srede naprej sm tkoj za Vožnjo Se še zmenimo
rs125black Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Ja js grem v Sredo po motor ...tk da od Srede naprej sm tkoj za Vožnjo Se še zmenimo veliko sem se vozil v mrzlem ampak zdej ne grem ta teden na moped (razen na avtomatika:D? andro007 in Stirkac 1 1
znj Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Evo tukaj nadaljujemo Jaz sem šel z mojo 160 komot Pole je zmanjkalo ravnine oz. sem prišel do avtomobila, ki je vozil 90 . Sicer pa načrtujem, da bi si kupil 1 tedensko vinjeto in sprobal. Ene 180 bo ja šlo :evilgrin: Stirkac in rs125black 2
Stirkac Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 veliko sem se vozil v mrzlem ampak zdej ne grem ta teden na moped (razen na avtomatika:D? Ok...Sj js se še tud morem malo motorju privadit pa to da me nebote glih čakali usakega tolko xD Se zmenimo vglaunem...Da se nebom skos sam vozo xD Zraven še pripelem brata z Tomosom Replico Cup pa Frenda z Aprilo Rs... rs125black 1
fbevc93 Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 uuuu..Ti si iz Kozjanskega...Od kod natančneje..Js bom vrjetno kupo Yamaho Dt tam doli...(Koprivnica) Ja Komot se zmenmo tule na forumu pa se malo vozimo...:naughty::naughty::naughty: lesično.. mogoče se boš pelu mim ko boš šou po motor ja pa se dobimo na vrhu triglava lahko pa se res 1x bi dobli pa šli na furo to bi blo zakon men se raceland lušta :evilgrin:
rs125black Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Evo tukaj nadaljujemo Jaz sem šel z mojo 160 komot Pole je zmanjkalo ravnine oz. sem prišel do avtomobila, ki je vozil 90 . Sicer pa načrtujem, da bi si kupil 1 tedensko vinjeto in sprobal. Ene 180 bo ja šlo kaj pa maš pol predelno? sicer pa 2t rulajo
rs125black Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Ok...Sj js se še tud morem malo motorju privadit pa to da me nebote glih čakali usakega tolko xD Se zmenimo vglaunem...Da se nebom skos sam vozo xD Zraven še pripelem brata z Tomosom Replico Cup pa Frenda z Aprilo Rs... jas tudi nekaj kolegov pa brata z rs125 mislim da bi lahko že konec marca ker mislim da se bo ogrelo za max. 2 tedna pa je fest fajn če se jih npr. 10 pele
rs125black Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 lesično.. mogoče se boš pelu mim ko boš šou po motor men se raceland lušta sej komu pa ne samo pomoje bo treba še malo počakat da bo topleje ker zdej še niso gume 100%
zancek7 Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Mene še nekaj zanima ... Vete za kakšno stran ko ima veliko izbiro čelad za skuterje po možnosti slovensko .)
rs125black Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Mene še nekaj zanima ... Vete za kakšno stran ko ima veliko izbiro čelad za skuterje po možnosti slovensko ebay.it..sicer ni slovensko je pa vsega boga gor rableno pa poglej na bolhi.com ali pa poznaš kako tgovino z čeladami
fbevc93 Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 sej komu pa ne:whistle: samo pomoje bo treba še malo počakat da bo topleje ker zdej še niso gume 100% prvo soboto ko bo 15stopinj + pičimo dol otvorit sezono Mene še nekaj zanima ... Vete za kakšno stran ko ima veliko izbiro čelad za skuterje po možnosti slovensko .) laba tc motoshop kmc pomojem maš izbire dost
znj Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 kaj pa maš pol predelno? sicer pa 2t rulajo Nič? Sam odprta je Ene 26 konjičkov spravi skupaj. Res prav vesel sem, da nisem zapravljal za skuterje, RS50, TZR in se vozil z 6ko Kdor se mi je takrat smejal, se mu zdaj jaz smejem ker grem mimo njega v 2 brzini, ker večino folka ki je kupilo 50 se še vedno fura s 50ko
rs125black Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 prvo soboto ko bo 15stopinj + pičimo dol otvorit sezono pol še moremo lepilo za plastike sabo vzet
rs125black Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Nič? Sam odprta je Ene 26 konjičkov spravi skupaj. Res prav vesel sem, da nisem zapravljal za skuterje, RS50, TZR in se vozil z 6ko Kdor se mi je takrat smejal, se mu zdaj jaz smejem ker grem mimo njega v 2 brzini, ker večino folka ki je kupilo 50 se še vedno fura s 50ko hehe pridem jas z bratovo aprilio rs 125 pa je še fajn predelana pa se bomo vsi smejali...jas pa lahko kupim eno rs125 pa za male denare pa mam lahko poleg rs50 ..tako bom tudi v bližni prihodnosti naredil...
znj Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Kar pridi Sej na msnju sem te že dodal Sicer pa, boš videl kakšen je občutek ko furaš RS 125 in potem 50 Se ti zdi, da ne gre nikamor, glas ti je v pizdi, pospeški nikakvi
Stirkac Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Js sm pa kr Danes skočo po Yamahicoo...k naj bi zj blo vreme ceu tedn v k**** pa ga takrat nebi mogo pripelat Tak da ko bote za akcijo se zmenmo pa gremo na kako voznjico :closedeyes:
rs125black Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Kar pridi Sej na msnju sem te že dodal Sicer pa, boš videl kakšen je občutek ko furaš RS 125 in potem 50 Se ti zdi, da ne gre nikamor, glas ti je v pizdi, pospeški nikakvi ....sem se že kar nekaj prevozil pa vem kako je...zato tudi nimam sile z nakupom rs125 ker se kar veliko vozim z bratovo---125cc 2t ruls Js sm pa kr Danes skočo po Yamahicoo...k naj bi zj blo vreme ceu tedn v k**** pa ga takrat nebi mogo pripelat Tak da ko bote za akcijo se zmenmo pa gremo na kako voznjico kej pa je predelano?
rs125black Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Če je nova bo bol težko kej. sem vprašal že po msn-ju je odblokirana
Stirkac Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Če je nova bo bol težko kej. Nii nova...2006 je...Sm njemu povedau na msn ja...Motor je odlokiran
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se