alees Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Haa jst sm pa sam en pir spiv, k je biu iz Lidla, in že po unmu mej glava mal začela bolet, tko d sm rajš nadeljevov z rum kolo pa redbull vodko :P Je blo fletn =P
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Haa jst sm pa sam en pir spiv, k je biu iz Lidla, in že po unmu mej glava mal začela bolet, tko d sm rajš nadeljevov z rum kolo pa redbull vodko :P Je blo fletn =P Zto te je glava bulela k fejk piješ.Morš firmo Union al pa Kozu (zlatorog)
alees Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 ja a res d zarad tega... :D :D hehe sej drgač pijem uniona :P pa namo se zdej kregal kdo keerga pije sam tok... :D :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Vse najboljše za novo leto še z moje strani :whistle: :whistle: Hecam se... srečnga pa zdravga, po pamet, pa da vm bojo mašince lepo delale ;) ;) :beer2:
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Vse najboljše za novo leto še z moje strani :whistle: :whistle: Hecam se... srečnga pa zdravga, po pamet, pa da vm bojo mašince lepo delale ;) ;) :beer2: Enako pa upam, da nam boš u letu 2008 še vedno kej razložu če nam nebo jasno :OK:
Roky Objavljeno Januar 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Jutro :yawn: Srečnga pa zdrauga tud od mene :beer2:
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Jutro :yawn: Srečnga pa zdrauga tud od mene :beer2: Huuh kdo se je prmajov :P Enako ^_^
alees Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Jutro :yawn: Srečnga pa zdrauga tud od mene :beer2: Jutro jutro :D srečnga pa zdravga tud teb an ;)
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Nekam velik ljudi z MS praznuje dons rojstn dan :eek:
alees Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 jah toj vrjetn zato k pr registracij niso nč spremenil an in majo zej usi 1. 1. rojstn dan.
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 jah toj vrjetn zato k pr registracij niso nč spremenil an in majo zej usi 1. 1. rojstn dan. Možno čeprou nekaj jih ima pomoje res na ta dan :closedeyes:
alees Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 ja vcrjetn jih ene par ma ja :D :whistle:
Stroj Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Kwa zdej se gremo kdo je več spil? 2,5L vina, domač šnopc, travarca.....pol še eno bso za konc. Adijooooooooooooooo jst sm sam zaspal na wcju :D
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Kwa zdej se gremo kdo je več spil? 2,5L vina, domač šnopc, travarca.....pol še eno bso za konc. Adijooooooooooooooo jst sm sam zaspal na wcju :D dobr ti je šlo :worship: Jst sploh nism šteu
alees Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 ja kdo pa je :D fak čist zamrla tema :D
mfink Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Kwa zdej se gremo kdo je več spil? 2,5L vina, domač šnopc, travarca.....pol še eno bso za konc. Adijooooooooooooooo jst sm sam zaspal na wcju :D se že men prebližuješ jst sm požru kegkeviča (vodka) pol pa še gajbo bandidosu pa še par lašku :whistle: sej sm pol več k pov vn vrgu :SS
_LuX_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 En je spaševal za jeans hlače par strani nazaj, evo dobi se tud tle http://www.hmc-habat.si/vsebina/si/glavna/...07041322382683/
Climber116 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 js bi si dau še drsnike všit, da lahk grem s kavbojkmi v šolo, pol ko pa se domov pelem pa sam drsnike gor pa se ga mal drajsat, ne bi rabu nč domov hodit vmes.
alees Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 heehe jutro folk :D a ste dons že skulirani ? :D
mfink Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 heehe jutro folk :D a ste dons že skulirani ? :D mal smo
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 heehe jutro folk :D a ste dons že skulirani ? :D jutro :hmm: :grrr
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 minca teb je zihr mojca ime :lol: :lol: :? od kje pa teb to ? :hmm:
fbevc93 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 hja loh da ji je mina ime :hmm: opala minca je pa legenda postala :kva1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se