minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 (popravljeno) hja loh da ji je mina ime :hmm: opala minca je pa legenda postala :kva1: mina mi pravjo....pa minič....pa minca....pa mini...pa še svašta stvari :hmm: ime mi je pa čist drugač :grim pa mojca :grrr legenda ja :evilgrin: ....zdej me pa morte spoštovat :evilgrin: vajenci :lol1: pa mojstri :lol1: Popravljeno Januar 2, 2008. Popravil minca
Roky Objavljeno Januar 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 legenda ja :evilgrin: ....zdej me pa morte spoštovat :evilgrin: vajenci :lol1: pa mojstri :lol1: Da nam kej reku... :whistle: Lidija ji je ime drgač! :evilgrin:
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Da nam kej reku... :whistle: Lidija ji je ime drgač! :evilgrin: kva maš pa za rečt :whistle: .... gud memori :D :grim
fbevc93 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 mina mi pravjo....pa minič....pa minca....pa mini...pa še svašta stvari :hmm: ime mi je pa čist drugač :grim pa mojca :grrr legenda ja :evilgrin: ....zdej me pa morte spoštovat :evilgrin: vajenci :lol1: pa mojstri :lol1: ti morš pa rokyja spotovat ke ma več objav ko ti pa še mod je :P tak da nisi še ti taglavna v tej temi :grrr
alees Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 :lol: :? od kje pa teb to ? :hmm: Ma to sm čist tko reku... haha :D
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 ti morš pa rokyja spotovat ke ma več objav ko ti pa še mod je :P tak da nisi še ti taglavna v tej temi :grrr vem da je, sej nism nč rekla da sm glavna :grrr jz ga drugač čist spoštujem :lol: :D ane roky? :D Ma to sm čist tko reku... haha :D faliu :grim
Roky Objavljeno Januar 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 vem da je, sej nism nč rekla da sm glavna :grrrjz ga drugač čist spoštujem :lol: :D ane roky? :D Hmmm....jah no v tisti poljubčki temi bi lahk kdaj kšnga dobu :whistle: :lol:
fbevc93 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 blabla....a lidija si pol :hmm: zka te pa kličejo minca ? a rada miniče nosiš :kva1:
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Hmmm....jah no v tisti poljubčki temi bi lahk kdaj kšnga dobu :whistle: :lol: ok....dobiš :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Da nam kej reku... :whistle: Lidija ji je ime drgač! :evilgrin: eh, prehitu si me :D you son of a bitch :D drgač pa, nabijalčki & spermarji, kuko ste kj? :D
fbevc93 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Hmmm....jah no v tisti poljubčki temi bi lahk kdaj kšnga dobu :whistle: :lol: bo ti alees enga prlimu :)
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 blabla....a lidija si pol :hmm: zka te pa kličejo minca ? a rada miniče nosiš :kva1: :grim tko me pač kličejo :D men je čist ok :) nimam miničev :trance_33_sleep: :grrr
fbevc93 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 :grim tko me pač kličejo :D men je čist ok :) nimam miničev :trance_33_sleep: :grrr damn... pa sm že mislu reč da prlimi kšno sliko v miniču :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 damn... pa sm že mislu reč da prlimi kšno sliko v miniču :whistle: :grrr don't bother :D
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 damn... pa sm že mislu reč da prlimi kšno sliko v miniču :whistle: a si nor :nono:
alees Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 a si nor :nono: Ja lohk bi pa saj eno navadno svojo sliko prpopala :D
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Ja lohk bi pa saj eno navadno svojo sliko prpopala :D :grrr
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 (popravljeno) Je** Se pol :D joke :P :lol: dej se, jz se ne morem :) ;) :) Popravljeno Januar 2, 2008. Popravil minca
Schmid87 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 kuko to da ne nabijate več tok tuki? :)
NejcZ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 (popravljeno) minca, ti me še maš na msn? 2x sm že menju msn odkar sma se nazadnje tipkala :krneki: (nejko@nero-server.com se mi zdi da je blo)? Loh brišeš :whistle: Fantje, 2 njeni slikci prodam najboljšemu ponudniku :krneki: (sej ne, da me ne ubije :unsure: ) Fifty, kolk so ti pol ponudl za motor? Popravljeno Januar 2, 2008. Popravil NejcZ
Roky Objavljeno Januar 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 eh, prehitu si me :D you son of a bitch :D drgač pa, nabijalčki & spermarji, kuko ste kj? :D :D :D :D :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Fifty, kolk so ti pol ponudl za motor? grem drug tedn na zavarovalnco nest predračun.. :) drgač pa bom dobu pumoje ukol 800€.. tak filing mam :)
NejcZ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Pa toj premal... sej pr men so tud cel mesec mutli predn so začeli karkol delat :headbang: :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se