Schmid87 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Pa toj premal... sej pr men so tud cel mesec mutli predn so začeli karkol delat :headbang: :closedeyes: yap.. sj je premal :closedeyes: ampka kva morš.. tko je. nam mu več tok lepga motorja k sm pa meu :) sj bom pa kupu druzga :evilgrin: duke II, al pa 600 RR :whistle: odvisn kok bo dnarja.. če ga sploh kj bo :D
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Fantje, 2 njeni slikci prodam najboljšemu ponudniku :krneki: (sej ne, da me ne ubije :unsure: ) da ne bi slučajn kej, če kdo hoče mojo sliko se naj name obrne :grim....če ma tok jajc :closedeyes: :evilgrin: :grrr
_Misko_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 kuko to da ne nabijate več tok tuki? :) Se bo šele začel :naughty:
Stroj Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 legenda ja :evilgrin: ....zdej me pa morte spoštovat :evilgrin: vajenci :lol1: pa mojstri :lol1: Število objav ti lepo pokaže kok si odvisn/a od tega foruma.....Sej real life še zmerm obstaja.
alees Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 mja sej k bo sezona nav tok nabijanja k se mo vsi ukol gonil :D Btw moj 100-ti post jeah ;D
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 (popravljeno) Število objav ti lepo pokaže kok si odvisn/a od tega foruma.....Sej real life še zmerm obstaja. :lol1: :lol1: :lol1: ne ti to men :grrr :nono: če bi vsak zase poskrbeu, bi blo ok...se i ne zdi ? :? :hmm: lohk bi vedu da sm onA....sej smo se spoznal že :trance_33_sleep: :headbang: Popravljeno Januar 2, 2008. Popravil minca
_LuX_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: ne ti to men :grrr :nono: lohk bi vedu da sm onA....sej smo se spoznal že :trance_33_sleep: :headbang: sam ti pa res fulll preveč nabijaš :D , en let dl si na forumu kot jest pa maš 4000 objav več
minca Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 (popravljeno) sam ti pa res fulll preveč nabijaš :D , en let dl si na forumu kot jest pa maš 4000 objav več pač nabijam :whistle: ....če sm pa dlje na forumu,bom pa ja več objav imela :wacko: Popravljeno Januar 2, 2008. Popravil minca
_LuX_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 pač nabijam :whistle: ....če sm pa dlje na forumu,bom pa ja več objav imela :wacko: to je logičn, sam še zmerm preveč nabijaš :P
_Misko_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 to je logičn, sam še zmerm preveč nabijaš :P Đabe se prepirata k bo še vedno usak svoje tišu :whistle: btw prejle sm se pelu :evilgrin: Mrz k s pizde sam iz 1 v 2 pa še vedno dvigne motor :naughty:
_LuX_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Đabe se prepirata k bo še vedno usak svoje tišu :whistle: btw prejle sm se pelu :evilgrin: Mrz k s pizde sam iz 1 v 2 pa še vedno dvigne motor :naughty: Sm dojev ja :D Kerga tomosakija pa maš ti?
_Misko_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Sm dojev ja :D Kerga tomosakija pa maš ti? Mal predelano šterko ga kr čupa :D Vrjetn zto k sm lahke postave :D
k0ci Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Đabe se prepirata k bo še vedno usak svoje tišu :whistle: btw prejle sm se pelu :evilgrin: Mrz k s pizde sam iz 1 v 2 pa še vedno dvigne motor :naughty: hahaha :lol1: :worship: še pr men ne dvigne prve kole v zrak, pa imam recimo 110HP več
_Misko_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 hahaha :lol1: :worship: še pr men ne dvigne prve kole v zrak, pa imam recimo 110HP več Sam ti v izi šaltaš jst pa spušam sklopko k konj :D Sej ne verjet če nočeš.Vidu sm pa frend tut
k0ci Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 jah dobr to itq potem pri vsakem šterjaku dela, če sklopko spustiš da sama skoč nazaj, ampak še vedno kolo ne gre več ko 3cm od tal tak da to ne šteje
fbevc93 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 ne rabmo :D tr00 :D res ni potrebe :grrr
_Misko_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 jah dobr to itq potem pri vsakem šterjaku dela, če sklopko spustiš da sama skoč nazaj, ampak še vedno kolo ne gre več ko 3cm od tal tak da to ne šteje Vsak milimeter šteje :D Če je u luft je u luftu.Dgač pa brezveze se prepirava ker bova tišala vsak po svoje :D
_LuX_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Sam ti v izi šaltaš jst pa spušam sklopko k konj :D Sej ne verjet če nočeš.Vidu sm pa frend tut To bi pa jest prov rad vidu :D, k sm mev šestko pa sm jo vozu k fuknen pa mi tega ni ratal. Tud zdej mi s 125ko ne rata.
_Misko_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 To bi pa jest prov rad vidu :D , k sm mev šestko pa sm jo vozu k fuknen pa mi tega ni ratal.Tud zdej mi s 125ko ne rata. Ja sam si mrga jst sm pa bl mejhn pa lahk in če na grobo prešaltaš ga mal dvigne se čut.Enkrat sm pa frenda pelov je pa debu k prasec, se je usedu čist uzad in sva se pelala in sm v 3 sam mau balanco dvignu pa je motor kr šou po zadnji jst sm sam :eek: .Pol sm šou pa nek ukol drevesa in zavijem levo v 1 prestavi, motor je šou pa naravnost.
mfink Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 evo me :whistle: je še kdo na forumu :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se