Climber116 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Js še tud rabim za kombinezon, bord, comp...pa še kej bi se najdl, če se odloči gdo € talat :P
_Misko_ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 uu climber so ti pa hitr nick spremenil :naughty:
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 res mate fetiš glede nicka.. skos neki spreminat :D
fbevc93 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Evo še nekej malega dobu :OK: Včerej RAM, zdej pa čakam še samo ostale komponente še za osebni komp, pa denar da plačam 700€.. mi da kdo kej €? O:-) a ti si to naroču pa nimaš dnarja :D če pa kdo €vriče tala se a še js ponudim da ga mal razbremenim :P
_Misko_ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 a ti si to naroču pa nimaš dnarja :D če pa kdo €vriče tala se a še js ponudim da ga mal razbremenim :P Sj glede evričov bi se usak ponudu :naughty:
fbevc93 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 res mate fetiš glede nicka.. skos neki spreminat :D heh to pa im_a_ridahu reč :lol1:
_Misko_ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 fifty sj ga ne skos sm ga sam enkrat :rolleyes: :evilgrin:
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 heh to pa im_a_ridahu reč :lol1: šc,šc...pust ti našga đufkota...ajetko Fifty :D :D :D
fbevc93 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 šc,šc...pust ti našga đufkota...ajetko Fifty :D :D :D ker nick... im_a_ridah :worship: car :D
_LuX_ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 res mate fetiš glede nicka.. skos neki spreminat :D Jest si ga bom tud :P , sploh je pa ta zdej predlog pa še zdej ne vozm več tko MAD kokr sm prej šestko vozu :D
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 šc,šc...pust ti našga đufkota...ajetko Fifty :D :D :D se strinjam :D Jest si ga bom tud :P , sploh je pa ta zdej predlog pa še zdej ne vozm več tko MAD kokr sm prej šestko vozu :D js si ga bom tut čez cajt spremenu :)
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 se strinjam :Djs si ga bom tut čez cajt spremenu :) Ti kr pr tem ustan :grim vsi te pod tem poznamo :D
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Ti kr pr tem ustan :grim vsi te pod tem poznamo :D sj še nism 100% d bom zamenou :D mugoče bom dou poj čez cajt Schmid_87, al pa kj tazga :D hehe
_Misko_ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Ti kr pr tem ustan :grim vsi te pod tem poznamo :D Res je ustan tko k si :closedeyes: K drgač bomo skos spršval kje je pa fifty naša legenda po objavah pa tut tko :worship: drgač boš ne prepoznaven :P
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 brez skrbi d se me bo kuj prepoznal :) tko da ni panike :D tut če si dam nick im_not_FiFtY_, boste vedl d sm js :D
_Misko_ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 brez skrbi d se me bo kuj prepoznal :) tko da ni panike :D tut če si dam nick im_not_FiFtY_, boste vedl d sm js :D Bomo vedl po tvojmu avatarju pa podpisu :grim
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Bomo vedl po tvojmu avatarju pa podpisu :grim To pa ti mislš! Jest vem kdaj je on sam da stavk preberem, mi ni treba nč gledat...ker jih zmeri strela :D
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Bomo vedl po tvojmu avatarju pa podpisu :grim no vidš :D poj ni panike če bom kdaj nick spremenu :D
fbevc93 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 no vidš :D poj ni panike če bom kdaj nick spremenu :D ja ne poznamo te vsi tko dobr :whistle:
_Misko_ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 To pa ti mislš! Jest vem kdaj je on sam da stavk preberem, mi ni treba nč gledat...ker jih zmeri strela :D Pa ni važn u kakšnem stanju je :D
k0ci Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 To pa ti mislš! Jest vem kdaj je on sam da stavk preberem, mi ni treba nč gledat...ker jih zmeri strela :D roky, bomo fiftyu zrihtal un nik k sm ga jst predlagu v temi vidni samo modom in adminom :lol1:
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 To pa ti mislš! Jest vem kdaj je on sam da stavk preberem, mi ni treba nč gledat...ker jih zmeri strela :D vedno strelam :) v prostem času pa glinene golobe ^_^ roky, bomo fiftyu zrihtal un nik k sm ga jst predlagu v temi vidni samo modom in adminom :lol1: uuu :D lj jih zahrbtneže :D kopirej kva si napisou :D zih kj slabga pa k mi sploh ne paše :( sj vem..
_Misko_ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) mod-i izpovejte se kakšen nick ste mu hotl dat? :D :P Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil _Misko_
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 roky, bomo fiftyu zrihtal un nik k sm ga jst predlagu v temi vidni samo modom in adminom :lol1: :lol1: :lol1: zj tko zgleda k da ga res opravlamo :D vedno strelam :) v prostem času pa glinene golobe ^_^ Jest pa po sten pa stropu :naughty:
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 :lol1: :lol1: zj tko zgleda k da ga res opravlamo :D Jest pa po sten pa stropu :naughty: zih sm tm glavna oseba pr vm :D tko k v temi "krneki" - milan iz črnomla :) Miran je že celebrity :D haha :D in s čim poj "obrišeš monicijo" :D d me ne povabš nkol več k teb.. sploh pa ne v sobo :) k bom mogu skos gledat kva se dotikam :D a pa si drgač dobr v streljanju? maš kšno tarčo.. :) hah, zih kšn poster.. poj ji pa v faco strelaš :whistle: zih je kšna naughty teacher na sten :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se