fbevc93 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 maš prov :OK: tko je :D nima veze na čem se furaš pa kok hitr...sam da se furaš B)
mfink Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 mfink sm te pa dohitu z objavami in to učer k si baje minco pedenu :yea1: :hmm: :D kdo je to izjav i wish da bi pedenov minco :whistle: tko je :D nima veze na čem se furaš pa kok hitr...sam da se furaš B) tr00
minca Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 jz nč nevem da bi me kdo kej pedenu :lol1: :D :whistle: :whistle: :whistle:
fbevc93 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 jz nč nevem da bi me kdo kej pedenu :lol1: :D :whistle: :whistle: :whistle: mogoče te je napil pa zdj nč neveš :evilgrin:
minca Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 mogoče te je napil pa zdj nč neveš :evilgrin: :grrr :)
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 kdo je to izjavi wish da bi pedenov minco :whistle: Nevem. ja pol pa kr u akcijo :naughty:
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 jz nč nevem da bi me kdo kej pedenu :lol1: :D :whistle: :whistle: :whistle: Ja ja zdej se pa nevedno delaš :D
mfink Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) bom raj tihu :blush: @minca drgač pa tut jst nč ne vem mogoče sva bla pa oba pijana :? Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil mfink
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 cpi ti sam glej da neboš na tak radar naletu funny :) 1200€ kr fajna cena.. odvisn pa kok je kj ohranena zadevca :D
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) kr fajna cena.. odvisn pa kok je kj ohranena zadevca :D đeri je reku d je kr dobra.tko upam d je res če bo še tkrt naprodaj k bom meu dnar. :D Milsm pa da ma rave ventil pa đianeli krivino. Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil _Misko_
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 kdo je to izjav Jest.Pobrskej neki strani nazaj :) funny :)kr fajna cena.. odvisn pa kok je kj ohranena zadevca :D Poznam Baho pa tud motor :whistle:
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Jest.Pobrskej neki strani nazaj :) Poznam Baho pa tud motor :whistle: In?kakšen se ti zdi?
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Uredu :) :lol: za kirga to misliš baho ali motor?Predvidevam da motor seprav OK. :whistle:
reesko Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Poznam Baho pa tud motor :whistle: od kdaj ti bahčija poznaš?
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 od kdaj ti bahčija poznaš? Kste vi še v plenice scal sva midva z Bahčijem Counter-Strike igrala skp hehe :D
reesko Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Kste vi še v plenice scal sva midva z Bahčijem Counter-Strike igrala skp hehe :D ja pol ga pa res dobr poznaš če sta skp counterja igrala :worship:
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 ja pol ga pa res dobr poznaš če sta skp counterja igrala :worship: Kvas zoprn no... :slap:
reesko Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Kvas zoprn no... :slap: mal provociram :P ti pa takoj zapneš :P
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 mal provociram :P ti pa takoj zapneš :P Ja res :D dej če sm največ možnih tablet že požru pa se nemorm pocajtat...mi že mal na živce udarja... :headbang:
reesko Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Ja res :D dej če sm največ možnih tablet že požru pa se nemorm pocajtat...mi že mal na živce udarja... :headbang: uf jst sm se prej zafiksu pa obenem napiu pou litra kave itd..da me mal zbudi ker nism nč spau pa sm se rabu učit..in kaj je biu učinek?cel dan mi je slabo k prasica da tud bruhat ne morm :S
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 uf jst sm se prej zafiksu pa obenem napiu pou litra kave itd..da me mal zbudi ker nism nč spau pa sm se rabu učit..in kaj je biu učinek?cel dan mi je slabo k prasica da tud bruhat ne morm :S U ja, preveč kave je strup za želodc :BUA: sploh če prej nč ne ješ :krneki:
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 U ja, preveč kave je strup za želodc :BUA: sploh če prej nč ne ješ :krneki: Pol morš še šnopčk čez da pozdrav :evilgrin:
fbevc93 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 ej fink sm vidu tam v temi prodaja/nakup da pumpo za olje pridajaš :? a pol boš zdej skos sam delu mešanco :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se