mfink Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Glede drsnikov pa tega, v Louisu dobiš tiste ježke za drsnik gor prlimat za 3€ (par), par drsnikov te pa pride 16€. mam jest doma, če kerga zanima kako to zgleda.Drgačpa, za prvo silo so tud ščitniki od rolarjev dobri. Sam, mal smešn zgleda :) se pa da kolenčkat tud s temu... preverjeno. Glede tega, koliko časa ti zdržijo je pa tako, odvisno kolk prtisneš ob asfalt an. Kolega recimo se kr naslon na kolen v ovinku, tko da jih je takoj zbrusu, če jih pa uporabljaš samo za ''tipanje'' ti pa trajajo kar dolgo. Recimo, meni so ščitniki od rolarjev, k majo samo kkšne 2 mm plastike, zdržal kr dolg... No, v prvo sem jih pa itak po tem ko sem ene 10x potegnu po tleh lahko samo stran vrgu, ker sm se preveč naslonu. Pač, z občutkom morš, ne pa se naslanjat gor. dej sliko gor d vidm kako to zgleda (tiste iz luisa) :hmm:
mfink Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 coool pol pravš d se to bl splača :naughty: bom pa to naroču :whistle:
mfink Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 kje si gledov pa tiste ježke za drsnike po katalogu al kaj si napisu (neznam preveč nemško) :whistle:
_Fingi_ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Em, greš pod Bekleidung und Helme, pol maš pa Protektoren, pa najd tm... reče se pa ammm GEGENKLETT F.KNIESCHLEIF. - ježek KNIESCHLEIFER - drsnik
mfink Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 (popravljeno) Em, greš pod Bekleidung und Helme, pol maš pa Protektoren, pa najd tm... reče se pa ammm GEGENKLETT F.KNIESCHLEIF. - ježek KNIESCHLEIFER - drsnik oki thx :OK: sam kako pa daš ježka na motoristične hlače Popravljeno December 23, 2007. Popravil mfink
Matex_46 Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 (popravljeno) Glede obrabe drsnikov se tudi loči stil vožnje, meni ustreza, da se v počasnih ovnikih raje naslonim nanje, kot pa da samo tipam (odvisno je tud od tega, kok se uležeš - da ne visiš z mopeda kot en špaget).....tud Rossi je znan po tem, da jih kar pošteno zbrusi na dirki za razliko od drugih..........vse je v stilu vožnje tudi, če greš v ovinek 100+ , jz raje držim kolen k asfaltu, da stalno vem kje sm z nagibom Popravljeno December 23, 2007. Popravil Matex_46
50ccm Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 ja jz sm s krskega hodm u nov mest na tehnicno gimnazijo.....kam ti hods...furam se pa z runnerco
k0ci Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 ajde dejte mal slike gor pa d vidmo vaše drsnike Kolk cajta ti pa zdržijo drsniki? meni so ene 10 obiskov mobikroga :D Iz katerga materijala so drgač?enakrat sm gledu padec rossija on ma železne?ker so iskre letele na vse strani.. tisto ma titanijeve palčke v plastiki da se iskri ko se sneg stopi prec :photo: pa iz kje točn sicoool še en dolenc :kva1: pa še jaz grem z vami sam bom bil prvi da mi ne boste ušli :D
_Misko_ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Koci teli tvoji so pa že kr lepo odrezani :D A s temi si obiskal 10x mobikrog?
k0ci Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 ja nekaj takega, nisem štel točno kolkrat sem bil
Roky Objavljeno December 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2007 Moji :krneki: k0ci, a kej veš, kje bi originalne pocen dobu?V Labi so baje 50€ :alien1:
_Misko_ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Moji :krneki: k0ci, a kej veš, kje bi originalne pocen dobu?V Labi so baje 50€ :alien1: Od kocija bolj bogi zgledajo.Pol se tud bl naslanja v ovinkih..
Matex_46 Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 tudi jaz prodam oziroma menjam za nove
_Misko_ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 tudi jaz prodam oziroma menjam za nove Pa da ti da še škornje gratis :naughty:
Matex_46 Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Pa da ti da še škornje gratis :naughty: škornje ne rabm, mam predobre
_Misko_ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 škornje ne rabm, mam predobre Aja no sej useen uzams pa pol naprej prodaš :evilgrin:
fbevc93 Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 ja jz sm s krskega hodm u nov mest na tehnicno gimnazijo.....kam ti hods...furam se pa z runnerco :OK: pol se pa lahk pridružiš na furci pa na racelandu pa še jaz grem z vami sam bom bil prvi da mi ne boste ušli :D :naughty:
_Misko_ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Vsi dolenci..Je kakšen gorenc?ljubljančan? :unsure:
Roky Objavljeno December 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2007 Dost nas je fantov izpod Alp :naughty:
_Misko_ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Dost nas je fantov izpod Alp :naughty: Dobr sam da nisem edini.Kakšen bliz vodic, medvod?
fbevc93 Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 gorencou je več pr 125-kah :D
_Misko_ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 gorencou je več pr 125-kah :D To sem sicer že ugotovu ampk tut uni k majo 125-ke imajo tut 50 al pa so mel. :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se