_Misko_ Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) Pol pa res nevem minca.. škoda da si tolk delč ;) Mogoče so pa ostale normalne pa je ona deformirana? :lol1: :P Hecam se minca :winkiss: Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil _Misko_
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 @minca hodš kej na dolensko? :hmm: se lahk na kšni pijački dobla :whistle:
_Misko_ Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 @minca hodš kej na dolensko? :hmm: se lahk na kšni pijački dobla :whistle: Te bo pelu na TZR-ki pa špegu si bo naštimu, da k se ti bo kiklca dvignla se bo use vidl :kva1: .) tko je frend furu pičke :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Matr fantje... vm pa hormončki čist podivjajo k pride ženska sm... no, punca... :whistle: Haha, mfinnk... kr klavirja se nared pa sam prid po minco na gurensk ;) sej ni deleč, pa še na zbilah se na pjački ustau :P je minca prou fest baba :grim
fbevc93 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 kak pa zgleda minca ? nj nekdo mal opiše :grim da nebomo mačka v žaklu kupoval :D
_Misko_ Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 kak pa zgleda minca ? nj nekdo mal opiše :grim da nebomo mačka v žaklu kupoval :D ma taprav Ror :lol: Če doplačaš 100€ dobiš še rave :D :P Je pa dvo celindrc
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Te bo pelu na TZR-ki pa špegu si bo naštimu, da k se ti bo kiklca dvignla se bo use vidl :kva1: .) tko je frend furu pičke :D ja bom če bo minca kiklco oblekla @nejcZ ja to sm jst pred skori 2-mi leti
fbevc93 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 o, to si ti jebač? :kva2: ne ej fink je tisto v ozadju :D :slap:
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Matr fantje... vm pa hormončki čist podivjajo k pride ženska sm... no, punca... :whistle: Haha, mfinnk... kr klavirja se nared pa sam prid po minco na gurensk ;) sej ni deleč, pa še na zbilah se na pjački ustau :P je minca prou fest baba :grim bom bom pršu kej na gorensko sam je mal daleč :hmm: ampak za minco vse :whistle:
NejcZ Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 ja bom če bo minca kiklco oblekla@nejcZ ja to sm jst pred skori 2-mi leti A ste normaln, kolkr mam js izkušnje si ga tk poravnajo da sebe vidijo v njem :rolleyes: Zato pa zdej sploh nimam špeglov gor, furam ttak ne nobene, pa mam mir :D
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 ne ej fink je tisto v ozadju :D :slap: ne jst sm ta s slušalkami v ušesih
minca Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Mogoče so pa ostale normalne pa je ona deformirana? :lol1: :P Hecam se minca :winkiss: pazi se ti mene ej :evilgrin: :D @minca hodš kej na dolensko? :hmm: se lahk na kšni pijački dobla :whistle: dolenska...kje je že to ? :whistle: :whistle: hodm pa ponavad ne, k je predaleč :grim :D Matr fantje... vm pa hormončki čist podivjajo k pride ženska sm... no, punca... :whistle: Haha, mfinnk... kr klavirja se nared pa sam prid po minco na gurensk ;) sej ni deleč, pa še na zbilah se na pjački ustau :P je minca prou fest baba :grim gurenska ja :yea2: kak pa zgleda minca ? nj nekdo mal opiše :grim da nebomo mačka v žaklu kupoval :D :lol:.... dolgi blond lasje.....do sred hrbta....more oči....mere so.....v prostem času se pa igram s svojo muco :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: noooooooot :headbang: ja bom če bo minca kiklco oblekla kikla.....pa jz.....:grrr....to jo mam pa 3x na leto, če jo imam :lol: ne jst sm ta s slušalkami v ušesih :lol1: smo misnli da un čist mali v ozadju :kva1: :whistle:
fbevc93 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Matr fantje... vm pa hormončki čist podivjajo k pride ženska sm... no, punca... :whistle: Haha, mfinnk... kr klavirja se nared pa sam prid po minco na gurensk ;) sej ni deleč, pa še na zbilah se na pjački ustau :P je minca prou fest baba :grim kva je zdj a je še punca al je že ženska :hmm: pa ne reče se klavir ampak kaviar :D fink a tos biu didžej :D
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 pazi se ti mene ej :evilgrin: :D dolenska...kje je že to ? :whistle: :whistle: hodm pa ponavad ne, k je predaleč :grim :D gurenska ja :yea2: :lol: .... dolgi blond lasje.....do sred hrbta....more oči....mere so.....v prostem času se pa igram s svojo muco :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: noooooooot :headbang: kikla.....pa jz..... :grrr ....to jo mam pa 3x na leto, če jo imam :lol: :lol1: smo misnli da un čist mali v ozadju :kva1: :whistle: uuuu minca :wub: blond :wub: kiklca :wub: modre oči :wub: -ubijalska kombinacija
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 kva je zdj a je še punca al je že ženska :hmm: pa ne reče se klavir ampak kaviar :D fink a tos biu didžej :D :?
NejcZ Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Od kdaj si pa blond? Laže vam :krneki:
_Fingi_ Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Hehe, finki od zalublenosti sam tist prebere kar mu je ušeč :D :whistle:
Roky Objavljeno Januar 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 kak pa zgleda minca ? nj nekdo mal opiše :grim da nebomo mačka v žaklu kupoval :D 2 roke,2 noge,2 joška pa eno lulo...zj pa jurja al pa na roke k sm ti povedu !
minca Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) uuuu minca :wub: blond :wub: kiklca :wub: modre oči :wub: -ubijalska kombinacija sanjej mene blond...v kikli..... :D :lol1: :lol1: :lol1: modre oči pa imam :grim Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil minca
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 sanjej mene blond...v kikli..... :D :lol1: :lol1: :lol1: modre oči pa imam :grim i will :wub:
fbevc93 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 pazi se ti mene ej :evilgrin: :D dolenska...kje je že to ? :whistle: :whistle: dolgi blond lasje.....do sred hrbta....more oči....mere so.....v prostem času se pa igram s svojo muco :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: noooooooot :headbang: kikla.....pa jz..... :grrr ....to jo mam pa 3x na leto, če jo imam :lol: :lol1: smo misnli da un čist mali v ozadju :kva1: :whistle: pa to se išče !!! :kva2: :lol: too bad it's aint real :( js mam pa res modre oči :naughty: zka ste skor vse punce tko prot kiklam :doze: sploh pa miniča nobena ne nos :hmm: ja ja tistga sm js mislu :D
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Hehe, finki od zalublenosti sam tist prebere kar mu je ušeč :D :whistle: tr00
minca Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 pa to se išče !!! :kva2: :lol: too bad it's aint real :( js mam pa res modre oči :naughty: zka ste skor vse punce tko prot kiklam :doze: sploh pa miniča nobena ne nos :hmm: ja ja tistga sm js mislu :D miniči so iz mode :D jz sm tut misnla da je tist čist ta mali v ozadju :whistle: :whistle: ...
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 pa to se išče !!! :kva2: :lol: too bad it's aint real :( js mam pa res modre oči :naughty: zka ste skor vse punce tko prot kiklam :doze: sploh pa miniča nobena ne nos :hmm: ja ja tistga sm js mislu :D ej cpi si predstavljaš eno hudo bejbo (recimo minco) v miniču(ampak v takratkem) pa v tangicah ................. :wub: miniči so iz mode :D jz sm tut misnla da je tist čist ta mali v ozadju :whistle: :whistle: ... ej minca :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se