Jernej125ccm Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 O madona, to pa že pretiravaš, najstarejša se ti bo ženla počas če bo mela srečo :D Ja ima srečo ja ima fanta že 5 let bo hmali poroka sam še šolo konča in bo aja... DOKONČNO UMIKAM PRODAJNE OBJEKTE/OSEBE IZ PONUDBE
fbevc93 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Sej vem sej jih imam rad itaq jih ne dam...Sam ta mlajša mi pa gre fejst na živce sam tudi njo imam rad... Jih ne dam razen za 1 in par deset nul odzadi in še eur mora pisat :whistle: še dobr da ne berejo a :whistle:
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 hah tale grenivka me spominja na sceno iz good luck chuck :lol: heh fink a polbi bla minca za naju oba :hmm: nejcZ za 13letnco pa že negrem na primorsko :grrr ne jst bi ti minco občasnu posodu :lol: če si za i am p.i.m.p. :devil:
Jernej125ccm Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 še dobr da ne berejo a :whistle: Ojej če bi brale bi me žive odrle sam to ni mogoče ker se ne zanimajo za motorje... Zanimajo se samo takrat(usaj tamala se) ko jih je kam za peljat mislim tamalo starejše že majo izpit... Itaq pa jo ne peljem dokler ne priseže da bo dala za benz in olje :whistle: :whistle: :whistle:
fbevc93 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 ne jst bi ti minco občasnu posodu :lol: če si za i am p.i.m.p. :devil: pol bi pa minca zlo poceni izpadla :hmm: im a playa B) :D
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Ojej če bi brale bi me žive odrle sam to ni mogoče ker se ne zanimajo za motorje...Zanimajo se samo takrat(usaj tamala se) ko jih je kam za peljat mislim tamalo starejše že majo izpit... Itaq pa jo ne peljem dokler ne priseže da bo dala za benz in olje :whistle: :whistle: :whistle: you evil basterd :devil:
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) pol bi pa minca zlo poceni izpadla :hmm: im a playa B) :D ma ne sej zajebavam dej povej kaj si ti neki postu nazaj napisov d sm jst diđej al kaj si me kje vidu kr jst ful sm po šolah hodu(valeta,plesi,...) Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil mfink
Climber116 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 se kr selimo med 125kam pa to tremo, če mal pogledaš gdo prebira temo :P
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 se kr selimo med 125kam pa to tremo, če mal pogledaš gdo prebira temo :P po pravic povej pa je ta tema bolš a ne :P
fbevc93 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) Ojej če bi brale bi me žive odrle sam to ni mogoče ker se ne zanimajo za motorje...Zanimajo se samo takrat(usaj tamala se) ko jih je kam za peljat mislim tamalo starejše že majo izpit... Itaq pa jo ne peljem dokler ne priseže da bo dala za benz in olje :whistle: :whistle: :whistle: in potem bo prišel finki in rešil dekle od zlobnega brata in jo zapeljal na svoji raketi da se ga bo stisnila in potem bosta oba srečna :D ne ne fink k si mel une slušalke pa to pa si ko dj zgledu :) a prideš na našo valeto :kva1: ti eno hudo bejbo zrihtam O:-) Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil cpi50
alees Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 kva to nabijate an :D rabu sm zdele pou ure d sm use prebrav hahaha :D pa puste že bogo dečvo :D men se že smil an haha :blush: :D
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) in potem bo prišel finki in rešil dekle od zlobnega brata in jo zapeljal na svoji raketi da se ga bo stisnila in potem bosta oba srečna :D ne ne fink k si mel une slušalke pa to pa si ko dj zgledu :) a prideš na našo valeto :kva1: ti eno hudo bejbo zrihtam O:-) bo fink rešu dekle od zlobnega brata p.i.m.p-a ki prodaja sestre in bomo (jst pa dekle pa yamaha) živela srečno do konca yamahinih dni ja nwm mogoče prej sem šel na 4 šole ker me je učitelca prosila Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil mfink
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) kva to nabijate an :D rabu sm zdele pou ure d sm use prebrav hahaha :D pa puste že bogo dečvo :D men se že smil an haha :blush: :D maš prov punca je že in bo še marsikaj preterpela :hmm: v miniču Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil mfink
mfink Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 nč bom jst šu polahku pojstl dol tiščat mam jutr preduro :angry: :yea1:
fbevc93 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) ah škoda pa tko fajn smo začel nabijat :whistle: sj bom js tud mogu it :glare: sam zdle mipa sam ena muzka po glavi hod: v sobi sta dve, sploh se mi ne vstane če sam ena čaka me... :devil: :D Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil cpi50
fbevc93 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) :unsure: kok je že ura.. spat bo treba it :( bomo jutr spet nabijal B) najt :zzz: Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil cpi50
NejcZ Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 (popravljeno) Js mam največjega! Hladilnik :trance_33_sleep: Fajn se mejte popoldne, grem js zdej za 3,4 urce fiziko.. moram popravit jutri drgač bo cela pizdarija.. :) Aii! Popravljeno Januar 9, 2008. Popravil NejcZ
_Misko_ Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 pazi se ti mene ej :evilgrin: :D :D ah minca no sj veš d sm se zajbavu :OK: Fantje sam napit se ga morte pa vas bo minca ukol nosila da se streznete ane minca?Tko k tkrt pr viliju :D Pa je spet debata o minci :devil:
NejcZ Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Velik sreče s fiziko .) Sm dele delu na polno, pa mi ne gre preveč :cry: Bom še potem malo, upam da se mi bo ratalo za 2 naučit.
alees Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 (popravljeno) bjž se učit raj d ne bo pizdarije :D Popravljeno Januar 9, 2008. Popravil alees
fbevc93 Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 kdo pa zdej cel dan na motosvetu visi names da i se učil ha :whistle: kje je pa fink da vidmo če je končno sliku popravleno tzr-ko :kva1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se