hrčo Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 za vse ki vas boli qurac,nastrgajte en hren, pomešajte z medom, namažite na qurac in ovijte z gazo, po 24 urah vas več nebo bolel in ga komot lahko uporabljate na novoletnih zabavah :winkiss: Mi posodiš svojga, da tole eksperimentiram, ker ga jaz nimam :evilgrin:
Alla Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Jaz grem danes. Sam mi se ne slinimo drug po drugem, ampak gremo na odlino domačo kmečko pojedino. Njami, še malo pa bo pred mano pečenic, krvavic, svinjske pečenke, pohanega piščanca, restanega krompirja, zelja, repe, solate..... Ah, ja, življenje je lepo :D
Zdrawc Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Njami, še malo pa bo pred mano pečenic, krvavic, svinjske pečenke, pohanega piščanca, restanega krompirja, zelja, repe, solate..... Ah, ja, življenje je lepo :D :grim sploh. če imaš tole skoz doma :whistle:
ZD€N€ Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 :grim sploh. če imaš tole skoz doma :whistle: :worship: :OK: :grim
greenninja Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 V soboto.. :glare: Udeležba prostovoljno obvezna. :huh:
fossil Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 pred lani smo bli u bohinski bisterc (apartma) + bordanje na voglu lani v bovcu (v nekem župišču) + bordanje na kaninu letos krajnska gora (apartma) + bordanje na tromeji ali gerlicnu a vidi vzorec, jaz ga ne :kva2:
peter1 Objavljeno December 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 20, 2007 Mi mamo jutr ,sam ne grem ,grem raj u halo gledat kako bo OLIMPIJA razturila Salzburg.Pa glih tko se ga bom lahk nalizal.
doggie Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Mi posodiš svojga, da tole eksperimentiram, ker ga jaz nimam :evilgrin: rade volje, zmeraj pripravljen :evilgrin:
stuhec Objavljeno December 21, 2007 Opozori Objavljeno December 21, 2007 smo ga mel vceraj v Radencah picerija Koko smo se ga nažrli, to pa je bilo tudi vse
Frips Objavljeno December 21, 2007 Opozori Objavljeno December 21, 2007 Bem ti novoletno zabavo. Še zdj megleno vidim.
frfljot Objavljeno December 21, 2007 Opozori Objavljeno December 21, 2007 jaz tud mela z obema firmama...pa je zmer kul.... :D če je za jest...in je zastonj....bilokuda, frfljot svuda... :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se