krava Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 (popravljeno) Sem si predstavlajal to ja... Zakaj pa ne skočič tam 2-3 na mesec na kako dirkališče? :winkiss: Ni dnarja po blokih in mestih med betonom ane... hahahaha B) Še za par gum na mesec nimaš, mlinovec... :grim :OK: Popravljeno December 20, 2007. Popravil krava
_Nejkooo_ Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 (popravljeno) Sem si predstavlajal to ja...Zakaj pa ne skočič tam 2-3 na mesec na kako dirkališče? :winkiss: ke ge ne penezofff :D btw. dirkališča so za pussyje, vsak zna nadrkat eno in isto progo, prebijat se skozi prometno konico at high speed pa ni tako nedložno :lol1: Popravljeno December 20, 2007. Popravil _Nejko_
krava Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Jaja, tudi to vem! Tvoj čas od pesniškega rondoja pa do petrola pred jukatanom? ;) :)
_Nejkooo_ Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Sem si predstavlajal to ja...Zakaj pa ne skočič tam 2-3 na mesec na kako dirkališče? :winkiss: Ni dnarja po blokih in mestih med betonom ane... hahahaha B) Še za par gum na mesec nimaš, mlinovec... :grim :OK: a jebiga, nimamo vsi take sreče v stilu: tata, vadi pare :D
krava Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 a jebiga, nimamo vsi take sreče v stilu: tata, vadi pare :D to se mi zdi prej kot sreča nesreča pri teh letih! :)
_Nejkooo_ Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Jaja, tudi to vem! Tvoj čas od pesniškega rondoja pa do petrola pred jukatanom? ;) :) hmm nisem še meril, dobro da si me spomno, bom probo drugo leto :D ...ampak je že preveč outsiderska cesta, najlepše je po mestu in med avti :D
krava Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 hmm nisem še meril, dobro da si me spomno, bom probo drugo leto :D ...ampak je že preveč outsiderska cesta, najlepše je po mestu in med avti :D Jajaj tudi to sem vedel. :naughty: :rolleyes: Bova drugo leto vkup zmerila, ane? :grim
_Nejkooo_ Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 to se mi zdi prej kot sreča nesreča pri teh letih! :) teh letih...jaz sem ja 98 že star ti poba :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Jajaj tudi to sem vedel. :naughty: :rolleyes: Bova drugo leto vkup zmerila, ane? :grim može može, lahko že zdaj če hočeš...ninja is always for action :D
krava Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Jajaja, saj sem vedo, ja... :naughty: Raje jutri/podnevi, nimam lamp na mopekih. Meglenke pa tudi nea delajo. Jeba. Bova šla ja drugo leto! Ne pozabi! :winkiss: :evilgrin:
norc 16 Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Grobnik, bivši mobikrog, raceland, marof, panonia - čas? raceland 58 nekje
krava Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 raceland 58 nekje :blink: Kaj? A si pozabo v 2. šaltat?!? :kva1: :blink:
Noise Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 :krneki: :krneki: :krneki: :krneki:
Priporočene objave