molotov Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 en nasvet če nemorš zaspat kva nej nardim so kkšni triki(fora je da dons moram zgodi spat čene bo zjutri jeba) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 En neoangin al pa neki podobnga, d me neha po grlu praskat že enkrat :glare: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 En neoangin al pa neki podobnga, d me neha po grlu praskat že enkrat raje nekaj kapljic propolisa na kocki sladkorja ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 (popravljeno) če bom šu dans na moped... obvezno ketonal ... včer sem komi splezu nazaj na motor v ovinku :glare: .. še celo ravnino sem visu k šmrkl z mopeda :glare: Popravljeno September 25, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 raje nekaj kapljic propolisa na kocki sladkorja ... Dobra alternativa je tud Olio31 na žlički medu ....je nucal Carp in TommyP 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se