osa rider Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 pr cwstaku danes blo full dobr! :worship: mal smo debatiral pili in jeli domač pršut!!! vsi ostali ki niste pršli k njemu pa lahko vam je žou!!! :P cestak zakon si!!!! :OK: rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 pr cwstaku danes blo full dobr! :worship: mal smo debatiral pili in jeli domač pršut!!! vsi ostali ki niste pršli k njemu pa lahko vam je žou!!! :P cestak zakon si!!!! :OK: je treba kj povabt a??? :evilgrin: rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Stari ! sm reku da brez reklam :blush: ! Vseen hvala! crnaudova in osa rider 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Stari ! sm reku da brez reklam :blush: ! Vseen hvala! je že prepozn :lol: zdej vemo kam bomo šli na pršut :010 rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 ...pa na trakulje :evilgrin: .... rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 je že prepozn :lol: zdej vemo kam bomo šli na pršut :010 Kaj bomo pa pili ? :naughty: rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Kaj bomo pa pili ? :naughty: vodo al pa cviček rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 vodo al pa cviček :drunk: rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 vodo al pa cviček cviček paše k klobasam, ne pa k pršutu. :wacko: rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 cviček paše k klobasam, ne pa k pršutu. :wacko: Terana čez pršut...ali obratno... :hmm: ne vem več... :D pa cviček tut snoopyu paše ;) sam ne dns... :rolleyes: rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Terana čez pršut...ali obratno... :hmm: ne vem več... :D pa cviček tut snoopyu paše ;) sam ne dns... :rolleyes: Mač kej mačkou na obisku? :whistle: :whistle: rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Mač kej mačkou na obisku? :whistle: :whistle: to ne..sam je še prezgodi... :D rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Osa, hvala si me extra presenetu :P ! Hvala tudi ostalim, ki ste prletel in mi polepšal večer :P ! crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 29, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2007 Osa, hvala si me extra presenetu :P ! Hvala tudi ostalim, ki ste prletel in mi polepšal večer :P ! hvala zakaj? presenetu s čim? hvala teb k si nas napojil z pijačo in nafutru z pršutom!!! :worship: stari zakon je blo!!! :worship: rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 a ni men cestak tud nek pršut oblublu a neb en spet mau na pršut povabu osa rider in rumenicestak 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 (popravljeno) pr cwstaku danes blo full dobr! mal smo debatiral pili in jeli domač pršut!!! vsi ostali ki niste pršli k njemu pa lahko vam je žou!!! cestak zakon si!!!! FORUM; FORUM ; FORUM; Kolk je ura men stoji. Dons je moja ženka zakurla roštilj, o kakršnemu lahko ti samo sanjaš. Ni da ni bilo. Špikane, filane in navadne pleskavice. Uštipci (za recept na Mail-u) vseh vrst čevapčiči, srbski in bosanski (razlika ponovno na mal-u), doma spečene lepinje, prebranac, vešalice........ Jebiga, nabavila je nov roštilj za na vrt, pa še sezona se je odprla. Ampak mi tudi na misel ni prišlo, da bi zaradi tega odprl novo temo Zresni se Popravljeno April 25, 2009. Popravil zverac osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 7, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2009 FORUM; FORUM ; FORUM; Kolk je ura men stoji. Dons je moja ženka zakurla roštilj, o kakršnemu lahko ti samo sanjaš. Ni da ni bilo. Špikane, filane in navadne pleskavice. Uštipci (za recept na Mail-u) vseh vrst čevapčiči, srbski in bosanski (razlika ponovno na mal-u), doma spečene lepinje, prebranac, vešalice........ Jebiga, nabavila je nov roštilj za na vrt, pa še sezona se je odprla. Ampak mi tudi na misel ni prišlo, da bi zaradi tega odprl novo temo Zresni se prvo . . . kolk je ura tud men stoji . . . . drugo . . . . za tvoj roštilj me sploh ne briga . . . tretje . . . . na kak način vse . . . prpraulaš pleskavice, čevapčiče, ljepine . . . . . me tud ne briga . . . . kar se tiče pa teh stvari, mi ne soli pamet . . . . . k sm dau to skoz in še zmeri dajem na vsakem pikniku, jebat ga, pač južnjaški mantalitet . . . . .tko da prosim . . . . ne mi pametovat! četrto . . . . . đabe tebi care sve to, k nemaš fajn prjatlu in družbe da bi uživu ob vsem tem . . . . peto . . . . . sploh nisi razumu zakwa gre . . . . in se ne utiki tam, kodr ti ni plac . . . . pač ni ti treba svinjat tuki gor . . . . šesto . . . . .jst sm full resen in se ne rabim resnit več . . . . in kot sedmo . . . . . tale tema je čist po nesreč ratala . . . . .pač . . . . jebat ga . . . . rumenicestak in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se