Skoči na vsebino

Modelčki - replike

Priporočene objave

Objavljeno

Nekaj modelčkov v 1:12 od Tamiye pobranih iz neta. Centauro in R1 sta od mojega kolega ;)

DSC04555.jpg

DSC04535.jpg

dsc03951va5.jpg

IMG_9721net.jpg

IMG_9768net.jpg

kawione.jpg

06.jpg

DSCN5093.jpg

IMGP9799copy.jpg

11_812.jpg

kozepe2kicsi.jpg

oldal10kicsi.jpg

Gsx1305.jpg

Objavljeno
novi v garaži :whistle:

Naj mi kdo pomaga prosim. Do konca februarja bi rad nekje dobil Ninjo, najrajši model ZX-6R, po možnosti da jo ne bo potrebno sestavljati. Kje v SLO se to dobi, pa ne za najdražjo ceno, kaksnih 40€ pa ne dam za takole igračko.

Objavljeno
novi v garaži :whistle:

a je prva "NRFB"? :lol: (never remove from box)

Objavljeno
Naj mi kdo pomaga prosim. Do konca februarja bi rad nekje dobil Ninjo, najrajši model ZX-6R, po možnosti da jo ne bo potrebno sestavljati. Kje v SLO se to dobi, pa ne za najdražjo ceno, kaksnih 40€ pa ne dam za takole igračko.

Poglej 1:12 merilo v kakšni otroški trgovini. Delata jih Maisto in Newray. Imajo jih v hali A v BTC-ju

Objavljeno
Poglej 1:12 merilo v kakšni otroški trgovini. Delata jih Maisto in Newray. Imajo jih v hali A v BTC-ju

veš morda ime trgovine, oz. kje približno v hali A se trgovina nahaja?

hvala

LP

Objavljeno

Trgovina je v spodnji etaži A hale v BTC-eju, če greš iz smeri tržnice

se podaš po stopnicah v klet in hodiš nekje do trgovine HH (malo naprej od Fossila) in stoji

na desni strani.

lp

Objavljeno
a je prva "NRFB"? :lol: (never remove from box)

kaj pa vem...praši se pol :whistle: če ga dam vn te osebno obvestim prek pm-ja :krneki: :rolleyes:

Objavljeno

tako ninjo ki je na sliki ki jih je objavil tomozuki(ta druga zelena) sm dubu na bencinskem servisu petrol med ivančno in grosupljem :D..drgač pa poglej še u millerju u nami na vrhu...skratka na vsaki večji bencinski imaš tudi te modelčke..išči in najdel boš :D

Objavljeno
tako ninjo ki je na sliki ki jih je objavil tomozuki(ta druga zelena) sm dubu na bencinskem servisu petrol med ivančno in grosupljem :D..drgač pa poglej še u millerju u nami na vrhu...skratka na vsaki večji bencinski imaš tudi te modelčke..išči in najdel boš :D

hvala obema za informacije!

LP

Objavljeno
Ni problema. Da bo le na zalogi.

evo dns biu u lj u centru..zaviu u milerja...majo črnga kawasakija zx10r...merilo 1:12...za "debelih" 9.01€ :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

evo mojo papiranto yamaho

p2080001.jpg

sam ne gum gledat k mi niso najbolš ratale :D

Popravljeno . Popravil _LuX_
Objavljeno

Lux, lepo si se potrudil :) Kar hud zgleda, glede na to, da je papirnat. Pazi samo, kam boš sveče postavljal pri kakšni romantični večerji :D

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno
evo dns biu u lj u centru..zaviu u milerja...majo črnga kawasakija zx10r...merilo 1:12...za "debelih" 9.01€ :whistle:

Kateri letnik pa je zx10r? :hmm:

Iščem ninjo 10-ko, z izpuhom pod sedežem in pa zzr1400.

PS: zzr1400 naj ma EURO3 :P

Objavljeno

hudi motorčki!! drgač se jih pa da dobit v trgovinah z igračam ali kašnih papirnicah!

Objavljeno

ne vem ker letnik je biu vem pa samo da je biu take oblike v črni barvi :krneki:

post-12030-1204120701_thumb.jpg

Objavljeno

10-ko z izpuhom pod sedežem (06 in 07) letnik sem ravno pred dnevi kupil v otroški trgovini. je za sestavit ampak ni panike samo malo pošraufaš plastike. ni ravno neh hud modelarski podvig.

Objavljeno
10-ko z izpuhom pod sedežem (06 in 07) letnik sem ravno pred dnevi kupil v otroški trgovini. je za sestavit ampak ni panike samo malo pošraufaš plastike. ni ravno neh hud modelarski podvig.

zato pa se mu reče easy kit :naughty:

Objavljeno
Še vedno iščem FJR sive barve!

Probaj v Big Bangu pri sintisajzerjih... :lol1:

:topic:

Objavljeno
Probaj v Big Bangu pri sintisajzerjih... :lol1:

:topic:

Bom menjal za Hondo,ker imam servis kmetijske mehanizacije pred vrati! :xx: :grim

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

rada bi našla rdečega bandita, enkrat sem našla modrega...sam bi rdečega..tako , da najdem vse kar sem kdaj vozla :D

sicer mam še viragota , ampak ga bom drugič prilepla...

post-11004-1205783338_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!