rosse20 Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 moja skromna zbirka: a mogoče kdo ve, kje dobiti tastar model rossi replike (repsol)? kaj pa novega (fiat)?
T Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 moja skromna zbirka:a mogoče kdo ve, kje dobiti tastar model rossi replike (repsol)? kaj pa novega (fiat)? Jes mam repliko Rossi :whistle: In to kar veliko :naughty: Neka limited edition sam sm jo ze na mat črno pihnu :krneki: Napopam slike ko pridem dam...
Andro82 Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 (popravljeno) moja skromna zbirka: a mogoče kdo ve, kje dobiti tastar model rossi replike (repsol)? kaj pa novega (fiat)? A mogoče tegale.... :naughty: Popravljeno April 23, 2008. Popravil Andro82
Tomozuki Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Kateri letnik pa je zx10r? :hmm: Iščem ninjo 10-ko, z izpuhom pod sedežem in pa zzr1400. PS: zzr1400 naj ma EURO3 :P Tamiya ZZR 1400 Nažalost nektarih je zgolj v sestavljivi verziji, vendar še ni videl EU tal, ker je precej nova zadeva.
Tomozuki Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Mal je trajal, ampak...Za amaterja sem kar zadovoljen. A ga je blo težko sestavit? So se deli lepo prilegali? Moram rečt, da v tej barvni kombinaciji kar dobro izgleda :)
Andro82 Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 in kje si to nabavil? ja točko takega. :unsure: Jes sm to nabavu v Mercatorju v Kranju, drugač če se pa dost zanima maš pa fuuuul modelčkov v različnih merilih od firme Revell in Tamiya in se jih da tud prek neta naročit. Sam sm iz nemčije naroču model MV Agusta F4-750 od Revella k se jo pr nas nikjer ni dal dobit. Mi je kr fajn uspela...nekaj slikc.... Monsterja pa ne bom slikal ker je mal preveč prahu gor :blush:
Tomozuki Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Aja, aja, aja?! :) V Kranju imajo tudi Tamiyine makete? Katere motorje pa imajo in koliko je približno njihova cena? Drugače pa lepa Agusta! Mislim, da jo imajo v Interšparu v MB tudi :) Škoda, da je nisi raje špricnil s sprejem (v isti barvni kombinaciji seveda).
nowfak Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 in kje si to nabavil? ja točko takega. :unsure: http://www.rossifumi.it/shop/default.asp?I...a=30&page=1
Andro82 Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Aja, aja, aja?! :) V Kranju imajo tudi Tamiyine makete? Katere motorje pa imajo in koliko je približno njihova cena? Drugače pa lepa Agusta! Mislim, da jo imajo v Interšparu v MB tudi :) Škoda, da je nisi raje špricnil s sprejem (v isti barvni kombinaciji seveda). Mogoče sm mal narobe napisal....majo samo Revell v Kranju, pa še tega bol malo. Zato sm napisal da je bol priporočljivo da se prek neta naroča. Pa hvala za pohvalo :blush: Drugač bi ga špricnu, samo nimam kompresorja, na sprej pa tud pomislu nisem. Sm se kr na čopič pomatrou - se vidjo mal sledi od čopiča :fredy:
Tomozuki Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Ja sej jaz tudi nimam kompresorja. Ampak se dobijo že zelo kvalitetni spreji. Najlepše pri njih je, da ni pacarije, barva se pa zelo enakomerno brez sledi razporedi. Sem pa tudi sam prvotno barval s čopičem. No, Tamiyo je zaenkrat še zmeraj najbolj ugodno dobiti pri Mini-Imports. Moram si v kratkem naročit neko klasiko ala Bold`or ali nekaj podobnega. Je pa res, da so kalupi med Tamiyo in Revellom kot dan in noč.
Andro82 Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Ja sej jaz tudi nimam kompresorja. Ampak se dobijo že zelo kvalitetni spreji. Najlepše pri njih je, da ni pacarije, barva se pa zelo enakomerno brez sledi razporedi. Sem pa tudi sam prvotno barval s čopičem. No, Tamiyo je zaenkrat še zmeraj najbolj ugodno dobiti pri Mini-Imports. Moram si v kratkem naročit neko klasiko ala Bold`or ali nekaj podobnega. Je pa res, da so kalupi med Tamiyo in Revellom kot dan in noč. Hm, vidm da si kar poznavalec :naughty: Zaenkrat mam samo Revellove modele, sm pa slišal da je Tamiya mnogo bol precizna. Jes ponavadi tko enga na leto sestavim in takrat me ceu tedn ni iz sobe, pa zadet sm od lima pa od barve da je kr groza :kva2: Bi te pa prasou če slučajno veš......iščem Yamaho FZS 1000.....sej verjetno ni tega modelčka, sam useen - prašam :hmm:
Tomozuki Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Ja, sem sestavljal že oboje :) Revell je res za profije. Pa ne zato, ker je toliko delov, ampak, ker nič ne paše skupaj in je potem potrebno brusit pa ravnat pa kup komplikacij, na koncu pa še slabše izgleda kot od Aoshime al pa Tamiye. Trikrat več časa porabiš pa še nikakvo je na koncu. No, Agusta vidim, da je vseeno kar lušno ratala, ampak sem opazil, da se jim smerokazev vseeno ni dalo narediti (prednjih). Kupi si Tamiyo. Stane nekje enako, model je malo manjši, vendar deli pašejo med seboj skupaj kot Mujo na Fato, odlično prileganje, ogromno podrobnosti (celo firma piše na gumah) itd. Res priporočam. Meni se je kar smejalo, ko sem Ninjo sestavljal. FZS-a pa nažalost ni. Ponudba na področju motociklov je res katastrofalna. Sploh zame, ko ne sestavljam dirkalnikov. To je približno vse, kar Tamiya ima: KLIK
tdm900k Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 Zanima me če kdo ve, kje se da dobiti modelček BMW 1200 gs. Bi ga nujno rabil za darilo. Sem pa preklical v BTC, Müller-ja,..... Hvala za informacije.
nowfak Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Zanima me katero lepilo uporabljate za lepljenje delov maket?
Tomozuki Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Jaz kar Revellovega uporabljam, ampak tistega na čopič. Dobiš ga v Mullerju Evo moji trije
hrčo Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Revellov je zakon .... vendar jaz uporabljam kar tistega z iglo :whistle:
JEJŽ Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Jaz pa iščem že kar nekaj časa 1:18 Hondo Shadow VT 750 C2 in sicer v črno/beige oz. rumene barve. Bom vesel inf.
nowfak Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 A mogoče tegale.... :naughty: A imaš mogoče še navodila za sestavit in pobarvat to zverinico, ker jst sem svoje zgubu in jih nikjer ne najdem :headbang:
Tomozuki Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 JEJŽ pravi: Jaz pa iščem že kar nekaj časa 1:18 Hondo Shadow VT 750 C2 in sicer v črno/beige oz. rumene barve. Bom vesel inf. Si ti ziher, da to sploh obstoja v tem merilu? Bolano noro narejena Busa:
Schmid87 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Jaz kar Revellovega uporabljam, ampak tistega na čopič. Dobiš ga v Mullerju ;) Evo moji trije: a so na R1 mušice? :P
Andro82 Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 A imaš mogoče še navodila za sestavit in pobarvat to zverinico, ker jst sem svoje zgubu in jih nikjer ne najdem :headbang: Bom pobrskou, pa ti sporočim. Mislim pa da bi jih mogu imet. Sej to misliš za Rossijevo Hondo :naughty:
nowfak Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Bom pobrskou, pa ti sporočim. Mislim pa da bi jih mogu imet. Sej to misliš za Rossijevo Hondo :naughty: Ja valda Rossijevo in sicer 2002, sej to je ta na sliki......že voham pivoooooooooooo hvala ti vnaprej
Andro82 Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Ja valda Rossijevo in sicer 2002, sej to je ta na sliki......že voham pivoooooooooooohvala ti vnaprej Haha, morš verjet da ga tud jes že voham :beer1: Sm najdu komplet načrt. Sicer je mal popackan od barve, pa mal je zrezan, sam so vsi postopki lepo vidni...tko da povej...
Death Angel Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 živjo :worship: ekola še mojo zbirko ducatijev :evilgrin: od prvega modelado zadnjega pa še kakse dobi k mi manjka :unsure: ma bom še počasi :yea1: počasi dopolnjeval kolekcijo :P :slap: casper7 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se