Skoči na vsebino

Modelčki - replike

Priporočene objave

Objavljeno

Men so sodelovci za poslovilca na šihtu prnesl modelček Ducati Desmosedici št 65. z vzmetenjem spredaj in zadaj :worship: in so rekl če že ne morš tapravga met pa naj ti ta do tapravga Dučeja družbo dela. :krneki:

Kje bi lahko dobil modelček Kawasakija zx-10R oz zx-12R zelene barve?

Objavljeno (popravljeno)

Tomozuki....zanima me kaj pomeni pri barvanju Tamiyinih modelčkov tak napis: npr. X-31:1+XF56:1??? A to pomeni, da moraš zmešat ti dve barvi al kako?

Popravljeno . Popravil nowfak
Objavljeno
Tomozuki....zanima me kaj pomeni pri barvanju Tamiyinih modelčkov tak napis: npr. X-31:1+XF56:1??? A to pomeni, da moraš zmešat ti dve barvi al kako?

slika:

post-5664-1224676646_thumb.jpg

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Tole sem pa jst dobil včeraj od svoje drage in bom naredil za zimsko spanje:

07930.JPG

(YAMAHA YZR-M1, 1:9, težavnost 3, Revell)

Ker delam 1. se priporočam za kak nasvet.

Popravljeno . Popravil paris2
Objavljeno (popravljeno)

:topic: že v naprej povem... ampak bo kr sm uprašu sej lahko pol zbrišete, ker nebi nove teme udpiru za tako butasta uprašanja :unsure: .. No ker so tej modelčki nekako zato da mal sobo popestrijo... mene zanima kje nej dubim kake moto posterje, ki bi popeestril mojo sobo, al pa mogoče če ma kdo kako zbirko pa bi kej prodav :whistle: ... se opravičujem za off topic

Popravljeno . Popravil 50ccm
Objavljeno
:topic: že v naprej povem... ampak bo kr sm uprašu sej lahko pol zbrišete, ker nebi nove teme udpiru za tako butasta uprašanja :unsure: .. No ker so tej modelčki nekako zato da mal sobo popestrijo... mene zanima kje nej dubim kake moto posterje, ki bi popeestril mojo sobo, al pa mogoče če ma kdo kako zbirko pa bi kej prodav :whistle: ... se opravičujem za off topic

Jest k sm za kolega iskal podobno plakate (sicer od znamke Porsche), sem kar probu in poklicu v LJ na Porsche Slovenija. Oglasila se je ena prijazna gospodična, kateri sem razložil vso stvar in mi je na NJIHOVE stroške poslala plakate, lepo zvite, v paketu.

Tako da nikoli neveš, še so prijazni ljudje na tem svetu !

LP

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

še moja zbirka--troy bayliss+triumph

od troya mi manjka še šest replik

lp

post-14886-1229118684_thumb.jpg

Objavljeno

:evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

:worship: hhhuuuurrraaaa :worship:

dans sm po dolgem dolgem iskanju poleg Ducati 916 senna dobil Ducati 748 senna

slikca je mal slaba k je kar s gsm-a

post-8466-1229191323_thumb.jpg

Objavljeno
Men so sodelovci za poslovilca na šihtu prnesl modelček Ducati Desmosedici št 65. z vzmetenjem spredaj in zadaj :worship: in so rekl če že ne morš tapravga met pa naj ti ta do tapravga Dučeja družbo dela. :krneki:

Kje bi lahko dobil modelček Kawasakija zx-10R oz zx-12R zelene barve?

Jaz sem ga kupil v louisu za 4,95 eur 1:12 in sicer 2006 model, ter tudi zx6r, 2007 model:D

http://www.louis.de/_305c1ba114c765b95ec3f...tnr_gr=10013197

LP

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni.

Zanima me, če je kdo že kje zasledil modelček Honde Transalp, oz. kakršen koli namig, kje bi ga lahko našel bi mi zelo pomagal.

Hvala :)

Res noben nebi vedel? :unsure: Prosim?

Objavljeno

Zdravo.

Jaz že dalj časa neuspešno iščem modelček mojega motorja. Sem že slišal da obstajajo samo jaz jih nisem uspel zaslediti in kupiti.

Kje bi doblil:

Suzuki SV1000 S , po možnosti temno modre barve?

Hvala

Objavljeno

Je že kdo zasledil model tanovega kawasakija z750? Če ga je prosim če mi napiše na PM

HVALA, LP

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni!

Prosim za pomoč. Ali kdo ve kje bi dobil model Honda CBR 1100XX ?? Našel sem samo plastičnega za sestavit...ampak bi raje že sestavljenega...

Lp

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno
Pozdravljeni!

Prosim za pomoč. Ali kdo ve kje bi dobil model Honda CBR 1100XX ?? Našel sem samo plastičnega za sestavit...ampak bi raje že sestavljenega...

Lp

Drugače XX-e ni bilo težko dobiti, saj jo izdelujeta vsaj firmi Welly in Maisto (ki sta zastopani tudi pri nas)- govorim za merilo 1:18. Če ne boš kupoval po netu, lahko pogledaš tudi v kakšni trgovini z igračami...

Objavljeno

A kdo ve kje bi lahko dobil model chrysler 300c 1:18 ?

Objavljeno
A kdo ve kje bi lahko dobil model chrysler 300c 1:18 ?

Če si blizu Ljubljane poglej v Nami. Tam so imeli enega od Welly-a se mi zdi ;)

Objavljeno

Kje v Sloveniji oziroma na netu je največja ponudba modelov motorjev?

Lp Drvo WP

Objavljeno

To sem izbrskal, pa je to vse od modelov ki so na voljo ali se da še kje kaj naročit?

Objavljeno
To sem izbrskal, pa je to vse od modelov ki so na voljo ali se da še kje kaj naročit?

Hm, najboljše, da vprašaš Tadeja, ki vodi to trgovino :) Načeloma se je dalo, če je le zadeva obstojala...

Objavljeno

Bom poizkusil hvala za nasvet. :worship:

• 2 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!