Skoči na vsebino

Endura 125

Priporočene objave

Objavljeno

Ponovno ena taka tema katera bo po možnosti čez čas zaklenjena... :rolleyes:

Prec po novem letu nameravam kupiti enduro 125. Sedaj če bi se le dalo bi kupil 4T, drugače 2T.

Pa me zanima če kdo kaj prodaja ali pa mogoče pozna koga. Okvirna cena je 2000 evrou.

Na avtonetu jih je nekaj venda so vsi mislm da 2T.

Objavljeno

Ja sm nek gledou sam eni pravjo da se kvar pa da je to eno sranje drugi glih obratno, resnica pa je...

Objavljeno

4T so pa bl kitajci pa to sranje, sam tega ti ne priporočam, kar se mi zdi od 4T vredu je yamaha xt

Objavljeno
4T so pa bl kitajci pa to sranje, sam tega ti ne priporočam, kar se mi zdi od 4T vredu je yamaha xt

Ja no dobr.... če gledaš enduro pol je tuki jasn odgovor ,če iščeš 4T, Varadero k je res najbolši od 4T

sam uprašanje če boš dubu kkšno lepo tm okol 2000E, mal več bo.... sam je pa garant najbol uzdržljiv

če mislš tak stil enduro motorja bolj potovalno..... če pa bolj hard pol pa pomoje bol 2T

Objavljeno

Ma najprej se bom potrudu 2T dobit. Ker mislm dobit tazga pr katermu bi karseda prišparou zato da bi čez nekaj let lahko kupu mau bolšga.

Objavljeno

Pri 2t vprašanje če boš kje šparal :)

Objavljeno
Ma najprej se bom potrudu 2T dobit. Ker mislm dobit tazga pr katermu bi karseda prišparou zato da bi čez nekaj let lahko kupu mau bolšga.

Pr 2T ne boš pršparov... pr 4T boš... 2T(olje za mešanco, večja poraba, bolj pokvarljivi, servisi,...)....

dober 4T nej bi pa delov...je pa res da 2T bolj gre..bolj navite mašine... :whistle:

Objavljeno

Za 2000€ dobiš hyosung xrx, ki naj bi bil kar v redu. Kvaril naj se nebi, razpadel tudi ni še noben. Pa uplinjač ima 18mm, kar pomeni, da bi se dalo iz motorja izvlečt še kakšnega konjička z večjim uplinjačem.

Poglej še za yamaho XT125R, tomos 125 enduro

Objavljeno

Sej ma Tomos tud 4t enduro pa Yamaha XT125R (bolj cestni enduro) :hmm: kolk se pa cene giblejo pa nevem :)

Od 2t je pa baje Husqvarna WRE125 kul (to ti bo womlan lahko več povedov k jo ma :) )

edit: me je Tomyboy prehitu :D

Objavljeno

Jest sm tud gledov hyosung xrx, pa mi ni nič žal da sem kupil aprilio, čeprov mam zdele kr velik stroškov z njo.

Objavljeno

Ooops namesto 4T sm napisou 2T se opravičujem :oops: a je še kakšen motor poleg yamahe xt pa hysounga???

Objavljeno

Kuj harmonko prodaj, pa nameni tisti dnar motorju :P

(nene, hec, ti kr obdrzi, glasba je zakon :P)

Objavljeno
Ponovno ena taka tema katera bo po možnosti čez čas zaklenjena... :rolleyes:

Prec po novem letu nameravam kupiti enduro 125. Sedaj če bi se le dalo bi kupil 4T, drugače 2T.

Pa me zanima če kdo kaj prodaja ali pa mogoče pozna koga. Okvirna cena je 2000 evrou.

Na avtonetu jih je nekaj venda so vsi mislm da 2T.

jawa dandy 125, za 2000 evrov je tvoja :OK: :D

Objavljeno
jawa dandy 125, za 2000 evrov je tvoja :OK: :D

To je odlična ponudba harmonkar!!!!

res!

:D:D

Objavljeno

jst bi svojo prodov za mal več kt 2000€, pa še eno leto garancije. Drugač pa 4t si se prov odloču sam še nekje jo morš pocen najdt :rolleyes:

Objavljeno
Sej ma Tomos tud 4t enduro pa Yamaha XT125R (bolj cestni enduro) :hmm: kolk se pa cene giblejo pa nevem :)

Od 2t je pa baje Husqvarna WRE125 kul (to ti bo womlan lahko več povedov k jo ma :) )

edit: me je Tomyboy prehitu :D

ma kurac je dobra... no ja sj gre kr fjst.. sam k pa ribne maš pa velike stroške...bom rajs potrkov de nau spet ribnla :unsure:

Objavljeno

kup CH Racing- jst sm 70km naredu BREZ problemov :naughty:

razn zadn žmigovc en ne dela- ampak to je blo že ks jo dubu it Nemčije.

pa zvok ma res izjemen (nima dB killerja)

dsc03893sq3.jpg

dsc03897xy5.jpg

dsc03898tp7.jpg

dsc03899wi3.jpg

dsc03900qn8.jpg

Objavljeno

če misliš šparat ne kupuj 125ccm, če pa že boš, pa ne navijaj 125ccm

Objavljeno

sej ta CH je zlo zanimiv na motosvetu k je opis ga sam hvaljo :rolleyes: :rolleyes:

sam u sloveniji jih je zlo mal kolkr jest vem

kdor ga ma kakšni so kaj utisi???

Objavljeno

Samo ga niti v sanjah ne boš dobil za 2000€.

Objavljeno
sej ta CH je zlo zanimiv na motosvetu k je opis ga sam hvaljo :rolleyes: :rolleyes:

sam u sloveniji jih je zlo mal kolkr jest vem

kdor ga ma kakšni so kaj utisi???

bedn je, kupi jawo dandy 125---za 2000 evrov je tvoja....pa cena ni zadnjaaa :OK:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!