bajsi Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 kritika na račun pjera da se ne bo kdo drugi našel v pisanju Bajsi
dejc Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 Torej spoštovani "drejc" za katerega malokdo ali nihče tu gori ne ve kdo si, ker se še nisi predstavil smatram . Tole temo je odprl nekdo, ki ima par postov in v enem od svojih prvih postov piše ... Temu primerno sem se jaz odzval, mogoče malo sarkastično ampak ne hoteč kogarkoli žaliti, ker to ni v moji navadi. Malo smešno se mi zdi, da nekdo, ki se prijavi na forum prvi dan začne svoja pravila in "zahteve" postavljat, kako naj izgleda forum in kako se naj forumaši obnašajo. Ta forum je že od "pamtiveka" in veliko forumašev tudi od takrat ali mal manj. Imamo svoj način izražanja in svoj stil in res ni primerno, da se nakdo prijavi in začne red delat po svoje se ti ne zdi ? Tole je pa motofrik razčistil, da meni ne bo potrebno. :worship: P.S. Če me še ne poznaš, pa spodaj na moj "podpis" klikni, boš izvedel več kot si želiš :yea1: Ne vem kje pa piše, da bi jaz mogu tebe poznat, kot pravi motofrik, da te vsi poznajo. Vseeno mi je za koga te majo oz. kdo si, to je tvoja stvar!! Glede tega pa da imam zelo malo prispevkov na forumu je stvar tega ker nimam potrebe po tem, da bi jih mel več. Redno pa spremljam dogajanje na forumu o čem teče pač beseda in to že kar lep čas. Moj namen ni delat red na forumu, ker nima smisla, sem pač napisal svoje mnenje, ker se s tvojim nisem strinjal.
bmwslo Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 Ne vem kje pa piše, da bi jaz mogu tebe poznat, kot pravi motofrik, da te vsi poznajo. Vseeno mi je za koga te majo oz. kdo si, to je tvoja stvar!! Glede tega pa da imam zelo malo prispevkov na forumu je stvar tega ker nimam potrebe po tem, da bi jih mel več. Redno pa spremljam dogajanje na forumu o čem teče pač beseda in to že kar lep čas. Moj namen ni delat red na forumu, ker nima smisla, sem pač napisal svoje mnenje, ker se s tvojim nisem strinjal. Sploh nikjer ne piše, da me moraš poznat. Ost moje kritike v zadnjem postu je vseeno letela na tistega, ki je odprl temo (če si dobro prebral) in ne nate, tebi sem zgolj odgovoril. Je pa prav, da na forumu "poveš" svoje mnenje, ni pa primerno, da ga nekdo "vsiljuje" . Pa tole spet ne gre na tebe, ampak še vedno na tistega iz prvega posta te teme. Pa lep pozdrav :OK:
Ice Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 pravih chopper-jev je bore malo na cestah. chopper ima rezan okvir (iz katerikolih razlogov) in ne samo nekaj kil navlacene kromirane krame in ostalih dodatkov. ergo je tudi streetfighter, v primeru da ima spremenjen originalni okvir, chopper po definiciji. ker pa se vedno vec okvirjev namensko izdela in vdela v te novomodne "chopper-je" je pravi pomen te besede malenkostno zgresen v tem kontekstu.
strom Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 No ja, mislim da piše vodilna spletna stran o motociklih, ne bajkih... Tu bi se zopet skliceval na nalepko, ki jo je imel nek možakar na GPZju: Jaz nisem bajker, jaz sem motorist! Sicer pa čoper, kruzer, drekpumpa, bobber... vsi vemo za kaj se gre. Zaradi mene je lahko tudi XV ali pa daystar 125, da niti ne omenjam priznane avtomobilske znamke BMW (se opravičujem, si nisem mogel pomagat :naughty: ), dokler me ne moti ali celo ogroža je pač zame motorist, če se ima pa za bajkerja, je pa še toliko bolj zanimivo. Mislim da bi bila motoristična scena brez bajkerjev precej bolj dolgočasna. Nekaj kontaktov kdo vse se s tem ukvarja si že dobil, mogoče bi bilo pa zanimivo dobiti še kakšnega iz tujine, čeprav je bil zaželjen slovenski. Mogoče bi pa še kakšna ideja padla. Sicer pa obilico varnih in užitka polnih kilometrov v novem letu vam želi voznik motocikla, ki ga je proizvedla priznana znamka glasbenih inštrumentov srednjega cenovnega razreda. :rolleyes:
Cartman Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 baddad, ne sekiraj se. Na motosvetu smo pač vsi zbrani na enem forumu,- sportaki, chopperisti, enduraši, tourerji... Eni so tolerantni, drugi zaverovani le v svoj prav. Vse je treba vzeti z neko mero rezerve, ne se takoj v debato na žive in mrtve. Na hrvaškem moto portalu imajo lepo ločene podforume,- chopper-cruiser, sportake, nagece, enduro in turiste. Pa še nisem zasledil nekega posebnega pljuvanja drug po drugem. Se razvije tudi kakšna vroča debata, ampak v okviru podforuma. Ni se še zgodilo, da bi en sportak šel pamet solit chopperistom, ali obratno. Morda pa administratorji to že v kali zatrejo. Kot je rekel kađiva, za chopper sceno je pravi sejem v Padovi. Mogoče bi pa res tam našel kakšen primeren naslov delavnice, pa da bi bilo še cenejše, kot pri nas.... Kakšne cene za predelave ima Tona, pa res ne vem. Kolikor sva govorila po srečanjih, posebej zasoljene ravno ne morejo biti. Je pa to spet odvisno od stopnje predelave. Drugače pa v Žireh, bi se malo pozanimal, jih Jurca dela, predeluje motorje... Rado Jurca. Pred leti, če se spomniš Odklopa z A kanala, je Shadowko malo predelal, tista rumena 600 je bila pod ritjo Boruta Veselka.... Da v izboru naj motocikla ni bilo nobenega chopper-cruiserja..., tudi jaz sem pogrešal motorje te vrste. Sm "rekonvalescent" , ne hodm (več) po zborih, in nimam (več) doma narjenga čoperja. Jurca je "strašil" že pred leti, ko sm se špe matral s svojim home made hardtailom kam prileljat, brez de bi vsaj en motor v klapi ee ponagajal. Tako bom rekel. nisem poznal nikogar, ki je sodeloval z Jurco. Ne pravim da je še vedno tako, ampak, pred leti je bil nategun prve kategorije. Glede samogradenj in predelav pa takole. JAZ NIKOLI NIČESAR VEČ!!!! to je subjektivno mnenje in s tem ne solim pameti nikomur. vem pa, da je predelan motor zelo težko imet in vozit, če nisi vsaj zelo iznajdljiv, čene kar mehanik. vsakomur ki se tega loti, želim mnogo sreče. ker jo bo potreboval.
motofrik Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Kaj pa Kolman, Rado, še dela kaj? Tudi jaz ne hodim več toliko po zborih, pa ne vem kako in kaj.
MiNa Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Evo SLO chopper izpred cca 10 let. Najprej sem Falcona kupil od kolega (5gajbic motorja `89). Sem ga vozil eno sezono pa še potem kolega eno sezono po skupni jugi. potem pa je iz njega napravu tole. :? se kaj nahaja motor sedaj.
baddad Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) Evo SLO chopper izpred cca 10 let.Najprej sem Falcona kupil od kolega (5gajbic motorja `89). Sem ga vozil eno sezono pa še potem kolega eno sezono po skupni jugi. potem pa je iz njega napravu tole. :? se kaj nahaja motor sedaj. Fajn! Namesto konfekcije, domišljija! Škoda, da se na naših cestah ne vidi več takih predelav. P.S. Dodaj še kakšno fotko, pa podatke o predelavi. Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil baddad
bandy Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 te bom rasetlil....bmw vozim si zadovoljen... pol pa mahi z repom.. b mam jaz tut v garaži še bmw pa nikamer ne gre !!!!
Pervy Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) Ameriška revija Iron Horse v novi številki in na naslovnici predstavlja "Lucky 7" - izdelek Viktorja Klemenčiča iz familije Klemenčič. http://ironhorsemagazine.com/ kongratulacije :worship: Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil PERVY
SF Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 (popravljeno) Evo SLO chopper izpred cca 10 let.Najprej sem Falcona kupil od kolega (5gajbic motorja `89). Sem ga vozil eno sezono pa še potem kolega eno sezono po skupni jugi. potem pa je iz njega napravu tole. :? se kaj nahaja motor sedaj. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...t&id=114374 Od Zludija tam nekje nad Jack barom tam pri Hrastniku? A je možno, da je bil potem vijolčne farbe z rogovi na kufru zadej? Popravljeno Januar 10, 2008. Popravil SF
MiNa Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Ja to je to. Takle kot na sliki je v bistvu bil že jegov. Kasneje mogoče res še kaj dodelan.
Cartman Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 (popravljeno) Tale ni bivši moj, ima pa istega očeta. jima je blo videt, de sta u žlahti. Škoda, da je takrat zmanjkalo volje in $$, pa je šel, s trebuhom za kruhom Falcone chopper Popravljeno Januar 10, 2008. Popravil Cartman
_Fingi_ Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Evo, men noro predelan motor, letos dobil 2. mesto na meetingu v Ljubljani (avto moto show al kaj je že blo) :worship:
kađiva Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 sorry sam to je pa men eden najbl kičastih predelanih cruiserjev :D :D no ja še zmer bolš to kt pa da nanj obesiš ogromne usnjene torbe, sprednjo šipo, milijon dodatnih luči, resice na balanco,... :rolleyes: drgač pa tale je precej odbit, old school bobber :worship:
Žarko G. Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 sam k je on mislu bolj kej tazga na moto zboru skunks v prementuri letos sam je bil tok nizek da je mogla sopotnica jit peš ker ni mogu čez luknje pridt :lol1:
Žarko G. Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 sorry sam to je pa men eden najbl kičastih predelanih cruiserjev :D :D no ja še zmer bolš to kt pa da nanj obesiš ogromne usnjene torbe, sprednjo šipo, milijon dodatnih luči, resice na balanco,... :rolleyes: se popolnoma strinjam s tabo grd k vrag sori lastnik sam mal si zajebu
trojan Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 (popravljeno) drgač pa tale je precej odbit, old school bobber :worship: :worship: :worship: :worship: Popravljeno Januar 10, 2008. Popravil trojan
TheMan Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 se popolnoma strinjam s tabogrd k vrag sori lastnik sam mal si zajebu nič ni zajebal... če se mu tak dopade pač naj takega ima. 100 ljudi 100 čudi :whistle: meni osebno tud ni všeč
Žarko G. Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 100 žena 200 grudi :naughty: :naughty:
dejc Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 ... Jp, ta je bil letos tudi na Twin Hornih zelo lep motor, res nizek! Moja želja :worship: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se