metuljcica46 Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 zaenkrat še ne...ka pa vem a bi se mogla za kej?!? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 ne vem zakaj zmeri preberem naslov javna seksalnica :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 ne vem zakaj zmeri preberem naslov javna seksalnica :rolleyes: ja...se pridružujem... še dobr da sm si prvič uzel 5minut cajta da sm prov prebral pa k seb pršu od pretiranega režanja in tolčenja glave ob zid... :rolleyes: kesam pa se...no pa sm pozabu zakaj(bi se mogu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 opravičujem se vsem kretenom ki sem jih v zadjih 33 letih poslal u PM..ma upam de jim je kj nucal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 ne vem zakaj zmeri preberem naslov javna seksalnica :rolleyes: Pomanjkanje... :whistle: Kesam se, da kar naprej kr neki nabijam ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Klečat v kot in to na koruzo!!!! :evilgrin: Bom vam že dal tu poste nabijat in se nekaj navidezno kesat!!! Marš na koruzo!!! :grim :P anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 ne kesam se nič, seksam pa bol mal.... :naughty: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Jaz se pa kesam, ker nisem bil še večji potepuh. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 kesam se..ker se mi ne da pomest listja pred garažo..sem samo vrt pomedla :rolleyes: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 kesam se ker, imam lepega in velikega in ga, punce, rade božajo in ljubkujejo Hamdala!!! anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 kesam se ker, imam lepega in velikega in ga, punce, rade božajo in ljubkujejo Hamdala!!! Kaj a psa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 ego :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 28, 2008 Deli Objavljeno Januar 28, 2008 malfunction :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 kesam se, ker v eni temi nisem pogledal eno stran nazaj :whistle: ... se prdoniram ... :winkiss: ... res pa je, da že kar nekaj časa ne gledam, kaj se je pisalo nekaj postov nazaj ... :krneki: še enkrat... ajem fula sori :rolleyes: thumper in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 kesam se, kesam, o, kesam, kesam, kesam ker, sem včeraj, rekel, eni, da jo - lahko - imam rad, če, mi hoče dat - brez gat!!! Hamdala!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 kesam se, kesam, o, kesam, kesam, kesam ker, sem včeraj, rekel, eni, da jo - lahko - imam rad, če, mi hoče dat - brez gat!!! Hamdala!!! Mnogo preveč besed, veslo v roke, pa na drugo stran! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 veslam,veslam, kar vsaki, ga, ne - dam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 žal mi je, da mi ni za čisto nič žal :lol: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 Kesam se, ker sem nabijal! :hmm: anja37 in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 kera dobra tema... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 kera dobra tema... :OK: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 kera dobra tema... :OK: :slap: in malo višje IQ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 Zmeraj preberem Javna seksalnica :blush: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 ok kesam se..ampak kar je preveč, je pa preveč. :alien1: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 kesam se...zaradi nekaj v prejšnem letu....sam dobr..kar je blo je blo tu nimam več kaj za narest :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se