andro007 Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 (popravljeno) Na tem forumi nisem vidu nobene teme o nabavi delov prek interneta pa me zanima če je že kdo naročeval prek te strani scooter-center ? Sam nevem ker sem danes dubil nov e-mail pa me zanima če mi lahk kdu to bolj razloži. Sem pa že naročil nekaj. Lp Popravljeno December 28, 2007. Popravil dmandro
AeRoxx Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 podobna tema je že nekje..! amm drugače pa seveda se da naročat preko neta na scooter center, scooter attack, scooterkit, cilinder.si, motoklik.si in še je tega.. Lp nejc
andro007 Objavljeno Januar 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Aja, sej sem gledu pa nisem našu, se vem da se da naročat, sam pol sem dal na scootercentri za plačat z money order pa mi je poslal e-mail. Ka to se plača prek položnce?
alees Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 (popravljeno) Najboljš je naročat prek teh slovenskih prodajalcih skuter/moped delov (cilinder.si scooterkit, motoklik), ker oni itak use dobavljajo od teh nemških firm scooterattack, scooter center itd. Plačaš pa tako da poštar prpelje na dom, ti plačaš in ti poštar da paket. Simpl :D Popravljeno Januar 1, 2008. Popravil alees
andro007 Objavljeno Januar 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Aja, dobro da wem. Bom pol kr v Sloveniji naroču.
pugica Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 Pozdravljeni skuteraši :OK: :hmm: zanima me ali se res rezervni deli za Peugeote SF dobi samo na uradnem servisu :slap: ali je res taka zaščita proizvajalca?
andro007 Objavljeno Marec 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Pozdravljeni skuteraši :OK: :hmm: zanima me ali se res rezervni deli za Peugeote SF dobi samo na uradnem servisu :slap: ali je res taka zaščita proizvajalca? Na uradnem sam? Kdu ti pa to reku :? Sej se da dubit pri teh spletnih trgovinah vse, sam povedat jim je treba ka nucaš :) Pa če majo :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se