atek Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Evo... jaz sem že skoraj tri ure v Novem letu... ;)http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=872 :worship: :worship: počasi se tudi mi bližamo :whistle: :whistle: , ampak ne koreji :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 In kako zgleda leto 2008? Bo kaj iz njega. Mi moramo nanj čakati še 5 ur. Srečno 2008 vsem motomarsovkam in motomarsovcem in Korejcem tudi :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 pol si se že izljubil;srečnga pa zdravga :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Evo... jaz sem že skoraj tri ure v Novem letu... ;)http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=872 HAX !! :naughty: :worship: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Prefukat vse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Prefukat vse. Potem pa še pobit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Srečno in varno naj nam bo 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Srečno in zdravo v novem letu 2008. :004 Naj bo boljše kot je bilo letošnje leto. :worship: Vsem motosvetovkam in motosvetovcem želim veliko lepih in varnih kilometrov ter nizke zavarovalne premije za naše ljubljene jekljene konjičke. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 SREČNO IN ZDRAVO 2008 :004 :004 :004 najprej vsem motosvetovcem in motosvetovkam...v prvi vrsti zbiljskim kofetkarjem :worship: pol v imenu katje vsej ekipi motela meeednoooooo :winkiss: !!!! haha :D uff..... :drunk: :drunk: :yea1: pol moji lenčki pa urbanu,pa mihcu pa maticu...pa valda alji :yea1: hm pa na štajersk konc določenim, vs je tooooook preveč nam naštevala :rolleyes: vsem sorcem(mojim sovščanom :P) k ga žurajo v kudu :evilgrin: vsem motokrosistem.....spešl shibbyju :004 pa matjažu :winkiss: uff.....ne da se mi več naštevat vs je preveč... :yea1: spešl pa Sončece :004 OBJEM bejba :friend2: RADE VS MAVA :004 SREČNOOO! by: metuljcica46 & katja srečnga pa zdravga :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: haha :D :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Kva zdej, a je že Nov let??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Pri nas je že cca 3/4 ure čez. A ti si pa že vstal :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Naj bi bil ja... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Pri nas je že cca 3/4 ure čez. A ti si pa že vstal :evilgrin: Jep, zdaj pa na raboto... Vse naj naj še enkrat po našem času in srečno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 (popravljeno) Jep, zdaj pa na raboto... Vse naj naj še enkrat po našem času in srečno. :worship: :worship: Uživaj dalje :whistle: in seveda tudi tebi srečno 2008 :worship: Popravljeno Januar 1, 2008. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Se vidi da je admin...ga po koreji sračka :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Se vidi da je admin...ga po koreji sračka :whistle: :evilgrin: :nono: on je O:-) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Vsem motoristom: turistom, endurašem, motokrosistom, kolenčnikom, dirkačem, dolgoprogašem, harlijevcem, čoperistom, prikoličarjem, policistom, mulcem na APN-jih, poštarejem, reševalcem, voznikom sttarodobnikov in vsem ostalim simpatizerjem našega skupnega hobija (službe) želim v letošnji sezoni, da bi se ob izteku leta 2008 spominjali čimveč lepih trenutkov in preživeli !!! pl. RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Daleč najbolj POFUKANO novo leto kar sem ga kadarkoli doživel!!!!!!!!!!!!!1 Ženska me je razpizdla ko sto satanov, gsm so mi spizdli pa se avto mi je crko. naj gre vse skupaj u tri PIČKE MATERINE POFUKANE ZAJEBANE, DOST MAM TEGA POFUKANEGA LAJFA!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moby Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Zdravga in tredega vsem dedcem babam pa u živo na mhko v 2008!!! No ja ...tud tle je fuc**+ jebenisimo -...šihta niče bet konc... kje je še 7 ura. Ufffff..... Mejte se....skranjno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 srečenga pa zdravga...zdej gremo pa spat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Vsem motoristom: turistom, endurašem, motokrosistom, kolenčnikom, dirkačem, dolgoprogašem, harlijevcem, čoperistom, prikoličarjem, policistom, mulcem na APN-jih, poštarejem, reševalcem, voznikom sttarodobnikov in vsem ostalim simpatizerjem našega skupnega hobija (službe) želim v letošnji sezoni, da bi se ob izteku leta 2008 spominjali čimveč lepih trenutkov in preživeli !!! pl. RobiRoberto ... in tudi jaz bi se pridružil temu voščilu :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 srečnga in zdravega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov, kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic, obiskov Amsterdama, Olimpijinih zmag, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša, tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma, lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk, raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje, položenih tlakovcev, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z živalmi ter igranja kar tako. In jasno, želim ti čim manj slabih dni, joka, stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov, razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic, razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč, izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic, postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu, gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu, neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov, hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina, afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov, praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih abc kartic in praznih škatelj z robčki. Obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, ... ma dost mate , pa velik sreče vam želim ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 še z moje strani enga srečnga pa veseuga 2008 :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 srečno 08 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se