motofrik Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 3300... :headbang: Ampak, drugo leto bo ati imel vsaj zjutraj čas, ko bo mali v vrtcu... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 2500... totalni obp :cry: Bo treba bolj priden ratat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 (popravljeno) Uuu, pridna ritka... A se greva kdo jih več do konca? :) Tist k zgubi, da za rundo. :D ... jz vodim za 500km! B) oky ritka :naughty: prideš na pivo? :whistle: Popravljeno November 2, 2008. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 oky ritka :naughty:prideš na pivo? :whistle: Ritka... sej se ni treba tolk hitr predat. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 (popravljeno) Ritka... sej se ni treba tolk hitr predat. :naughty: sj tu j sam imidž :P sj nism rekla kdo plača :whislte: Popravljeno November 2, 2008. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 (popravljeno) sj tu j sam imidž :Psj nism rekla kdo plača :whislte: Častiš ti, plačam jaz a ne. :D Ritka... še dva mesca maš cajta, da nadomestiš razliko 500km. :evilgrin: Na tvojem mestu, bi se rajš kr spravu vozit. :whistle: Pol pa... :beer2: Popravljeno November 2, 2008. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Častiš ti, plačam jaz a ne. :D Ritka... še dva mesca maš cajta, da nadomestiš razliko 500km. :evilgrin: Na tvojem mestu, bi se rajš kr spravu vozit. :whistle: Pol pa... :beer2: ma ni zime, za ns eskime :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 a je kdaj konec sezone ? še posebej zdej k so celo leto registrirani mopedi :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 ne, ala douge gate pa gassssa :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) Letos dobre 4 jurje... :worship: Popravljeno November 3, 2008. Popravil SF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 a je kdaj konec sezone ? še posebej zdej k so celo leto registrirani mopedi :> 31. dec je konc sezone :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Letos dobil motor sredi sezone tako da je zaenkrat padlo samo 6000 km vsaj ene 1000 km jih bo še če bo vse po sreči :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) 7300km, glede na to, da gre šele jutri po izpit :winkiss: :naughty: . Če bo vreme, pa pade še kakša turca itak;) lp Popravljeno November 3, 2008. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gumby Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 11.800km... sem kar zadovoljen s prvo (pol)sezono Upam pa, da še pade kak km letos :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 8.018 :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Letos dobre 4 jurje... :worship: My ass 4jurje... Mogoče misliš zadnje 4 tiste za prvimi 6imi, ki si jih spomladi kresnu? Glede na to, da prodajaš moped star 5 let s 50kkm ne verjamem, da si bil letos tako skromen :krneki: Jaz zaenkrat 9kkm+baba z avtom meni v ritko tako, da je bolj kot ne konec sezone... So bili pa kvalitetni-skoraj polovica je bilo narejenih na dopustu. Drugače pa je to bila moja ''najkrajša'' sezona do sedaj :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Od 2. marca do 2. novembra: 8010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 No jaz jih imam pa nekje 14.900 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jozee Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 8.300 km... sem kar zadovoljen s prvo (pol)sezono sem začel komaj konec maja (poškodba). Pa upam da bo še vreme dopuščalo kako furco. :rolleyes: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 z lastnim 11k in malenkost. s tujimi ca. 3,5k. sezona zakljucena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 Jao, jao. Sploh ne smem pomislit kako malo km sem naredila letos. Pa ne vem če jih je ratalo 5 jurjev. In to s Toscano vred. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno November 8, 2008 Deli Objavljeno November 8, 2008 Če pomislim, da sem s prejšnjim motorjem - Fazerko, naredil v treh sezonah isto kilometrov kot to sezono z Varo, sem prekleto dober (9000). :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 8, 2008 Deli Objavljeno November 8, 2008 10320....SRAMOTA NA VELIKO......... :cry: :cry: :cry: :headbang: :headbang: :headbang: Ampak je se ni konec.... :naughty: Se ga ne damo!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno November 8, 2008 Deli Objavljeno November 8, 2008 Letos je bilo pa slabo... 4500 :headbang: :slap: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
h2o Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Ja ene 8000 km je pa blo s tem da sem dva mesca doma ležal zaradi poškodbe leve noge. :rolleyes: Dobr da smo se že konc januarja mal vozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se