Ice Objavljeno Julij 5, 2001 Opozori Objavljeno Julij 5, 2001 kot nadaljevanje kulinaricnega koticka.prvi je ze pre"rinjen",zato tukaj naprej. ----- clean and sober
pupa Objavljeno Julij 5, 2001 Opozori Objavljeno Julij 5, 2001 Ma kva to delaš Ice. Ravno dober se tema zacne riniti, pa odpreš dvojko. Nisi ti admin. da bi tukaj nek red delal. Umiri se malo, dobiš samo eno tocko, ce odpreš nov topic, nic vec. kisses Pupa
hotschko Objavljeno Julij 5, 2001 Opozori Objavljeno Julij 5, 2001 Pupa ti samo rini. Saj vemo, da je to tvoj najljubši šport. BTW: DOBER TEK. Da bo v zvezi s topicom. hotschko Edited by - hotschko on 05/07/2001 22:40:59
vrho1679 Objavljeno Julij 6, 2001 Opozori Objavljeno Julij 6, 2001 No vceraj za vecerjo sem se najedel z nekaj piksnami laškega, tako da bom do kosila lahko kar zdržal
easyrider Objavljeno Julij 6, 2001 Opozori Objavljeno Julij 6, 2001 Ta teden je bil kriticen (malo casa za malice), zato pa si bom danes privošcil nekaj ribjega (morda kakšna postrv ali pa kaj morskega). Njami. lp Easyrider
vrho1679 Objavljeno Julij 6, 2001 Opozori Objavljeno Julij 6, 2001 Sem ta teden že jedel postrvi, morskega psa, ... Tako da sem napravil normo z ribami za ta teden ali dva.
dr.looney Objavljeno Julij 6, 2001 Opozori Objavljeno Julij 6, 2001 že tri dni uživam samo tekoco hrano od jogurtov in cokolina ker me straaaašansko boli zob dr.looney
bmw Objavljeno Julij 6, 2001 Opozori Objavljeno Julij 6, 2001 quote: že tri dni uživam samo tekoco hrano od jogurtov in cokolina ker me straaaašansko boli zob dr.looney lahko naredim uslugo in pulim zobe (beri izbijam) zastonj, he he he drugace pa svetujem za bolec zob kladivo. užgi se po prstih in garantirano pozabiš na zob.pri ponovnih bolecinah zoba ponovi postopek......... lp., bmw
Gregs Objavljeno Julij 7, 2001 Opozori Objavljeno Julij 7, 2001 quote: Ma kva to delaš Ice. Ravno dober se tema zacne riniti, pa odpreš dvojko. Nisi ti admin. da bi tukaj nek red delal. Umiri se malo, dobiš samo eno tocko, ce odpreš nov topic, nic vec. kisses Pupa Ej, se strinjam s Pupo. Rinite v prejsnjem topicu, da postavimo rekord strnai... Topic zaprt!
Thundercat Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 na tej strani so sami začetki Ms-a in boj za prevlado.... :lol1:
Ice Objavljeno Oktober 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 kako malo je potrebno, da nekomu polepsas dan. :)
Disident Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Sem ta teden že jedel postrvi, morskega psa, ... Tako da sem napravil normo z ribami za ta teden ali dva. Da le morski pes ni jedel tebe! :lol1:
Rude Boy Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Morskega psa v sredo, osliča v petek ! Mljac , mljac ! B)
Klo Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Morskega psa v sredo, osliča v petek... ...lista v nedeljo, škampe v torek,... :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se