Ice Objavljeno Julij 5, 2001 Deli Objavljeno Julij 5, 2001 kot nadaljevanje kulinaricnega koticka.prvi je ze pre"rinjen",zato tukaj naprej. ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 5, 2001 Deli Objavljeno Julij 5, 2001 Ma kva to delaš Ice. Ravno dober se tema zacne riniti, pa odpreš dvojko. Nisi ti admin. da bi tukaj nek red delal. Umiri se malo, dobiš samo eno tocko, ce odpreš nov topic, nic vec. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 5, 2001 Deli Objavljeno Julij 5, 2001 Pupa ti samo rini. Saj vemo, da je to tvoj najljubši šport. BTW: DOBER TEK. Da bo v zvezi s topicom. hotschko Edited by - hotschko on 05/07/2001 22:40:59 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Julij 6, 2001 Deli Objavljeno Julij 6, 2001 No vceraj za vecerjo sem se najedel z nekaj piksnami laškega, tako da bom do kosila lahko kar zdržal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 6, 2001 Deli Objavljeno Julij 6, 2001 Ta teden je bil kriticen (malo casa za malice), zato pa si bom danes privošcil nekaj ribjega (morda kakšna postrv ali pa kaj morskega). Njami. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Julij 6, 2001 Deli Objavljeno Julij 6, 2001 Sem ta teden že jedel postrvi, morskega psa, ... Tako da sem napravil normo z ribami za ta teden ali dva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 6, 2001 Deli Objavljeno Julij 6, 2001 že tri dni uživam samo tekoco hrano od jogurtov in cokolina ker me straaaašansko boli zob dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Julij 6, 2001 Deli Objavljeno Julij 6, 2001 quote: že tri dni uživam samo tekoco hrano od jogurtov in cokolina ker me straaaašansko boli zob dr.looney lahko naredim uslugo in pulim zobe (beri izbijam) zastonj, he he he drugace pa svetujem za bolec zob kladivo. užgi se po prstih in garantirano pozabiš na zob.pri ponovnih bolecinah zoba ponovi postopek......... lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 7, 2001 Deli Objavljeno Julij 7, 2001 quote: Ma kva to delaš Ice. Ravno dober se tema zacne riniti, pa odpreš dvojko. Nisi ti admin. da bi tukaj nek red delal. Umiri se malo, dobiš samo eno tocko, ce odpreš nov topic, nic vec. kisses Pupa Ej, se strinjam s Pupo. Rinite v prejsnjem topicu, da postavimo rekord strnai... Topic zaprt! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 na tej strani so sami začetki Ms-a in boj za prevlado.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 kako malo je potrebno, da nekomu polepsas dan. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Disident Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Sem ta teden že jedel postrvi, morskega psa, ... Tako da sem napravil normo z ribami za ta teden ali dva. Da le morski pes ni jedel tebe! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Morskega psa v sredo, osliča v petek ! Mljac , mljac ! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Morskega psa v sredo, osliča v petek... ...lista v nedeljo, škampe v torek,... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se