stuhec Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 kako je kaj glede penzije, kero so dobli ljudje, ki niso bili zaposleni ? se bo kaj spremenilo kako dolgo pa si lahk na zavodu za zaposlovanje ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Ja, na kakšen način pa lahko dobiš penzijo, če nisi nikoli delal...? Aja, ko se reče nekaj kot starostna penzija. Pa saj tudi socialna popora je nekaj takega, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Brez dela ni jela, so rekli :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Mater se spoznate, da se kar kadi. Dolgčas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Mater se spoznate, da se kar kadi. Dolgčas? imaš prav kaj res nobeden nima pojma ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 po izračunih ene od zavarovalnic, ki ponujajo rentno varčevanje-zavarovanje bo čez pribl. 20 let ko bom jaz zrel za penzijo pošteno okrnjen fond za penzije, tako da je precej naivno razmišljanje o "nagradnih" tako jih vsaj jaz imenujem. Na podlagi demografske slike naše države pa je vse skupaj še bolj črno. Najboljša varijanta je da si nekam nalagaš za stara leta pa makar u štunfe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Najboljša rešitev,če nimaš službe,da se registriraš med Rome,dobiš takoj socijalno pomoč,ko pa si dovlj star starostno penzijo.Zakaj pa mislite,da noben od 250-setih Romov v Žabjaku-Brezje(Nm)ni zaposlen še tistih par,ki je imelo službo so pogruntali ,da je brezveze delat,raje delajo otroke saj je vsak 5 rojen otrok v Nm.bolnišnici Rom. Pred ca 10 leti je bilo v Bršljinski šoli ca 9 Romov v šolo jih je vozil kombi.danes jih je ca 90 dva avtobusa. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 brumer je dal najbolj udaren komentar. Čisto res je tako. Samo so kriterije za biti cigan poostrili. Madona, pošten človek še cigan ne more biti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Najboljša rešitev,če nimaš službe,da se registriraš med Rome,dobiš takoj socijalno pomoč,ko pa si dovlj star starostno penzijo. Si pozabil ,da dobiš tudi stanovanje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 imaš pravkaj res nobeden nima pojma ? ti, nam povej Hamdala agararis!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 še 10 let do penzije, pol bom pa vidu, če bom še kaj dobil, šparat, kaj bom pa šparal, če še za sprot nimam dovolj, ja ja , težko je življenje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Če bo pa slaba penzija, pa čist enostavno: nekje ukradeš ornk denar. Če te ne dobijo, imaš denar za stanovanje in hrano; če te dobijo, pa imaš zastonj stanovanje in hrano... Malo heca. Tako so pač delali klošarji, za čez zimo. Je pa žalostno, da celo življenje delaš, potem bi pa še penzije ne imel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Pred ca 10 leti je bilo v Bršljinski šoli ca 9 Romov v šolo jih je vozil kombi.danes jih je ca 90 dva avtobusa. :worship: Brumer,pa vsi otroci hodijo v šolo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Brumer,pa vsi otroci hodijo v šolo? Veš določene podatke nedajo v javnost kot npr.ko na banki Ciganke oprostite Romke na banki dvigujejo po 1000 EU mesečno samo njim dajo denar v kuverto (da kdo slučajno nevidi vsoto)nam ostalim,pa v refuzi,da ja vsi vidijo po kaj in po koliko si prišel na banko. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 jst vem da bom mogu cel življenje delat pol pa na koncu bom umru :headbang: :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Rifuza je tale čvekarija tu gori. Niti ni on topics niti ni blebetanje s čimerkoli povezano ali podprto. Ja alkohol bolj počasi izpareva... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 jst vem da bom mogu cel življenje delatpol pa na koncu bom umru :headbang: :unsure: :unsure: Nebo tako kot misliš.Moja mama je vedno govorila očetu plačaj malo več državi,boš imel boljši penzijon in to v 1960-tih namreč bil je obrtnik do 1981 in njegov odgovor je bil vedno, "saj ga nebom dočakal"Nažalost je že pokojni penzijo je užival 23 let nažalost je bila minimalna,ni bilo niti za živet niti za umret dobival je borih 50K sit. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Pa penzionistom treba še volilno pravico vzet, ker itak vsepovsod bremzajo....(če je mladoletni nimajo, je tudi penzioneri ne rabijo) :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 3, 2008 sem ton ofnu, ker sem nekaj čul o tem, sem mislill da kaj zvem pa vidim da tut bolj slabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 sem ton ofnu, ker sem nekaj čul o tem, sem mislill da kaj zvempa vidim da tut bolj slabo Iji na tržnico pitej magoučik mamike kaj vejdo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2008 se zna zdaj kaj več kako pa je z socialno pomočjo ? bo naprej kot je bilo do zdaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 sem ton ofnu, ker sem nekaj čul o tem, sem mislill da kaj zvempa vidim da tut bolj slabo Bi bilo bolj pametno, da bi odprl temo o potovanju na luno, pa bi se mogoče začeli o penzijah pogovarjati. Ker pa si načel temo o penzijah, se je zgodilo, da so nekateri pametnjakovići temo obrnili na razpravo otem, kako ciganom denar dajejo v kuverto, nam revežem, pa ga na pult vržejo v rinfuzi...... :headbang: :headbang: pa lp pa ko boste brisali, moj post tudi lahko zbrišete..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2008 Bi bilo bolj pametno, da bi odprl temo o potovanju na luno, pa bi se mogoče začeli o penzijah pogovarjati.Ker pa si načel temo o penzijah, se je zgodilo, da so nekateri pametnjakovići temo obrnili na razpravo otem, kako ciganom denar dajejo v kuverto, nam revežem, pa ga na pult vržejo v rinfuzi...... :headbang: :headbang: pa lp pa ko boste brisali, moj post tudi lahko zbrišete..... :kva1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 24, 2008 Deli Objavljeno Marec 24, 2008 poglej tule, če ti kaj pomaga http://www.zpiz.si/src/pravice/ http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/ZaBrez...aviceDNinDP.htm dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se