SharpNinja Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 .....se še nism odločla kšn nj bo daneb 1
Furioso Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 About A Girl Nirvana I need an easy friend I do, With an ear to lend I do, Think you fit this shoe I do, But DO you have a clue? I'll take advantage while You hang me out to dry But I can't see you every night. Free ...I do I'm standing in your line I do, Hope you have the time I do, Pick up number two I do, Keep a date with you I take advantage while You hang me out to dry But I can't see you every night. Free I need an easy friend I do, With a ear to lend I do, Think you fit this shoe I do, But DO you have a clue? I'll take advantage while You hang me out to dry But I can't see you every night, no I can't see you every night... free I do...
daneb Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Dobro jutro In lep dan Vam želim. riderrgirl 1
daneb Objavljeno Februar 28, 2010 Opozori Objavljeno Februar 28, 2010 Dobro jutro Dobro jutro. riderrgirl 1
Irencko Objavljeno Februar 28, 2010 Opozori Objavljeno Februar 28, 2010 dobro jutro, sonček že pleza na nebo daneb 1
daneb Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Dobro jutro joj kako je lepo zunaj. riderrgirl 1
pajkica Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 še en dan.... O:-) še mal pa bo .... Furioso in motoristka7 1 1
anja37 Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Jutro vsem skupaj inu dupbru Alla in Fakin 2
Andrejaa Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Jutrrroooo... rise and shine folk daneb 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se