Schumy Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Plemeniti je predlagal referendum glede Hrvaške,da če smo za ali proti,da ustopijo v EU. Kaj imamo pa mi veze s tem??Saj to ni odvisno od nas.....
Einherjar Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Plemeniti je predlagal referendum glede Hrvaške,da če smo za ali proti,da ustopijo v EU.Kaj imamo pa mi veze s tem??Saj to ni odvisno od nas..... Lahko da drzava da veto na njihov pristop. Seveda ce bi bil referendum zavezujoc.
Vanga Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Plemeniti je predlagal referendum glede Hrvaške,da če smo za ali proti,da ustopijo v EU.Kaj imamo pa mi veze s tem??Saj to ni odvisno od nas..... Sam si si postavil vprašanje in sam si si odgovoril nanjega. Amen!Vsaj kaj se mene tiče. :winkiss:
Schumy Objavljeno Januar 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Zdaj sem se malo pozanimala in zadeva je takšna. Delno je odvisno tudi od nas ker vsaka država mora dat zeleno luč za vstop nove države v zvezo.Če samo ena država nasprotuje pol tista država ne more vstopit v Eu.... Slovenci jih bomo zajebali... :evilgrin: (se hecam)
Zdrawc Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 jaz bi dal pa na glasovanje (ali pa referendum, če vam je ljubše), da se iz MSja odstrani tema politiziranje :doze:
Alla Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 V končni fazi bodo Hrvati v EU, mi pa bomo še kupček denarja zapravili za brezvezen referendum. :trance_33_sleep: Ko bi bil vsaj zadnji brezvezen referendum.... :glare:
Schumy Objavljeno Januar 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Se strinjam. Hrvati v EU nočejo it samo lahko se upirajo kolikor želijo ampak oni v EU morajo it pod vsakim pogojem. So pa Hrvati na splošno proti samo to nič ne pomaga.
Frips Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 :rtfm: a res med sosedi ne more bit mira?
sandokan6 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 :rtfm: a res med sosedi ne more bit Mira? Lahko je Klara, pa Silvestra, Karmela ali Marta. Za Miro pa res ne vem!!!
Frips Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Lahko je Klara, pa Silvestra, Karmela ali Marta. Za Miro pa res ne vem!!! filozof.....
Pervy Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 hrvaško čimprej v EU pa v šengen da ne bo več meje in bom končno lahko na vikend sprevil vse kar rabim, nazaj pa tudi :evilgrin:
Lowrenc Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Hrvati v EU nočejo it samo lahko se upirajo kolikor želijo ampak oni v EU morajo it pod vsakim pogojem. In zakaj za vraga Hrvati MORAJO it v EU?? Hrvate čimprej v EU, da pade meja in s tem veliko stroškov :whistle:
wind Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Jaz bi (če že) dal referendum, na katerem bi odločali, ali se idioti tipa Jelinčić smejo baviti z politiko... :headbang:
vapotek Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Jaz bi (če že) dal referendum Kaj pa, če bi ti raje dal za kaj druga? :P
ZD€N€ Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 sam €-rače gomo zagonil :naughty:
vapotek Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 sam €-rače gomo zagonil :naughty: Rače? :eek: Rač pač ne damo!!!
BremzPenzl Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 hrvaško čimprej v EU pa v šengen da ne bo več meje in bom končno lahko na vikend sprevil vse kar rabim, nazaj pa tudi :evilgrin: šengen gor , šengen dol ti samo javi kdaj boš mel pun hladilnik pa pridemo... :worship: :010 :beer1: :beer2: pogledat če so že zreli za EU...
sayo Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 Danes na občini Alla, I30, gretzky in 4 others 7
I30 Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 (popravljeno) Priden Sayo. Tudi jaz sem hotel na predčasne na naši občini, pa smo premajhni in bi moral v Ljubljano na UE. Banda (na našmu koncu so še češne sam ta bele, so rdeče posekal) ve, da bo vse kar je belugarskega itak prišlo v nedeljo k maši, pa potem volit. Kdor bo prej je pa ZA in naj rine nazaj u metropolo. Tako da grem ZAjat v nedeljo, pa tisto majco s Titejem al pa še od Stalina bom na rit navleku. Popravljeno December 17, 2015. Popravil I30 Alla 1
skalar36 Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 Hm, mene pa neki bega. A ni tale rerendum že enkrat biv? Oziroma podobn, pa ni bil sprejet? Ma težko si zapomnem, ke jih je blo že ene 100... UnionJack 1
Andrejcer Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 (popravljeno) Prejšnji vikend sem se s sinom učil kakšne vrste družin in spolnosti poznamo. Med njimi je v šolskem učbeniku opisana mavrična družina in homoseksualni pari, sin je pa star 12 let. Sem bil vesel, da se takih stvari učijo v šoli, o tem govorijo, da ne bodo potem omejeni, kot nekateri, ki se tega niso naučili. Tisti, ki govorite, da se bo v šoli učilo o tem šele po referendumu, malo veste! Sam sem spoznal kar nekaj homoseksualcev. Dva sta mi bila celo zelo dobra prijatelja. To niso neki babnjeki ali zategnjenci, kot si jih nekateri predstavljate. So veseli ljudje, zelo dobri za družbo, saj so odprti, neomejeni, razgledani, z večjega visoko šolani in dobrega humorja (tudi na svoj račun). Za moje pojme je referendum potrata denarja in diskriminatoren. Zakon bi moral biti že sprejet, te rumeno barvne nestrpneže pa bi treblo nagnati v osnovnošolske klopi, kjer se bi naučili strpnosti, etike in morale ter sprejemanja drugačnosti. Te zgodbice o bogu, Adamu in Evi pa zadržite zase, ker je že osnovnošolčkom jasno, da populacija ne more nastati iz dveh človekov! V nedeljo bo moja družina ZA! Popravljeno December 17, 2015. Popravil MP3500 Alla, '.', bobi1001 in 3 others 6
maus Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 Sploh ne vem, zakaj se sploh dovoli ta referendum, saj ustava ne dopušča razlikovanje na podlagi 14. člena (enakost pred zakonom) Če sprejmemo zakon, ki na podlagi spolne usmerjenosti, ne dovoljuje enakih pravic napram drugim, je neustaven. Če to dovolimo, se pozneje spravijo na druge kategorije ljudi na podlagi verskega prepričanja ect ect in na koncu še proti motoristom. To je moje osebno mnenje ... spoštovati je potrebno vse ljudi. S tem nisem rekel, da moraš imeti vse rad. Obkrožil bom ZA NINĐA PAWAAAAAAAAAAA Alla, bobi1001, DAMI34 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 Js sm tut ZA..v bistvu sm vedno ZA.....k NE se sliši odklonilno..kdo pa kej odklon? Tist k ma polno rit, zato sm ZA maus, bobi1001 in UnionJack 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se