PURPLE Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Enga vase, ker drugi tak ne morejo več :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Enga vase, ker drugi tak ne morejo več :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Ke je kaj zame...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Ke je kaj zame...? evo ti častim . . . :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 evo ti častim . . . :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Prišu pozno, pivo grozno...dej še eno rundo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 živa dosada :beer2: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 jaz pa peljem na litersko pivo tistega, ki mi pove, kje na motosvetu je slika yamahe fz1-n, ki je črne barve in ima rdeč sedež.... :winkiss: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) :beer1: Popravljeno September 22, 2008. Popravil AlterMann Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Ni ga čez Ichnuso :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Ni ga čez Ichnuso :beer2: Se strinjam! :grim Furi, daj nama z JEJŽom gajbo al pa dve!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 hm.... pivo zame pa za zZzverco.....no pa še za koga če ze zdravn pridruž :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zZzverca Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 hm.... pivo zame pa za zZzverco.....no pa še za koga če ze zdravn pridruž :naughty: oo hvala, evo tud teb enga al pa dva :naughty: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Se strinjam! :grim Furi, daj nama z JEJŽom gajbo al pa dve!!! :D Ki s te zaj mene našo? Ma vredi, tu mata. Jutri pa lehko neka meni častita! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Evo, sem se potrudil in na poti na Grobnik posnel še nekaj za ljubitelje Laškega piva. http://www.youtube.com/watch?v=Mu-FYuULHf8 Meni se ni skakalo iz letala, pa še padala nisem imel, vi pa izvolite skočit v ekran, Scotty bo poskrbel za vse ostalo. :P :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) Evo, sem se potrudil in na poti na Grobnik posnel še nekaj za ljubitelje Laškega piva. http://www.youtube.com/watch?v=Mu-FYuULHf8 Meni se ni skakalo iz letala, pa še padala nisem imel, vi pa izvolite skočit v ekran, Scotty bo poskrbel za vse ostalo. :P :fredy: se je men zdel da hoče nekdo napad na pivovarno nardit......... :unsure: ....... :D no če se pa naslednjič ke parkirate...... pa dam za pivičko........:beer2: Popravljeno September 22, 2008. Popravil riderrgirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 o yeah baby..... ....................dam ti za pivičko... :beer2: ..laškega....... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 o yeah baby..... ....................dam ti za pivičko... :beer2: ..laškega....... :OK: zmenjeno, sobota ali nedelja, odvisno od vremena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 zmenjeno, sobota ali nedelja, odvisno od vremena. :yes: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 :beer1: enga za nekoga, ki je žejen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 se je men zdel da hoče nekdo napad na pivovarno nardit......... :unsure: ....... :Dno če se pa naslednjič ke pikirate...... pa dam za pivičko........:beer2: ?? Tudi lahko... :P :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 eno kišto pira, sm tak žajn :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 eno kišto pira, sm tak žajn :unsure: Na TV malo pazi... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se