gicu Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 js bi tud enga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 za mojga :beer2: :beer2: :beer2: ker je nekaj no-alko postal :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 pivo za vse :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 pa za mene še kakega pustte :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Pivovarno za Vapotka! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2008 :beer2: za Vapota na drevesu :beer2: za Frfotauko, da se bo lažje učila pitja .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Pivovarno za Vapotka! :D TOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! :worship: :beer2: za Vapota na drevesu TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 TOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! :worship:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! :worship: Pa še najmenj 3 gajbe za vsazga kt ga bomo dol pod drevesom ahtal, če pade :naughty: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Pa še najmenj 3 gajbe za vsazga kt ga bomo dol pod drevesom ahtal, če pade :naughty: :whistle: :whistle: Z lahkoto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 pa za mene še enga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 pa za mene še enga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 :beer2: za Frfotauko, da se bo lažje učila pitja .) jao brdaus ... :beer1: :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Enga za Alterja! Brezalkoholnegadamuneškodi :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Enga za Alterja! Brezalkoholnegadamuneškodi :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 enega za Lojzeta, pa enega za Alterja, pa dve za mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 :beer2: pa ga dejmo, če me že silte.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 4, 2008 Deli Objavljeno April 4, 2008 samo eno rundo :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 Šlepar Uniona za Vapota, ker me je v četrtek pelal domov. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 (popravljeno) :beer1: enga za gebre-ta...sam ve zakaj pa enga za Medoo-ta ...dobr je blo dones, se še kdaj priporočam :beer2: Popravljeno April 5, 2008. Popravil fossil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 Veš, da sem v pon. na faxu-->gremo lahko na kakega nevirtualnega :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 Veš, da sem v pon. na faxu-->gremo lahko na kakega nevirtualnega :rolleyes: :rtfm: zakaj ravno v ponedeljek, obstaja možnost da grem v Louisa, se še slišmo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 sej v torek, sredo,..sem tud na faxi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 sej se še slišmo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 častim eno rundo :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 častim eno rundo :beer2: Saj si jo že.... :hmm: saj ne vem kdo jo je... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se