AlterMann Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Iz krogov, ki so blizu Arhivu SR je pricurljalo v javnost, da naj bi se, v petek, 14. marca, imel zgoditi redni letni koncert, zdaj že legendarne in kultne zasedbe Metropolis. Bodite tam ! <---------<<< click Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Pridem celo jaz. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Zdaj pa še Knapić :worship: pa smo komplet.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Jaz bom tam... kot vsak dan :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Mene ne bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Koliko je pivo v Ortu? (Koliko piva je, sicer tudi ne vem, ampak verjetno ga je dovolj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 17, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 17, 2008 piva bo dost, ne vem pa, če bo tud "ta zelen" :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Se zna zgodit, da se tud jaz prmajem :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 :grim zeleni pils je na zalogi ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Jaz v MB pijem rdečga v LJ pa hočem zelenga... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 piva bo dost, ne vem pa, če bo tud "ta zelen" :rolleyes: Včasih so v Ortu še imeli pivo, če pa majo zdaj samo Union, je pa to nekaj novega. Back to the question: Koliko je pivo (ali Union, saj je menda ista cena) v teh cajtih v Ortu? Fire? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Včasih so v Ortu še imeli pivo, če pa majo zdaj samo Union, je pa to nekaj novega. Back to the question: Koliko je pivo (ali Union, saj je menda ista cena) v teh cajtih v Ortu? Fire? 2,5 € :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Ce se ze mora reci pivo, potem imajo obe vrsti Union in Lasko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Jaz bom tam... kot vsak dan :evilgrin: Vsak dan te pa zihr ni tam, ker sem velik tam pa te zadnje cajte ni vidt prav nič :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Vsak dan te pa zihr ni tam, ker sem velik tam pa te zadnje cajte ni vidt prav nič :evilgrin: V Orto se hodi po polnoci, ja in vedno mi povejo da si bila tam :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 V Orto se hodi po polnoci, ja in vedno mi povejo da si bila tam :beer2: Ja sej veš tolk placov za obdelat pa tako malo časa :naughty: A maš vohune :evilgrin: No bom drugič malo počakala pa bova :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Ja sej veš tolk placov za obdelat pa tako malo časa :naughty: A maš vohune :evilgrin: No bom drugič malo počakala pa bova :beer2: Deal!! :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 ..............................................................če dočakam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 26, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2008 (popravljeno) hotschko pa, izgleda vsaj tako, kar skoz vadi.... :hmm: Popravljeno Januar 26, 2008. Popravil AlterMann Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 skr 100% ne pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 skr 100% ne pridem Odlično.....bova pivico skup spila :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 28, 2008 Deli Objavljeno Januar 28, 2008 hotschko pa, izgleda vsaj tako, kar skoz vadi.... :hmm: skupaj z orto filharmonijo ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokovnjač Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 ce bo petek, se pa mrde vidmo! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 hotschko je bil malce odsoten. Vceraj je bil pri nas v klubu in zenkrat UPA, da bo uspelo ta spil narediti. Kaj so razlogi naj pa sam napise, ce sploh se kaj sem uletava. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se