AlterMann Objavljeno Marec 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 30, 2008 če ste zamudili zadnji koncert VIS Metropolis - ste si sami krivi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 30, 2008 Deli Objavljeno Marec 30, 2008 Hmm, jaz sem bila v soboto v Ortu, pa žive duše nikjer. No, razen Fireja in Eliminatorja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TI TO Objavljeno Marec 30, 2008 Deli Objavljeno Marec 30, 2008 I´m coming :yea2: Ni blo videt, da bi ti kej prhajalu : ) we too... :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Čedne hčere : ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Ni blo videt, da bi ti kej prhajalu : ) :angry: Kaj da ne. Sicer nisem bla v prvi vrsti, ampak gor v Orto sem prišla med prvimi. Mogoče si preveč absinta spil, ali sem imela pa predolgo minico, da me nisi opazil :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 we too... :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Blagor tvojim hčerkam, da jih očka tko lepo vozi po koncertih. Kaj bi jaz dala za to.... Mene moj pa po vaških veselicah :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Koncert je bil res ORIGINALEN :OK: METROPOLIS- RAZTURATE :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Hmm, jaz sem bila v soboto v Ortu, pa žive duše nikjer. No, razen Fireja in Eliminatorja :grim Jest tud tebe nisem vidla. Ful čudno :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 jaz sem videl vse ! pa še več ! malih zelenih ! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Hmm, jaz sem bila v soboto v Ortu, pa žive duše nikjer. No, razen Fireja in Eliminatorja :grim Ja, sem te videl :worship: Samo, kolikor sem bil se pri sebi, je bila to sobota zjutraj,,, koncert je bil pa v soboto zvecer :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 jaz sem videl vse ! pa še več ! malih zelenih ! :grim Ja, se cel vecer nisi odmaknilo od sanka pri D.J.ju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Ja, koncert je biu res kul! Hotschko legenda! Deleč najbolši zvok v zadnjih parih letih. :yes: Kkšn komad več bi lahka iz tadruge plate odšpilal...pa v slo. besedilih! Drgač pa res same pohvale...že čakamo na drug let! Sm pa mislu d bo mal več folka iz motosveta...(gorenjci kje ste bli?) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 By SymRu: "Tisti, ki vas ni bilo, vam je lahko žal. Najboljši performans benda doslej, skoraj brezhiben zvok, izvedba prav tako. Huda stvar! " Nekaj videoposnetkov s koncerta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 By SymRu:"Tisti, ki vas ni bilo, vam je lahko žal. Najboljši performans benda doslej, skoraj brezhiben zvok, izvedba prav tako. Huda stvar! " Nekaj videoposnetkov s koncerta Kaj je Sym postal ultra znan novinar, da ima že svojega PR-ovca :lol1: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se